Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@prokr Jestli pan otec bude se svým životním stylem stále mezi živými. Jeho otec je uchlastal k smrti letos na jaře.
@prokr píše: Řekla bych o něm dítěti nejdříve v jeho 18ti letech.
hm, pokud se k němu tatínek nepřihlásí dříve
@Jolka86 píše:
Tvoje rozhodnutí, můj děda nikdy nepoznal svého otce, rád by znal alespoň jeho jméno, matka mu to zatajila.
a k čemu by mu to bylo? to jméno
@stinga O jeho peníze nemám zájem. Mám důvěrné informace že od mého odchodu nebyl v práci a je nonstop opilý. Celkově má pochybný životní styl a nedivila bych se kdyby měl i dluhy. Takovému člověku snad soud dítě nesvěří.
@stinga píše:
no tak ale pozor, on to ví, že jsi těhotná,
takže může zažádat u soudu o určení otcovství a získá styk s dítětem, později klidně i střídavou péči, pokud bude chtít, samozřejmě mu vyměří alimenty - ale pokud se s dítětem bude chtít stýkat, neuděláš ani ňuf
Ten se určitě bude takhle angažovat, aby mohl platit alimenty, už ho vidím ![]()
@stinga píše:
a k čemu by mu to bylo? to jméno
Chtěl znát svoje kořeny, matka stála taky za houby. Proč chce adoptované dítě poznat vlastní rodiče?
Podle mě to budou všechno jen kecy a když by mělo přijít na opravdickou činnost, tak skutek utek.
@Anonymní píše:
Podle mě to budou všechno jen kecy a když by mělo přijít na opravdickou činnost, tak skutek utek.
Nebojíš se, že tvé dítě podědí lásku k alkoholu?
@Jolka86 Dobrá otázka. Já si taky ráda dám skleničku. Ale vím, že není normální vypít několik dní po sobě flašku tvrdého za večer nebo že není normální se v práci, V PRÁCI opít tak, že budu klečet na zemi a zvracet v práci (logicky nebyl schopen pracovat).
Této scéně jsem bohužel byla přítomna.
@stinga píše:
hm, pokud se k němu tatínek nepřihlásí dříve
Toho bych se v tomto případě moc nebála. Jo možná bude ve světlých chvílích prudit, vyhrožovat, dožadovat se kontaktu. Že by to ale dotáhl na zápis do RL proti vůli zakladatelky
![]()
Alkáč tohoto ražení je rád, že si dojde na záchod, natož aby došel zařídit vše potřebné a dorazil k soudu ![]()
@Jolka86 píše:
Chtěl znát svoje kořeny, matka stála taky za houby. Proč chce adoptované dítě poznat vlastní rodiče?
Protože si většinou naivně představuje jak si padnou do náruče a slunce duha, jednorožci…
@prokr právě. myslím si že chvíli bude projevovat falešný zájem a pak se vrátí k flašce
@Anonymní píše:
@prokr právě. myslím si že chvíli bude projevovat falešný zájem a pak se vrátí k flašce
Vidím to naprosto stejně. K dítěti bych ho vůbec nepouštěla. Pokud by se teda zázračně nepolepšil a v tento zázrak bych fakt nedoufala.
Tvoje rozhodnutí, můj děda nikdy nepoznal svého otce, rád by znal alespoň jeho jméno, matka mu to zatajila.