Těhotná s ex přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jolka86
5.9.21 15:18
@Anonymní píše:
@Jolka86 Už to v tom břiše mám, takže pochybovat o výběru partnera je poněkud s křížkem po funuse :D

Tvoje rozhodnutí, můj děda nikdy nepoznal svého otce, rád by znal alespoň jeho jméno, matka mu to zatajila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.21 15:18

@prokr Jestli pan otec bude se svým životním stylem stále mezi živými. Jeho otec je uchlastal k smrti letos na jaře.

• Citovat
  • Upravit
76796
5.9.21 15:19
@prokr píše: Řekla bych o něm dítěti nejdříve v jeho 18ti letech.

hm, pokud se k němu tatínek nepřihlásí dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76796
5.9.21 15:20
@Jolka86 píše:
Tvoje rozhodnutí, můj děda nikdy nepoznal svého otce, rád by znal alespoň jeho jméno, matka mu to zatajila.

a k čemu by mu to bylo? to jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@stinga O jeho peníze nemám zájem. Mám důvěrné informace že od mého odchodu nebyl v práci a je nonstop opilý. Celkově má pochybný životní styl a nedivila bych se kdyby měl i dluhy. Takovému člověku snad soud dítě nesvěří.

• Citovat
  • Upravit
5593
@stinga píše:
no tak ale pozor, on to ví, že jsi těhotná,
takže může zažádat u soudu o určení otcovství a získá styk s dítětem, později klidně i střídavou péči, pokud bude chtít, samozřejmě mu vyměří alimenty - ale pokud se s dítětem bude chtít stýkat, neuděláš ani ňuf

Ten se určitě bude takhle angažovat, aby mohl platit alimenty, už ho vidím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.21 15:21

X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
5.9.21 15:22
@stinga píše:
a k čemu by mu to bylo? to jméno

Chtěl znát svoje kořeny, matka stála taky za houby. Proč chce adoptované dítě poznat vlastní rodiče?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.21 15:22

Podle mě to budou všechno jen kecy a když by mělo přijít na opravdickou činnost, tak skutek utek.

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
5.9.21 15:23
@Anonymní píše:
Podle mě to budou všechno jen kecy a když by mělo přijít na opravdickou činnost, tak skutek utek.

Nebojíš se, že tvé dítě podědí lásku k alkoholu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.21 15:25

@Jolka86 Dobrá otázka. Já si taky ráda dám skleničku. Ale vím, že není normální vypít několik dní po sobě flašku tvrdého za večer nebo že není normální se v práci, V PRÁCI opít tak, že budu klečet na zemi a zvracet v práci (logicky nebyl schopen pracovat).
Této scéně jsem bohužel byla přítomna.

• Citovat
  • Upravit
5593
5.9.21 15:27
@stinga píše:
hm, pokud se k němu tatínek nepřihlásí dříve

Toho bych se v tomto případě moc nebála. Jo možná bude ve světlých chvílích prudit, vyhrožovat, dožadovat se kontaktu. Že by to ale dotáhl na zápis do RL proti vůli zakladatelky :D :D :D
Alkáč tohoto ražení je rád, že si dojde na záchod, natož aby došel zařídit vše potřebné a dorazil k soudu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.9.21 15:29
@Jolka86 píše:
Chtěl znát svoje kořeny, matka stála taky za houby. Proč chce adoptované dítě poznat vlastní rodiče?

Protože si většinou naivně představuje jak si padnou do náruče a slunce duha, jednorožci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.21 15:30

@prokr právě. myslím si že chvíli bude projevovat falešný zájem a pak se vrátí k flašce

• Citovat
  • Upravit
5593
5.9.21 15:35
@Anonymní píše:
@prokr právě. myslím si že chvíli bude projevovat falešný zájem a pak se vrátí k flašce

Vidím to naprosto stejně. K dítěti bych ho vůbec nepouštěla. Pokud by se teda zázračně nepolepšil a v tento zázrak bych fakt nedoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí