Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No menstruace přísně až za 17 dní
Takže máš zhruba 11 dní od poslední MS? V tom případě se obávám, že doufáš opravdu marně.
@jezz1e píše:
Takže máš zhruba 11 dní od poslední MS? V tom případě se obávám, že doufáš opravdu marně.
Jenže menstruace téměř nepřišla..to bylo jednodenní špinění, strašně slabé a nebylo to ani na vložku či tampon..pro jistotu jsem měla intimku..ale za celý den nebylo téměř nic..menstruaci mám pravidelnou a tohle mě právě překvapilo
![]()
@Anonymní píše:
Jenže menstruace téměř nepřišla..to bylo jednodenní špinění, strašně slabé a nebylo to ani na vložku či tampon..pro jistotu jsem měla intimku..ale za celý den nebylo téměř nic..menstruaci mám pravidelnou a tohle mě právě překvapilo![]()
![]()
Protože tělo je složitý organizmus a ne vždy šlape. tak jak je člověk zvyklý,.stačí nějaká změna, léky, nemoc, stres apod. a vše může být najednou jinak a pak zase stejně jako předtím.
Jako na jednu stranu by to tak dlouho po ms bylo vidět krásně. Zkus možná jiný test a nebo cekej.
Zkusila bych kdyžtak ještě jiný test, pokud bys byla těhotná, tak by to podle mně bylo už krásně vidět na testu
Tak kup ještě jiný, případně fakt počkat těch cca 14 dní, zda přijde MS běžně a nebo nebude vůbec ![]()
Já jsem u syna druhou čárku měla vidět ještě méně a u dcery jsem měla téměř stejný těhotenský test. ![]()
A pokaždé jsem byla těhotná
![]()