Těhotná? Zvláštní TT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
16.4.20 19:53
@Anonymní píše:
No menstruace přísně až za 17 dní :lol:

Takže máš zhruba 11 dní od poslední MS? V tom případě se obávám, že doufáš opravdu marně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.20 20:03
@jezz1e píše:
Takže máš zhruba 11 dní od poslední MS? V tom případě se obávám, že doufáš opravdu marně.

Jenže menstruace téměř nepřišla..to bylo jednodenní špinění, strašně slabé a nebylo to ani na vložku či tampon..pro jistotu jsem měla intimku..ale za celý den nebylo téměř nic..menstruaci mám pravidelnou a tohle mě právě překvapilo :think: :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
36181
16.4.20 20:11
@Anonymní píše:
Jenže menstruace téměř nepřišla..to bylo jednodenní špinění, strašně slabé a nebylo to ani na vložku či tampon..pro jistotu jsem měla intimku..ale za celý den nebylo téměř nic..menstruaci mám pravidelnou a tohle mě právě překvapilo :think: :nevim: :oops:

Protože tělo je složitý organizmus a ne vždy šlape. tak jak je člověk zvyklý,.stačí nějaká změna, léky, nemoc, stres apod. a vše může být najednou jinak a pak zase stejně jako předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
16.4.20 20:33

Jako na jednu stranu by to tak dlouho po ms bylo vidět krásně. Zkus možná jiný test a nebo cekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
16.4.20 21:52

Zkusila bych kdyžtak ještě jiný test, pokud bys byla těhotná, tak by to podle mně bylo už krásně vidět na testu :nevim: Tak kup ještě jiný, případně fakt počkat těch cca 14 dní, zda přijde MS běžně a nebo nebude vůbec ;)

• Citovat
  • Upravit
17.4.20 23:29

Test

Ahoj
To je pozitivní test, žádná ryska :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
18.4.20 06:50

@Dadinkamaminka takhle pozitivní test určitě nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.20 21:35

Já jsem u syna druhou čárku měla vidět ještě méně a u dcery jsem měla téměř stejný těhotenský test. :)
A pokaždé jsem byla těhotná ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital