Těhotná v 16letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
libal
21.10.12 10:23

No bydlim u pritele kterej ma byt sou tu snama i nikdy rodice mladyho tk si myslim ze by to mohlo vijit abych si ho nechala moc bych byla rada :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3525
21.10.12 10:35

Já si ho nechala, sice to byla fuska kdyz jsem delala jeste zaverecky, ale strasne mi pomohl pritel a jeho rodice. Ted delam dalkové podnikani financne mas zivi přítel a Rodičák, jelikož mi nebylo 18let a otec má velké příjmy (a dluhy) tak jsem nemela ani narok na porodne. Preji aby ti vse vyslo dobre a byli vsichni zdraví a šťastní.

Příspěvek upraven 21.10.12 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
21.10.12 12:00
@mamkyjáryk píše:
Já si ho nechala, sice to byla fuska kdyz jsem delala jeste zaverecky, ale strasne mi pomohl pritel a jeho rodice. Ted delam dalkové podnikani financne mas zivi přítel a Rodičák, jelikož mi nebylo 18let a otec má velké příjmy (a dluhy) tak jsem nemela ani narok na porodne. Preji aby ti vse vyslo dobre a byli vsichni zdraví a šťastní.Příspěvek upraven 21.10.12 v 10:37

No to si protiřečíš ne? Pokud by nebyl otec zapsán v RL, nebraly by se jeho příjmy v potaz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.10.12 12:08
@monika32 píše:
No to si protiřečíš ne? Pokud by nebyl otec zapsán v RL, nebraly by se jeho příjmy v potaz :pankac:
já myslím muj otec, ne otec ditete. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
21.10.12 13:09
@mamkyjáryk píše:
já myslím muj otec, ne otec ditete. :)

No na porodné se počítají POUZE příjmy rodičů, rodičů dítěte ne? Tak se mi nějak nezdá, že by počítali příjem tvého otce, leda by byl otcem :mrgreen: Jinak je to blbost, udat a zapsat otce můžeš i ve 13, jenom ho holt budou stíhat :pankac: :pankac: :pankac: A bylo to tak i před 40ti roky, máma rodila první dítě v 17 a te´d jsem se ji ptala a normálně a bez problémů byl samozřejmě otec dítěte zapsán :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.10.12 13:30

Mě řekli že je to od letoška takto, otec dítěte může být uveden az kdyz je matka plnoleta, a kdyz jsem byla v den porodu v péči otce a ne matky tak se počítá pro porodné přijem otce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11039
21.10.12 14:08

Není to od letoška takto, přítelkyně syna rodila letos v březnu a k uznání otcovství šli někdy v únoru a to jí bylo 16 až po porodu. A na porodné se jim počítal příjem jen jich dvou, ona jako studentka žádný neměla, tak jen příjem mého syna-otce dítěte. A je blbost, že by se nesměl otec uvádět do zletilosti matky-jak by se potom vymáhali alimenty? Stát má naopak zájem, aby vyživovací povinnost plnili oba rodiče a né aby stát platil matce nějaké sociální dávky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
21.10.12 15:47

Ahoj, tak já bych ti přála aby sis miminko nechala, jsem nějak proti potratům. ale to si musíš rozmyslet sama, co v životě chceš a ani nevím v jaké situaci jsi..Jak se ti miminko narodí, hrozně se ti změní život…
Kolik je příteli? Vydělává? Máte kde bydlet? Co na to vaši rodiče? Předpokládám že studuješ? A co ty? Cítíš se na to být tak mladou matkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.15 16:11

Těhu v 16

Ahoj holky, dámy

Dneska jsem zjistila že jsem těhotná.. Je mi 16 čerstvě.. nevím co dělat jsem na škole a bojím se jak na to zareagují rodiče a okolí. přítel se k tomu staví tak že by si nás vzal k sobě do bytu a staral by se o nás.. miminko si chci nechat ale bojím se té reakce rodičů. Prosím poradíte někdo jak jim to šetrně sdělit.. děkuji moc za rady

• Citovat
  • Upravit
340
16.3.15 16:13

A kolik je priteli, znaji ho tvoji rodice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
16.3.15 16:14

Seznámit rodiče s přítelem, ujistit se aby o něm měli dobrý názor a pak prostě s pravdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
16.3.15 16:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dámyDneska jsem zjistila že jsem těhotná.. Je mi 16 čerstvě.. nevím co dělat jsem na škole a bojím se jak na to zareagují rodiče a okolí. přítel se k tomu staví tak že by si nás vzal k sobě do bytu a staral by se o nás.. miminko si chci nechat ale bojím se té reakce rodičů. Prosím poradíte někdo jak jim to šetrně sdělit.. děkuji moc za rady

ja teda nejsem tak mlada jako ty ale i tak jsem se bala reakce rodicu, takze sem to mamce setrne oznamila po telefonu, nechala ji chvili vychladnout a vstrebat tu informaci a pak uz bylo vsechno ok ( vim je to trochu zbabelej pristup, ale aspon sem si usetrila poradnou hadku) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
16.3.15 16:34

..něco jako „babičko, tohle je Petr“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.3.15 16:37

Sice mi není 16, ale taky jsem měla docela strach to oznámit rodičům, teda spiš táťkovi. Mamka to vzala úplně v pohodě, ale taťka to ještě do teď rozdychava a to za 2 měsíce rodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
16.3.15 16:57

Mě bylo teda trochu víc. Taky jsem to mamce zavolala. Když jsem asi za hodinu přijela od dr, tak už s tím byla,,srovnana " :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí