Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Mam takovu otazku. Či nebude problema že tehotensky prukaz mam ale mam tam zapsanu jen prvni navštevu k ginekolohu. Ale všechno vyšetreni mam
@Oksiek píše:
Dobrý den. Mam takovu otazku. Či nebude problema že tehotensky prukaz mam ale mam tam zapsanu jen prvni navštevu k ginekolohu. Ale všechno vyšetreni mam
A proč tam nemáš zapsána vyšetření?
Jako že v prukazce máš jenom jeden zápis? A proč tam nemáš i ta další vyšetření? U porodu to budou chtít…
Určitě to vadit nebude
Domluv se svým doktorem v ČR a všechno mu řekni
Jsou horší věci, co se stanou.
@Oksiek píše:
Problém to asi nebude, když to tam nemáš, tak to tam nemáš ![]()
Ne, vadit to nebude, jen se potřebuješ zaregistrovat do porodnice, zároveň tam nejspíš bude i UA point, takže ti tam přidělí tvého ambulantního gynekologa.
A pro lepší domluvu vřele doporučuju používat tenhle překladač - je to přímo čeština/ukrajinština
@Cucajz píše:
Jako že v prukazce máš jenom jeden zápis? A proč tam nemáš i ta další vyšetření? U porodu to budou chtít…
No proto nemam že jsem nechodila k svemu ginekologu. Nebo ona žykla že když všechno vpohode po ultrazvuku tak v tom neni potreba
V těhotenství žádná vyšetření nejsou povinná, takže i kdybys do porodnice přišla úplně bez průkazky, zvládne se to, neboj
Jen například, kdybys neměla zapsané výsledky krve (na hiv, žloutenku…), tak k tobě budou přistupovat jako k potenciálně nakažené - tj. budou více dbát na ochranné pomůcky.
@vedma007 píše:
V těhotenství žádná vyšetření nejsou povinná, takže i kdybys do porodnice přišla úplně bez průkazky, zvládne se to, nebojJen například, kdybys neměla zapsané výsledky krve (na hiv, žloutenku…), tak k tobě budou přistupovat jako k potenciálně nakažené - tj. budou více dbát na ochranné pomůcky.
Moje babička byla tak (nepříjemně) zaskočena druhým těhotenstvím, že nešla na jedinou kontrolu nebo vyšetření. K porodu se dostavila s úplně prázdnou průkazkou, bylo v ní jen to první vyšetření, kdy ji dostala. Taky porodila ![]()
@Oksiek píše:
No proto nemam že jsem nechodila k svemu ginekologu. Nebo ona žykla že když všechno vpohode po ultrazvuku tak v tom neni potreba
Tak si tady musíš najít porodnici, kde tě vezmou k porodu a takhle jim to tam říct… Držím palce ať všechno dobře dopadne ![]()
@Cucajz píše:
Tak si tady musíš najít porodnici, kde tě vezmou k porodu a takhle jim to tam říct… Držím palce ať všechno dobře dopadne
Ja už jsem zaregistrovana do porodnice aj na všechni kontroly chodila. Teď už jsem objednana do fyziologicky poradny tak preto mi vznikla takova otazka. Ale mam aj prvni vysledky krvi u ginekologa.