Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je ti jen 16. Je normalni mit rozhazene hormony a MS ti muze prijit. Zkus test ten by ti mel uz ukazat.ale nez budes mit dve carky na testu tak se nestresuj.ze menstruace jeste neprisla nic neznamena
@Stella123 píše:
Těhotenským test jsem si kupovala, dokonce několik. Vysli mi pozitivně.
Tak co resis? Na gyndu a bud pro prukazku nebo domluvit preruseni. Proto ale budes myslim potrebovat souhlas zak. zastupce. Takze rozmluve s rodici se nevyhnes.
@Stella123 píše:
Chápu, ale jak jim to mam rict
V klidu a co nejdrive, dokud je cas se k tomu nejak postavit. Nejhorsi je tajit to a postavit je pred hotovou vec. Jiste vi, ze mas kluka. A jak se k tomu stavi on?
Příspěvek upraven 15.11.15 v 19:06
Řekla jsem mu ze mi vynechala menstruace.Rekl mi ze mi pomůže a ze nechce abych šla na potrat
@Stella123 to je super ze se k tomu chce pritel postavit. Jeste to prober s rodici, urcite se neboj, si jejich dcera a budou se snazit ti pomoct. Rekni jim to co nejdrive at si muzete o vsem promluvit. klidne i s pritelem at rodice vedi ze se k tomu takhle stavi on
@Stella123 a co ty? Ty to dite chces? jsi pripravena se vseho vzat a zit dalsich 18 let a vlastne zbytek Zivota pro tve dite? Cim si chtela byt? jsi na rozletu Zivota a uz se vrhas do dospelosti…Vis, ja nejsem moc mila nasluchacka mladych matek, ja ti nebudu nic malovat, ze zivot je dar a po potratu jeste muzes mit deti,,obe veci muzou byt pravda..jako i to, ze dite ve tvem veku ti zivot znicit muze a jemu samemu vlastne taky. Protoze co mu Mama bez vzdelani kdy zajisti? Karieru malo placene prace a noci u kamaradek, kam das dite kvuli praci hlidat. Nebo muzes mit uzasne rodice, co ti ve vsem pomuzou a pomohou ti dite vychovat a tebe se necim stat, aby si jednou tu roli mamy plnohodnotne prebrala. Tveho pritele nezminim, ale nestav si na nem sve zivotni predstavy a touhy. hodne stesti.
Já dítě sice plánovala o dost pozdejs ale kdyz by mělo přijít ted snažila bych se mu zajistit skvělí život. Jsem na gymnáziu chci byt pokud ekonomika nebo designerka. Rodicum to se budu snažit rict co nejdřív.
Ahojte, potřebuju poradit. Když je holka těhotná v 16 letech s dospělým přítelem a řeší ji sociálka kvůli případům s rodiči, mohou zavřít toho přítele, když je dospělý a čeká dítě s 16 letou holkou? Prosím o radu a předem opravdu moc děkuju. 🙏
Ahoj holky, měla bych dotaz. Nechci nějak obtěžovat, ale nějak mi nejde po registraci dát svůj dotaz..
Jen by mě zajímalo, jestli těhotenský test vyjde pozitivně po 7 dnech po sexu.. 1.rijna sex a 8. Října na testu dvě čárky a nebo je to že sexu z září kolem 19.zari až 27.zari.. poslední ms od 3.-7.zari pravidelný cyklus. Nyní 3.listopadu potvrzeno těhotenství 7+1tt.. děkuji za odpověď