Těhotná s nesprávným

novisekk
20.11.13 10:28

Těhotná s nesprávným

Ahoj, chtěla bych se s vámi podělit o můj příběh.
Dva roky jsem měla přítele, několikrát mě podvedl, ale jako naivní husička jsem si myslela, že toho nechá.
Před dvěma měsíci jsem zjistila, že jsem těhotná. Reakce mého přítele mě překvapila : Okamžitě na potrat. Ale já nechtěla, chtěla jsem si to nechat projít hlavou. Když jsem den na to jela od kamarádky, všimla jsem si, že přítel nemá doma auto. Ihned jsem věděla kam mám jet a bylo mi jasné, že je u bývalé přítelkyně. Sedla jsem na autobus a jela do vedlejšího města, protože vím, kde bydlí. Ha! Byl tam. Zavolala jsem rodičům, počkali jsme si na něj, seřvali ho a jeli domů. Perlička večera? Můj taťka se dozvěděl od jeho mámy, že s tou jeho „bývalou“ přítelkyní, čeká také dítě a to v šestém měsíci už. Byla jsem psychicky totálně vyčerpaná, nevěděla jsem co dělat.
Ale mám bezvadnou rodinu, která mi se vším pomůže, takže jsem se rozhodla si prcka nechat. Už se moc těším, rodina taky. :srdce: Ten haj** bude bydlet ve stejném městě i s ní, chápete to? :roll: A ona ví, že jsem taky těhotná a dál s ním plánuje :nevim:
Ani nevim proč to sem píšu, jen jsem se s vámi chtěla o ten příběh podělit, samozřejmě je to všechno zkráceně :arrow: Měla jste to některá podobně? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
20.11.13 10:29

8o držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.11.13 10:31

@novisekk nem,ěla, naštěstí… Moc ti držím palce, ať vše zvládáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.11.13 10:31

@novisekk
Neměla. Jen nechápu, čím jsi pomohla tomu, když jsi vzala rodiče a jeli jste ho,,seřvat"… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.11.13 10:32

Mnoo ja kdybych vedela, ze me pritel podvedl, nebo podvadi, tak si davam sakra pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novisekk
20.11.13 10:33
@Anael píše:
@novisekk
Neměla. Jen nechápu, čím jsi pomohla tomu, když jsi vzala rodiče a jeli jste ho,,seřvat"… :nevim:

Protože jsem se tam málem psychicky sesunula a nechtěla jsem na to být sama

• Citovat
  • Upravit
16186

@novisekk jo, já :hug: akorát tam nebyla druhá těhotná přítelkyně a ještě pár detailů se lišilo. Ale jinak stejný zm** :cert: to jestli se rozhodla správně se dozvíš až později, když se prcek narodí a nastane realita se všemi starostmi, ale je strašně důležité, že ti rodina pomůže a stojí při tobě! To je nejvíc v téhle chvíli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Taky jsem čekala děcko s haj****. Šla jsem na potrat, i přesto, že jsem měla taky zázemí rodiny.
Dneska jsem tomu nesmírně ráda - míjím jej na ulici jako každého cizího člověka a není se mnou vůbec spjatý. (tím pádem, nehozí potíže a obtěžování, dělání problému a tak.)

• Citovat
  • Upravit
14090

Trošku bych zde mírnila slovník.. admini ti to stejně takhle nenechají ;)

Jinak je to rána a věřím, že je to pro tebe těžké.. Ale budu i zlá, když jsi věděla jakej je a byl předtím měla jsi ho poslat k šípku dokud to šlo. Za tohle si můžeš sama, pokud jsi dítě neplánovala existuje ochrana. Teď to bude těžké a já doufám, že budeš s prckem spokojená do budoucna a dopadne vše dobře :hug:

Ještě OT kolik je ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.11.13 10:34

@novisekk
To věřím. Jen nerozumím tomu, čemu to vyřvání se na něm pomohlo, víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.11.13 10:34

Drzim palce.
Nevim jestli ti to pomuze ale lepsi to zjistit hned, ( ze je to hajzl ) nez dele! Drzim pesti at se s miminkem mas dobre! Jen se musim zeptat jakto zes otehotnela? Nehoda? Nebo to bylo puvodne planovane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.11.13 10:35
@werunkaw123 píše:
Trošku bych zde mírnila slovník.. admini ti to stejně takhle nenechají ;)

Jinak je to rána a věřím, že je to pro tebe těžké.. Ale budu i zlá, když jsi věděla jakej je a byl předtím měla jsi ho poslat k šípku dokud to šlo. Za tohle si můžeš sama, pokud jsi dítě neplánovala existuje ochrana. Teď to bude těžké a já doufám, že budeš s prckem spokojená do budoucna a dopadne vše dobře :hug:

Ještě OT kolik je ti?

Pod to se podepisuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
20.11.13 10:36

@novisekk jaký si to uděláš, takový to máš :nevim: Jestli jsi nebyla spokojená se svým přítelem nemělas s ním spát…nebo taky selhala antikoncepce?
Spát s někým, riskovat těhotenství i když budoucnost s ním moc nevidíš?
No, holka, to si ještě užiješ.
Takže příště víc rozumu a zodpovědnosti ve volbě partnera… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
20.11.13 10:37

@novisekk mám kamarádku, které se stalo něco podobného…její bývalý zůstal s tou druhou a s jejich dítětem, moje kamarádka se ještě v době těhotenství seznámila s klukem, který vzal situaci takovou jaká je a již několik let spolu šťastně žijí a on vychovává její holčičku, jako by byla jeho. Hodně štěstí, snad se ti podaří najít taky takového přítele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 10:41
@novisekk píše:
A ona ví, že jsem taky těhotná a dál s ním plánuje :nevim:
@novisekk píše:
několikrát mě podvedl, … všimla jsem si, že přítel nemá doma auto. Ihned jsem věděla kam mám jet

Ste jedna ako druha, obe viete o tej druhej, a obe s nim cakate dieta. Ona je mozno o nieco chytrejsia, lebo caka dieta s chlapom, ktory (aspon na teraz) s nou chce byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí