Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je tady nějaká slečná z Brna co je doma a chtěla by nějakou kamarádku na sdílení času do porodu? Je mi 26let a jsem ted 20tt za 14dní končím v práci a nemám ponětí co budu až do léta doma dělat ráda se tu s někým seznámím ![]()
Ahoj,
je mi 25 let, jsem v 35 týdnu s prvním mimouškem
Klidně napiš do vzkazu a poznáme se více ![]()
Ahoj holky, me je 30 a jsem v 37tt, tak kdyby jste chtěly, jsem pak taky k dispozici na vycházky a tak ![]()
Ahoj holky, jsem z Nového Lískovce, jsem Hanka, je mi 24 let( za mesic
) teď jsem 31+5tt. Rada někoho poznám ![]()
@Feiit píše:
Ahojky nějaká maminka z Brna co se nudí
Ahoj, ahoj. My jeste nerodime a nudome se ![]()
Ahojky
je tady ještě nějáka co se nudí? Jsem ve 12tt a přistěhovala jsem se do Brna před 3 měsicí takže bych ráda něco podnikla ![]()
Ahoj, já ještě nerodím
jsem zrovna 18+6, už nějakou dobu si říkám, že bych se mohla do nějaké diskuze přidat, je fajn, že se tu objevila tahle lokální… Můžeme tu aspoň řešit lokální otázky (porodnice, dětské lékařky atd.)
tak vás ráda poznávám ![]()
ahojky teda to je super přesně jak říkáš za každý typ a radu budu ráda
Jee, vůbec jsem si nevšimla data založení diskuze, myslela jsem, že je aktuální k datu
a nechceš nám @Feiit napsat něco o porodu, kde jsi rodila, jak to probíhalo… Četla jsi treba nějaké knihy o porodu? A kdopak se ti narodil? ![]()
@Indrani ja vas nechci desit protože muj průběh byl Horor a to asi cist pred porodem nechcete.. Ale ja sem na vse docela smolar to vy budete mit urco v pohodě prubeh