Těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1082
12.9.12 16:45

Podle mě je to to nejhezčí co tě může v životě potkat :) Teď se po revizi snažíme o dalšího prcka :D snad se zadaří…stejně je to zvláštní, když člověk nechce, je to tam ani nevíme jak a když chce, nejde to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 16:48

@olusinka To přesně říkala mamka když se snažili o ségru. Příjde mi, že čím víc o tom člověk ví, tím hůř se to pak dělá :) můžu být na jednu stranu ráda, že nemám problém otěhotnět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.9.12 16:49

Já jsem se to bála říct našim ve 25, tak jsem jim poslala SMS, že budou děda a babička. Zbabělé, ale vyhnula jsem se tomu říkat to, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 16:51

@Alenaxxxx Dobrý nápad, ale myslím že by se mi řeči okolo ani tak nevyhnuly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
12.9.12 16:52

No to já si myslela taky když jsem s malou neměla problém se trefit do plodných dnů :D ale teď je to už děs… dlouho to nešlo, pak se povedlo, ale zamlklé těhotenství a následná kyretáž dělohy :( no a teď to zas nejde…snad se zadaří znovu a bez komplikací znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 16:55

@olusinka Já právě začala brát HA, když nám s přítelem praskl kondom a na testu se mi ukázaly dvě čárky. Pak ale mimi podle doktorky odešlo s menstruací. To je asi půl roku zpátky.. Přítel si z toho dělá srandu, že je mi prostě souzený, být mladá maminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
12.9.12 16:57

Podle mě je to docela dobré, je mi 25 let a dcerce osm, je to velká holka a já stále relativně mladá a k světu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 17:01

@olusinka :D výhody má asi taky jak koukám :D.. Já hlavně nejsem ten typ co by se bál, že o něco příjde. Na pařby nikam nechodím, nebaví mě to. Jdu se radši projít a to můžu i s kočárkem :) akorát budu muset přerušit školu co nejdřív. Na praxi dělám s nebezpečnejma látkama, kterých by asi nebylo dobrý kdybych se načuchala… Přemýšlela jsem, že bych pak byla rok s mimískem doma a za dva roky šla znovu do druháku. Máma mi malý určitě pohlídá, je v domácnosti a když se budu potřebovat učit tak má tatínek odpoledne a večery volný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
12.9.12 17:03

Vždycky se to dá nějak udělat :) Taky jsem nikam nechodila a když mám teď možnost, tak taky nikam nejdu, spíš třeba na kolo s rodinou nebo do zoo a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 17:09

@olusinka Děkuju ti opravdu moc :) jsi dnes pro mě opravdu velikou podporou :) těším se až půjdu za dva týdny na ultrazvuk, doktorka říkala, že už by mělo být slyšet srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
12.9.12 17:12

Ahojte, já sice na pařby chodila, ale ještě před tím než jsem potkala přítele. Pak jsem taky nechodila nikam a moje mamka taky byla hodně proti tomu aby jsme spolu chodili, protože je o 5 roků starší. Ale nakonec ho má ráda, mimčo je spojilo. A to, že máme mimčo, nám možná zachránilo vztah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
12.9.12 17:14

Jo to je snad ten nejkrásnější zvuk co uslyšíš, než teda pak budeš slyšet prckův smích, žvatlání, první slova atd. A tešíte se oba s přítelem na miminko? Hlavně si do toho nenechejte kecat od nikoho! Tohle je váš život a vaše volba, pro mě byla ta nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
12.9.12 17:14

X

Příspěvek upraven 30.03.14 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 17:21

@olusinka On se nejdřív lekl, když jsem mu řekla že jsem to nedostala, ale než mi to potvrdila doktorka tak se s tím srovnal a už se moc těší a já jsem odjakživa,,mamina,, každýho souseda, bratrance, dětí kamarádek a tak. Takže já jsem vlastně od začátku ráda :) @Jenver taky přemýšlím, že počkám až to bude vidět a sami si všimnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
12.9.12 17:34

Na mě to bylo vidět až v šestém měsíci :) to bych se načekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie