Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj pred mesicem mi vytahli mirenu a nyni si myslim ze jsem tehu ale tt ukazuje jen slabouckou carku co myslite?
Slabá čárka obvykle znamená nižší HCG, je dost možný že jsi těhotná a bude to chlapec. Protože mužský plod by měl mít nižší HCG než ženský.
@Superbanker to je totální blbost
nižší hladina hcg značí časné těhotenství. I s chlapcem pak kontrolní čárka ztmavne
@Superbanker To je pěknej nesmysl.
Já nevím, kde tohle lidi berou, přece kdyby to fungovalo, tak se podle toho určuje pohlaví plodu.
@Kocice 31 a jak dlouho ti meska ms? Nebo jsi delala test pred ocekavanou ms? ![]()
@eviku-miluna ja testovala pred ms asi nevim to uplne presne jestli to byla ms vytahovali mi telisko a predtim jsem slabe krvacela nejde mi to vyfotit
@Tichošlápek je ale je fakt slaba zkusim zitra test a uvidime
Holky zkousela jsem obyc test carka je jeste slaba ale zkousela jsem digitalni clearblue a ten ukazuje plus 1-2 muzu tomu verit
@Tichošlápek dekuji ale radsi se snad radovat jeste nebudu a ty tydny odpovidaji? Takze v kterem jsem tydnu
@Kocice 31 tt se počítají podle poslední ms. Což u tebe asi nepůjde, když jsi měla tělísko. Nicméně těhotenství je zjevně hodně mladé - tipla bych tak 4tt