Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aha, tak takhle se rodí ty historky o tom, jak je hormonální antikoncepce nespolehlivá.
@Martina84 Ja po sobe cist umim, kdybych otehotnela, tak by me muj pritel na potrat neposlal, protoze si dite TAKY preje, jen je toho nazoru, ze je na nej jeste brzo, a to stejny vim i ja. Tak se do me laskave nenavazejte. Chtela jsem jen poradit zda tady ma nekdo zkušenosti s ditetem v devatenácti. Pekny vecer
@MarinaGilanyi a víš, jak se zachová přítel třeba v momentě, kdy nastane nějaká krizová situace? Nebo jak se zachováš ty? Jste spolu strašně krátce na to, aby jste si plánovaně pořídili dítě
@Barbucha3 mila pani, cetla jste nekde ze pritel dite nechce?:) on touzi po dítěti stejne jako ja, jen je toho nazoru ze mame rok, dva pockat. Ale kdybych nahodou otěhotněla, tak by me na potrat neposlal. Chtela jsem jen vedet, zda ma nekdo zkusenosti s ditetem v 19-ti
@MarinaGilanyi píše:
@Martina84 Ja po sobe cist umim, kdybych otehotnela, tak by me muj pritel na potrat neposlal, protoze si dite TAKY preje, jen je toho nazoru, ze je na nej jeste brzo, a to stejny vim i ja. Tak se do me laskave nenavazejte. Chtela jsem jen poradit zda tady ma nekdo zkušenosti s ditetem v devatenácti. Pekny vecer
Ale ty absolutne nerespektujes jeho rozhodnuti, ze dite ted ne, vzdyt on je ten, kdo vas bude muset pak zivit! On do toho ma dost co mluvit, ty se numis postavit ani svoji mame a najenou chces dite..
@MarinaGilanyi Opravdu pracuj alespon ten rok a ke konci se klidně můžete začít snažit, mezitím co budeš pracovat můžeš šetřit na výbavičku a potom budeš mít alespoň mateřskou ![]()
Uživej si života, studuj, pracuj sbírej zkušenosti. Sestra toužila po dítěti ve 20, narodila se ji holčička, ta už má skoro 7, ted má druhé dítko 1,5 roku a svěřila se mi, že teď ví že měli počkat s prvním, i když ji miluje, ale že ted u druhého když je jí 27 let je na dítě vyspělá, a vše řeší jinak, sama to tak cítí. já to taky vidím, že to bere už jinak. Podrobnějí můžu napsat do zprávy, ne tady
@MarinaGilanyi řeš tuto situaci s přítelem a se sebou. Snaž se svému miminku připravit pevný vztah. Matka nemá do toho či mluvit.
@inkognit diky za radu, pritel je finance zabezpecenej, takze bych si nemusela setrit na vybavicku:)
@MarinaGilanyi píše:
@inkognit diky za radu, pritel je finance zabezpecenej, takze bych si nemusela setrit na vybavicku:)
bydlení?
@inkognit kdybych nahodou otehotnela, tak bychom si miminko nechali:) uz jsme o tom diskutovali
@MarinaGilanyi píše:
Pritel. Co mas ty? Ani spolu nebydlite. Ty nemas vubec zodpovedne uvazovani.
@Burj Chalifa dejte furt pokoj, tak je někdo rodinný typ a co?