Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@olusinka
Tak to já doufám, že mi začne růst dřív, ale břicho (špek
) nemám nějak velký, tak snad budu po mámě a bude to vidět už ve třetím měsíci ![]()
Já vlastně nabrala sedm kilo za celou dobu a po porodu jsem měla o deset kilo méně než když jsem přišla do jiného stavu ![]()
No nešlo mi dlouho nabrat a váha klesala dolů, pak ještě dvakrát slepák, jednou týden po porodu a pak za další týden znovu a to mi ho už vzali…kapačkou jsem přišla o mléko..no bylo veselo opravdu…:)
@olusinka Jaj.. Tak to radši pár kilo navíc
a jak se malá jmenuje? ![]()
Ivonka, ona už je to taková velká slečna
někdy mě ty její argumenty proč něco dělat a nebo naopak nedělat uzemňují
horší jak dospělák ![]()
@olusinka To i můj mladší brácha, máma ta z něj byla na prášky
po celodenním hučení do něj ať si ustele postel od rána začal držkovat, že na co bude ustýlat, když ho za hodinu pošle spát ![]()
Jo jo, to ona je taková taky no
Takhle už mi vyrostla potvůrka moje
utíká to jako voda ![]()
Ale jo, má kamarády, ona je taková hodně společenská, pravý opak mě…:) hlavně je extrémně živá, tak to řešíme zájmovými kroužky jako tanec a pohybovky no…ono neboj, bude malinkaté miminko a hup…vyroste a bude to školkáček a pak už to pofrčí ![]()
@olusinka Tak to abych si pak udělala další
už se těším, na první úsměv a krůček a na všechno
pomáhala jsem už hodně maminkám s dětma, jedna kamarádka dokonce pojmenovala svou druhou dcerušku po mě
všechny byli vždycky jako moje, tak až ta fazolka co je ve mě, bude opravdu moje, myslím že všechny ty věci budu prožívat dvakrát tolik ![]()
No zatím nám to moc nejde, nevím proč…ale mám úžasného přítele, který vzal malou za svojí i když není a sám o miminko hrozně moc stojí a tak moc že mě poprosil, že kdyby to do vánoc nešlo, jestli bych šla s ním když by si chtěl nechat udělat spermiogram
je to zlatíčko
@olusinka o tom spermiogramu už jsem něco slyšela, ale vůbec nevím jak to probíhá nebo tak… ale třeba mu zrovna k vánocům oznámíš tu super novinu ![]()