Těhotná z Ukrajiny a dotaz k průkazce

3
16.8.22 13:34

Tehotna poprve jsem Ukraine

Dobrý den. Mam takovu otazku. Či nebude problema že tehotensky prukaz mam ale mam tam zapsanu jen prvni navštevu k ginekolohu. Ale všechno vyšetreni mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
16.8.22 13:39
@Oksiek píše:
Dobrý den. Mam takovu otazku. Či nebude problema že tehotensky prukaz mam ale mam tam zapsanu jen prvni navštevu k ginekolohu. Ale všechno vyšetreni mam

A proč tam nemáš zapsána vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194

Jako že v prukazce máš jenom jeden zápis? A proč tam nemáš i ta další vyšetření? U porodu to budou chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631

Určitě to vadit nebude :) Domluv se svým doktorem v ČR a všechno mu řekni :) Jsou horší věci, co se stanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
16.8.22 13:43
@Oksiek píše:
Dobrý den. Mam takovu otazku. Či nebude problema že tehotensky prukaz mam ale mam tam zapsanu jen prvni navštevu k ginekolohu. Ale všechno vyšetreni mam

Problém to asi nebude, když to tam nemáš, tak to tam nemáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.8.22 13:44

Ne, vadit to nebude, jen se potřebuješ zaregistrovat do porodnice, zároveň tam nejspíš bude i UA point, takže ti tam přidělí tvého ambulantního gynekologa.

A pro lepší domluvu vřele doporučuju používat tenhle překladač - je to přímo čeština/ukrajinština

https://lindat.cz/translation/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.22 14:34
@Cucajz píše:
Jako že v prukazce máš jenom jeden zápis? A proč tam nemáš i ta další vyšetření? U porodu to budou chtít…

No proto nemam že jsem nechodila k svemu ginekologu. Nebo ona žykla že když všechno vpohode po ultrazvuku tak v tom neni potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
16.8.22 14:46

V těhotenství žádná vyšetření nejsou povinná, takže i kdybys do porodnice přišla úplně bez průkazky, zvládne se to, neboj ;) Jen například, kdybys neměla zapsané výsledky krve (na hiv, žloutenku…), tak k tobě budou přistupovat jako k potenciálně nakažené - tj. budou více dbát na ochranné pomůcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
16.8.22 16:15
@vedma007 píše:
V těhotenství žádná vyšetření nejsou povinná, takže i kdybys do porodnice přišla úplně bez průkazky, zvládne se to, neboj ;) Jen například, kdybys neměla zapsané výsledky krve (na hiv, žloutenku…), tak k tobě budou přistupovat jako k potenciálně nakažené - tj. budou více dbát na ochranné pomůcky.

Moje babička byla tak (nepříjemně) zaskočena druhým těhotenstvím, že nešla na jedinou kontrolu nebo vyšetření. K porodu se dostavila s úplně prázdnou průkazkou, bylo v ní jen to první vyšetření, kdy ji dostala. Taky porodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
16.8.22 18:36
@Oksiek píše:
No proto nemam že jsem nechodila k svemu ginekologu. Nebo ona žykla že když všechno vpohode po ultrazvuku tak v tom neni potreba

Tak si tady musíš najít porodnici, kde tě vezmou k porodu a takhle jim to tam říct… Držím palce ať všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.8.22 19:13
@Cucajz píše:
Tak si tady musíš najít porodnici, kde tě vezmou k porodu a takhle jim to tam říct… Držím palce ať všechno dobře dopadne :kytka:

Ja už jsem zaregistrovana do porodnice aj na všechni kontroly chodila. Teď už jsem objednana do fyziologicky poradny tak preto mi vznikla takova otazka. Ale mam aj prvni vysledky krvi u ginekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí