Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chlapsky kecy o atraktivitě bych nebrala vážně, pro těch pár minut erekce jsou schopni vytvořit zvuková veledíla ale s realismem to nemá nic společného ![]()
Z okolí vím, že se často chlapi sexu v těhotenství bojí, aby něco neudělali. Včera jsme to zrovna řešily s holkama na předporodním kurzu a jsem jediná, na kterou se partner nebojí sáhnout
.
V prvním těhotenství jsem měla na sex chuť úplně abnormální (několikrát denně), to jsem sama měla strach, přece jen to není úplně běžná frekvence. Po pár týdnech už přítel nemohl
.
Jelikož to minule nedopadlo dobře, teď mám podvědomě obavy já. Jsem ve 29tt, sex máme v průměru jednou týdně. Přítel by radši častěji, ale chápe to. Já už jsem obezřetná (což si myslím, že právě ovlivňuje i tu chuť). Nejčastěji mám chuť, když je v práci
.
My sex nemáme vůbec, neb mě to bolí a ani nemám chuť a myšlenky, tak doufám, že se to po porodu vrátí zpátky
Ještě štěstí, že mám tak tolerantního chlapa ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Zajímá mě váš názor na téma sex a těhotenství.
Jsem v 33 týdnu a upřímně mi chybí sex. Dříve jsme ho mohli mít furt i na začátku těhotenství, ale teď přijde mi, že už ho přítel tolik nevyhledava. Ano máme méně času hodně pracuje, poloh taky moc nemůžeme střídat.. Pořád mi říká jak jsem nejhezčí tehule co kdy viděl a jaké má štěstí, že nejsem žádná rozkydla skoro mamina, ale stejně ten sex nevyhledava. Spíš mi přijde, že si o něj musím až zadonit… Jak to máte vy?
Já se prostě nemůžu zbavit dojmu, že už ho nepritahuju nebo, že ho sex omrzel, ikdyž mi to vyvrací…
Prosím o anonym.. Děkuji.
my ani nemohli.. mmchdm, můj měl třeba problém, prostě podvědomě pocit, že mrněti ublíží, takže když nám to konečně povolili, tak stejně nic ![]()
@Sněžení Ten můj mi říká vajíčko, tak aspoň nemusím mít obavy, že kecá ![]()
Hele on ti těžko řekne, ze vypadas jak meloun na nozickach a tudíž ho nerajcujes
my měli v tehu sex jen když jsme zkoušeli vyvolat porod (jinak jsme nesměli, ale ja ani nechtěla). Po porodu bude lip ![]()
Tak já ještě zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že čekám dvojčata a tudíž pupek metr na metr, tak se již připravuji, že nebude žádný sex a celkem to chápu. Jako city stranou, chápu, že někdo, kdo nemá v oblibě baculky není z těhotné urvanej a navíc bych nepodceňovala fakt, že jim to přijde divné, když to břicho vidí a ví, že tam je to vaše dítě ![]()
Když to neodmítá úplně tak je to dobrý ![]()
Jsem v 11tt a chut neni vubec teda, chlap trpi ale chape to, tak jednou za xx dni se premuzu..
Jsem ještě furt teprv 1. trimestr, ale chutě jsou teda větší než kdy dřív (a já vím, že i předtím jsem byla náruživá, ale teď je to teda ultra…
) A chlapák může teda taky… je to skoro jak přímá úměra, což mě překvapilo
jak to bude až budu mít větší břicho, to nevím, ale tak nějak tuším, že chutě budou furt.
Možná bude pak komplikovanější akorát to provedení.
![]()
My jsme meli tak obden, ne-li denne. Mela jsem hrozne chute. ![]()
Tak já nejsem koule no, přibrala jsem minimálně a jen do břicha a prsou. Ale je mi jasné, že mi neřekne že jsem soudek ![]()
Je pravda, že se zmínil, že se bojí aby malé neublizil.. Ale mě to tak štve, doufám že po porodu se to fakt změní.
Já jsem si to užívala a manžel taky. V prvním těhu pořád, v druhém jsme měli velké omezení kvůli zdravotnímu stavu, ale na konci jsme to zase rozjeli
To ti ale asi nijak nempomůže, což. Každá žena to prožívá jinak, každý muž to prožívá jinak…a i u stejné ženy to může být v každém těhotenství jinak…jak a proč to má zrovna tvůj partner se nedá porovnávat ![]()
Já mám právě hrozné chutě. Jenže přítel teď hodně dělá po nocích v garáži na autě a motorkách, takže není ani tolik času. A když přijde já už spím..
Dříve to bylo klidně každý den, teď tak 2-3× týdně… ![]()
Ahoj holky,
Zajímá mě váš názor na téma sex a těhotenství.
Jsem v 33 týdnu a upřímně mi chybí sex. Dříve jsme ho mohli mít furt i na začátku těhotenství, ale teď přijde mi, že už ho přítel tolik nevyhledava. Ano máme méně času hodně pracuje, poloh taky moc nemůžeme střídat.. Pořád mi říká jak jsem nejhezčí tehule co kdy viděl a jaké má štěstí, že nejsem žádná rozkydla skoro mamina, ale stejně ten sex nevyhledava. Spíš mi přijde, že si o něj musím až zadonit… Jak to máte vy?
Já se prostě nemůžu zbavit dojmu, že už ho nepritahuju nebo, že ho sex omrzel, ikdyž mi to vyvrací…
Prosím o anonym.. Děkuji.