Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ajuše neni to podraz, on o tom vedel. Před chvili jsem si vzala dve tabletky, no neni mi z toho nejak dobre
@MarinaGilanyi tak řešte do úplného vyreseni
doporučuji nic uměle neuspechat ani nic zbytečně natahovat. Pěstujte svůj vzájemný vztah, povidejte si o tom a i to třeba někdy nechte být a žijete přítomnosti. Naštěstí te netlaci čas, tak si užívej i tu dobu snění o rodině. Hlavně nikdy nic na tajnaka a neuprimě. Držím palce.
@Martina84 neni to podraz kdyz o tom vi:) a prasky jsem si ted vzala
Hele delej si co chces. Je nas tu myslim vic, co se shodneme a mame uz nejake zkusenosti s zivotem. Ty evidentne nechces slyset nase nazory a beres to jako osobni utok proti tobe. Za deset let treba prehodnotis svoje chovani, kdo vi.
@MarinaGilanyi píše:
@Martina84 neni to podraz kdyz o tom vi:) a prasky jsem si ted vzala
Ale nechtěla sis je vzít. Na dítě bys měla nejdřív hlavně dospět. Díte v pokojíčku u maminky budeš asi těžko vychovávat.
@pikola tak urcite bych nevychovavala nase dite u maminky v pokojicku:) jak jsem uz psala, pritel je finance zajištěný, ma byt 5+1 po svý mame, myslim ze by diteti nic nechybělo:) samozrejme by mu byla poskytovana ta nejvetsi laska, péče a starostlivost
@MarinaGilanyi boha mojeho, zlato spadni na zem takhle se to nedělá…estli chceš dite, nevazej k tomu někoho kdo nechce (třeba by i časem chtěl) chod raději po barech a šuk.. nezname pány, bez antikoncepce se ti brzy zadaří a budeš mit to vytouzene miminko bez závazku a bulikaren na někoho koho mas třeba rada. Promin ale jsi buuu, větší blbost jsem už dlouho nečetla. Todle snad nemůžeš myslet vážně. Chudák pán. A maminka no comment, musíte mit krasny vztah. Pardon ale todle se neda
@MarinaGilanyi píše:
@pikola tak urcite bych nevychovavala nase dite u maminky v pokojicku:) jak jsem uz psala, pritel je finance zajištěný, ma byt 5+1 po svý mame, myslim ze by diteti nic nechybělo:) samozrejme by mu byla poskytovana ta nejvetsi laska, péče a starostlivost
A teď bydlíš kde?
@Martina84 ja si rada proctu vase nazory, proto jsem tu taky napsala. Ja se jen ptala, jestli neni az prilis brzo na to, mit dite v 19-ti, kdyz jsem s pritelem jen 8 měsíců a porad studuju. Vim ze jste zkusenejsi a necim jste si v tom zivote uz prošly
@MarinaGilanyi A co budeš dělat, až nastane nějaký problém a přítel opět ze vztahu vycouvá? Kde budeš bydlet? Z čeho vaše dítě uživíš?
@MarinaGilanyi píše:
@Martina84 ja si rada proctu vase nazory, proto jsem tu taky napsala. Ja se jen ptala, jestli neni az prilis brzo na to, mit dite v 19-ti, kdyz jsem s pritelem jen 8 měsíců a porad studuju. Vim ze jste zkusenejsi a necim jste si v tom zivote uz prošly
Ano je brzo a ano jste spolu krátce
@pikola uz jsme spolu bydleli a uz to tady nebudu dal obkecavat, mazu ten prispevek. Mejte se hezky, a některým diky za radu a za uprimnej nazor
@MarinaGilanyi píše:
@pikola uz jsme spolu bydleli a uz to tady nebudu dal obkecavat, mazu ten prispevek. Mejte se hezky, a některým diky za radu a za uprimnej nazor
Takže v pokojíčku
Taky nezapomeň, že budeš mít taky často i to jeho nynější dítě, na tom se můžeš zatím vyřádit dosyta.
@MarinaGilanyi promiň, ale podle mě je už dost velká hloupost jen uvažovat o dítěti s někým, s kým si 8 měsíců…diť jste ještě neměli ani žádné výročí
fakt nechápu…