Těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
13.3.12 16:03
suik píše:
stejne tak se to muze stat i cloveku treba s mentalnim postizenim, ktery taky neni pravne zpusobily. Tam se to taky musi nejak resit… :nevim:docela by me zajimalo, jak to je…

Zřejmě rozhoduje osoba za dotyčného odpovědná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 16:04
Sazkarka píše:
Ahoj já nechápu jak může být holka v 16 těhotná.Jak se to vůbec může stát??!!

chceš to vysvětlit?

• Citovat
  • Upravit
5063
13.3.12 16:09

Vysvětlit to určitě nepotřebujem :-) jestli to Sazkarka neví, nás nezajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.3.12 16:17

Problematiku umělého přerušení těhotenství upravují zvláštní předpisy. Umělé přerušení těhotenství je možno provést na žádost ženy do dvanácti týdnů a umělé přerušení těhotenství ze zdravotních důvodů do čtyřiadvaceti týdnů od početí. Zákon rozlišuje provedení umělého přerušení těhotenství u nezletilých dívek do šestnácti let a u dívek ve věku šestnáct až osmnáct let. Nezletilým dívkám, které ještě nedovršily šestnáct let, je možné provést interrupci pouze s jejich souhlasem a se souhlasem jejich zákonného zástupce. U nezletilých dívek ve věku od šestnácti do osmnácti let se těhotenství přerušuje na základě jejich žádosti. Není tedy třeba souhlasu zákonného zástupce. Ten ale musí být následně o provedené interrupci informován zdravotnickým zařízením.

• Citovat
  • Upravit
787
13.3.12 16:55

já vím jak se to stává:-)ale nechápu v době ochrany kde se o tom všude píše,že někdo přijde do jiného stavu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:01

a co třeba nehoda? Kamarádka otěhotněla i přes HA, a brala to poctivě.

• Citovat
  • Upravit
jana456
13.4.12 10:07

tehotna v 16

Ahoj, je mi 16 a jsem nejspíš těhotná. Dva testy mi vyšly pozitivní, byla jsem i u doktora, ale ten mi to ješte nepotvrdil na ultrazvuku nebylo ješte nic vidět. Chtěla jsem se zeptat, jsem student SŠ, jak to budu mít s mateřskou? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
13.4.12 10:08

Jejky a nejsi moc mladá?

• Citovat
  • Upravit
4024
13.4.12 10:13

jana456 a řešila jsi to už s rodiči? Jinak mateřskou nedostaneš, jedině by mohl otec dítěte ale záleží pokud chodí do práce a nebo je OSVČ a platí si zdravotní připojištění, které se hradí na soc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
13.4.12 10:13

PPM (mateřskou) mít nebudeš, nemáš to ní nárok, budeš mít jen RP a to 4letou variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana456
13.4.12 10:18

Já vím že jsem ale co mám dělat na potrat jít nehci.Má sestra šla v 18 na potrat a pak nemohla mít děti a ted se jí narodilo ve 35letech.rodičům jsem to už řekla .Máma chce abych šla na potrat ale táta zas chce abych si to nechala že mi pomuže.Věnuje mi rodinný baráček po babičce.Přítele mám je mu 20 a už vydělává bydlím sním u táty v bytě uz rok přítel tátovi platí nájem a tak.Táta není furd doma jezdí do ciziny a máma snáma nebydlí moc se sní ani nebavím.

• Citovat
  • Upravit
13119
13.4.12 10:18

RP a až ode dne porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
13.4.12 10:20

No tak držím palce holka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jana456
13.4.12 10:20

a nevíte kolik je ten rodičovský přispěvek?

• Citovat
  • Upravit
19200
13.4.12 10:23

7600 do 9.měsíce věku dítěte, 3800 do 4 let - ale to jsou základní informace které Ti vyjedou v každém vyhledávači..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí