Těhotná v 50?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76046
30.12.18 15:56
@rokris píše: :) Asi tak. Jestli je to pravda, je to prostě hrozná situace. Přeju dobrý a úspěšný další rok! A pevné zdraví celé rodině. :kytka: :mavam:

Děkuju, Tobě taky. :hug: :srdce:
A jak přejeme my sociologové: statisticky významnou míru štěstí v novém roce! :kytka:
(a sobecky Tě tu chci dál číst. :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.12.18 15:59
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 16:02

Naše sousedka se x let pokoušela o druhé a otěhotněla až v 45 letech.Co mi říkala,tak těhotenství ukázkové,šestinedělí mazec,ale holčičce je rok a už se to srovnalo,vše v pohodě stíhá.Má dobrou fyzičku.

• Citovat
  • Upravit
5822
30.12.18 16:13

Mě by docela zajímalo co ji na to říkal doktor. Jak k ni bude přistupovat kontroly testy atd. A jestli třeba řekl že už takovou těhotnou měl v péči. Jako stát se to může ale je to hodně raritni. Já se toho děsila někdy v září je mi čerstvě 40 a poprvé v životě jsem měla spozdeni 8 dnů. No spocena jsem byla až na pr…i . Test jsem si nedělala stále jsem doufala a za úleva potom. Ale ve 40ti bych si dítko nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
30.12.18 16:15
@Anonymní píše:
Naše sousedka se x let pokoušela o druhé a otěhotněla až v 45 letech.Co mi říkala,tak těhotenství ukázkové,šestinedělí mazec,ale holčičce je rok a už se to srovnalo,vše v pohodě stíhá.Má dobrou fyzičku.

to je sice hezké ale do budoucna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.18 16:18

Sestrenka je tehotna. Jeji dr. ji rikala, ze ma 49r. prvorodicku. To je daleko horsi varianta.
Ty mas velke deti, jestlize oni souhlasi a mas jistotu, ze se o mladsiho sourozence postaraji, kdyby se cokoli stalo. Tak proc ne. Ty nejlip vis, jak si je vychovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
30.12.18 16:24
@Kaileee píše:
to je sice hezké ale do budoucna??

Ano. A už se hned operuje s tím, že se budou starat starší děti. Opravdu terno. :roll: Ale tento konkrétní příběh nejšpíš pravda nebude.

• Citovat
  • Upravit
7209
30.12.18 16:28
@Anonymní píše:
Narodila jsem se v lednu 1969 a ve čtvrtek mi potvrdil lékař těhotenství, jsem už 16+6! Menstruace mi vynechává již 2 roky…
Nejstarší dcera má 32 let, syn 30 a druhý syn 28.
Mam 3 vnoučata.

Jsem v šoku

Maminka mě měla v 45, zemřela letos na jaře ve věku 94 let.
Snad budu mít stejné štěstí :srdce:

Jsi blázen,sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
30.12.18 16:29

pokud je to pravda, tak to je tedy nadělení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
30.12.18 16:29
@rokris píše:
Ano. A už se hned operuje s tím, že se budou starat starší děti. Opravdu terno. :roll: Ale tento konkrétní příběh nejšpíš pravda nebude.

asi ne, ale jsou takové případy, je mi těch dětí fakt líto.. je to sobecké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.12.18 17:22

No v případě, že se nedá nic dělat se dá vážně už jen pogratulovat nebo vyjádřit soustrast. Mě je 24 a jsem v šestinedělí a mám toho vážně plné kecky, nedovedu si představit to zažívat v 50, kdy je člověk unavenější a vyhledává spíše klid 8o . Kdyby se jednalo o mojí mámu, tak ji samozřejmě slíbím, že se o mladšího sourozence postarám, ale asi ji taky vyčtu, že byla nezodpovědná a nedávala si pozor. Mému mladšímu bráškovi je deset a zpětně musím říct, že jsem si myslela, že se mamka zbláznila, když přišla s tím, že je těhotná a to jí bylo 35 :D (nojo třískala se mnou tenkrát puberta), ale i tak jsem viděla rozdíl mezi vychovou mě a bráchy, kterou dělilo 14 let. Nemůžu říct, že věk a zkušenosti považuji za jednoznačnou výhodou při výchově dítěte oproti mládí a energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
30.12.18 17:43

Ono je to i o tom ze zakladatelka nebude moct nejspis v 65 odejit v klidu do duchodu kdyz bude mit doma dite po zakladni skole.takze bude chodit do prace jeste v cca 75?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.12.18 22:50

Tak pokud si to dobre pamatuji,tak v zaznamech olomoucke fakultky je nejstarsi rodicka 56 leta. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 23:20

Jsem taky ročník 1969 a už 2měsíce mám zpoždění, pričítám to přechodu. No ale ať uz je to troll nebo ne, zitra si koupim těhotenský test. Pro jistotu. :think:

• Citovat
  • Upravit
76046
30.12.18 23:28

Nudná čísla statistiky.
Stát se může - zatraceně vyjímečně.
Většina těch porodem ukončených těhotenství v současnosti se dá přičíst centrům asistované reprodukce, pro které jsou prachy na prvním místě. :?

https://www.info.cz/…ik-2616.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky