Těhotná ve 41 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
11.6.19 10:48

@ZuzaTeri tohle může napsat jen s. v.i. n.e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
11.6.19 10:49
@Keyllah píše:
tak hlavně že v jiných diskuzích píšeš, jak je první dítko kolem 40 normální :think: trochu schíza, nemyslíš? :think:

Tak hele kdo má tohle na svědomí nevím, už se mi to stalo podruhé. V téhle diskuzi jsem nic nekomentovala, ano je mi přes 40, čekám dítě a jsem šťastná. Asi se někdo dobře baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
11.6.19 10:51
@ZuzaTeri píše:
Tak hele kdo má tohle na svědomí nevím, už se mi to stalo podruhé. V téhle diskuzi jsem nic nekomentovala, ano je mi přes 40, čekám dítě a jsem šťastná. Asi se někdo dobře baví.

tak to řeš s adminem, protože tohle je fakt mimo. Hádám, že tě tady „odtajnil“ admin, tak bych se zeptala, jak došli k tomu, že jsi to psala ty atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.6.19 10:54
@ZuzaTeri píše:
Tak hele kdo má tohle na svědomí nevím, už se mi to stalo podruhé. V téhle diskuzi jsem nic nekomentovala, ano je mi přes 40, čekám dítě a jsem šťastná. Asi se někdo dobře baví.
@ZuzaTeri píše:
Být tebou jdu na potrat. Ve věku babičky rodit děti a být máma je zvrácený :zed:

No jo, poprvé jsi to napsala anonymně hned na první stránce této diskuze, ale byla jsi odhalena… ale zase je možné, že ve svém věku máš už problémy s pamětí, pokud tam s tebou není nějaká jiná osoba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.6.19 10:56
@ZuzaTeri píše:

jestli je to pravda, tak si zmen heslo, už jsem to tu u jedne uzivatelky zazila, ze mela hacknuty ucet…jak to resili admini nevim, ale myslim, ze zmena hesla tenkrat pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.19 10:56

@admin :? Tak tedy nevím, ale chce se mi zvracet, když čtu odpovědi a posílání ženské na potrat, jen že si některé duchem chudé myslí, že již nespadá do tabulkového a jedině správného věku, žádné rady zakladatelce, jen napadání, nešlo by to celé smazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.6.19 10:58
@Tiger-lily píše:
@admin :? Tak tedy nevím, ale chce se mi zvracet, když čtu odpovědi a posílání ženské na potrat, jen že si některé duchem chudé myslí, že již nespadá do tabulkového a jedině správného věku, žádné rady zakladatelce, jen napadání, nešlo by to celé smazat?

jako vážně? vždyt je tu normální diskuse bez urážek :nevim: potrat není sprosté slovo a každý na to má nazor jiný a to, že ho tu někdo vyjádří (a že se ti nelíbí) ještě není porušování pravidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.6.19 11:01
@debra.morgan píše:
jako vážně? vždyt je tu normální diskuse bez urážek :nevim: potrat není sprosté slovo a každý na to má nazor jiný a to, že ho tu někdo vyjádří (a že se ti nelíbí) ještě není porušování pravidel…

Nechám na posouzení adminky, ano, je to můj názor, že toto není diskuze, ale žumpa, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148836
11.6.19 11:03
@Lynette píše:
@Anna766 Nezodpovědné je to v dnešní době. Tenkrát dostala rodina byt a bylo běžné že mladá maminka bydlela u rodičů. Můj názor je takový, že pokud žena otěhotní protože selhala antikoncepce při sexu s přítelem a má podmínky pro výchovu dítěte, měla by si ho nechat bez ohledu na věk pokud zdraví její ani dítěte není překážkou. Pochopitelně je to čistě rozhodnutí té ženy, ale mně osobně potrat přijde jako sprosté řešení toho, že se mi dítě zrovna nehodí. Sprosté pro to dítě, které vzniklo, chce růst, chce žít a já ho nechám roztrhat kanylou jen protože chci jet na dovolenou k moři. V takovém případě mi přijde lepší řešení přímá adopce.

Plánovat si dítě ve 20ti nebo 21ti mi nepřijde úplně zodpovědné z toho důvodu, že v tomto věku ještě většinou žije takto mladý člověk u rodičů nebo alespoň s finanční podporou rodičů nebo pracuje a vydělává si sám, ale nemá našetřeno a bydlí v podnájmu, který se může zvednout tak, že rázem vznikne problém se střechou nad hlavou. V 18ti nebo v 19ti udělat maturitu, začít pracovat a po roce začít uvažovat o dítěti to mi nepřijde zrovna šťastné už jen proto, že takový člověk to bude mít po návratu z rodičovské na trhu práce těžké - kór pokud se rozhodne pro dvě děti za sebou a po roce praxe odejde na 6 let.

@Pidulka1991 Tři roky sem tři roky tam - to z hlediska délky života nemá absolutně žádný význam.

V dnešní době jo? V době dostatku až přemíry všeho. Děti se rodily i při hladomorech, za války… a v dnešní době budou všechny ženy rodit povinně až…
Se nemůžeme divit, že s takovými názory rodí ve velkém jen jistá minorita. A je jí jedno v jakém věku. :lol:
Pro upřesnění, mě osobně nepohoršuje maminka 20 +- a ani ta 40 letá. Ale posílání na potrat, jen kvůli tomu že se to jinému nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
11.6.19 11:09

Mě je 41 a ráda bych měla jseště jedno dítě..ne necítím se jako babička, ani tak nevypadám (doufám :mrgreen: ) A pokud se podaří, budu moc šťastná…takže zakladatelko, ničeho se boj. Určitě vše zvládneš :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.6.19 11:11

@Anna766 Mě taky nepohoršuje maminka jakéhokoliv věku :D Jen říkám, že plánování dítěte ve 20ti není v dnešní době standardní protože v tomto věku je člověk rok po maturitě a není to období nějaké stability.

A mluvit o době dostatku je mimo. Já měla první dítě ve 25ti, bydlela ve vlastním bytě a měsíčně mi zbyly 4000 se kterými jsem musela vyžít pokud jsem nechtěla sahat každý měsíc do rezerv a to jsem si ještě na rodičovské přivydělávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
11.6.19 11:18

Je mi 42 a čekám třetí (také přirozeně). No co, nemám představu, že mu budu muset v 15ti utírat nudle u nosu a běhat s ním po dětském hřišti a teď to ještě určitě zvládnu:). Asi to není úplně ideální věk, ale tragédie taky rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
11.6.19 11:37
@Lynette píše:
@Anna766 Mě taky nepohoršuje maminka jakéhokoliv věku :D Jen říkám, že plánování dítěte ve 20ti není v dnešní době standardní protože v tomto věku je člověk rok po maturitě a není to období nějaké stability.A mluvit o době dostatku je mimo. Já měla první dítě ve 25ti, bydlela ve vlastním bytě a měsíčně mi zbyly 4000 se kterými jsem musela vyžít pokud jsem nechtěla sahat každý měsíc do rezerv a to jsem si ještě na rodičovské přivydělávala.

Jenže, ne každému zbýváji 4000 :roll:… Když někdo chce dítě ve 20 nebo jiný ve 40, je to každého věc. 40+ je už věk babiček, nikoli důchodkyně. Přijde mi, že si to tu každá starší plete a Babičku mají spojenou se starou paní o holi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148836
11.6.19 11:41
@Lynette píše:
@Anna766 Mě taky nepohoršuje maminka jakéhokoliv věku :D Jen říkám, že plánování dítěte ve 20ti není v dnešní době standardní protože v tomto věku je člověk rok po maturitě a není to období nějaké stability.A mluvit o době dostatku je mimo. Já měla první dítě ve 25ti, bydlela ve vlastním bytě a měsíčně mi zbyly 4000 se kterými jsem musela vyžít pokud jsem nechtěla sahat každý měsíc do rezerv a to jsem si ještě na rodičovské přivydělávala.

Rozumím. Většina žen kolem mě, ať už jsou různého věku, si na RD přivydělává. Nevidim na tom nic tak divného. Však rodičák je příspěvek, dávka, pro ženy starající se o dítě. Nemá je to uživit přece. A dnes je holt většina rodin, kde vydělávají oba partneři. Z jednoho platu se to neutáhne. Taky nic zvláštního. Kamarádka má dvě dospělé děti, dala je v roce do jeslí a makala jak šroub, teď má těsně před 40 třetí, a co myslíš? ve dvou letech ho dala do školky a maká zase. Holt nám nikomu nikdo zadarmo nic nedá. Ať je nám 20 nebo 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.6.19 11:47
@Anna766 píše:
Rozumím. Většina žen kolem mě, ať už jsou různého věku, si na RD přivydělává. Nevidim na tom nic tak divného.Však rodičák je příspěvek, dávka, pro ženy starající se o dítě. Nemá je to uživit přece.A dnes je holt většina rodin, kde vydělávají oba partneři. Z jednoho platu se to neutáhne. Taky nic zvláštního. Kamarádka má dvě dospělé děti, dala je v roce do jeslí a makala jak šroub, teď má těsně před 40 třetí, a co myslíš? ve dvou letech ho dala do školky a maká zase. Holt nám nikomu nikdo zadarmo nic nedá. Ať je nám 20 nebo 40.

tohle tesat do kamene a nechat každou matku při žádosti o RP podepsat, že ví, o co žádá…pak tu máme smutné diskuse o tom, jak je stát zlý, že přece z RP se nedá vyžít… ale to je OT, sorry za odbočení od tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí