Těhule a kouření

142
25.10.10 14:12

tehule a koureni-vstup jen kurackam pleas..

ahojky ja jsem matka a kourila jsem i v tehotenstvi,jakpak jste na tom vy ostatni,taky vas za to lidi odsuzovali??? :twisted:

Příspěvek upraven 25.10.10 v 14:27

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10052
25.10.10 14:16

asi mě sežerete, ale já to absolutně odsuzuju!!!

Kouřila jsem od střední školy krabičku červených malborek denně a přestala jsem!!

Ale moralizovat nebudu to je vaše věc

začala jsem zase kouřit, ale ted škodím jen sobě

• načítám...
Anonymní
25.10.10 14:21

Kouřila jsem od 15 let, se zjištěním těhotenství jsem přestala. Bohužel chuť zůstala, takže si občas potáhnu od sousedky. Omlouvám si, že tohle miminku ublížit nemůže, protože když se projdu v centru města, je to horší. Vzhledem k tomu, že můj přítel je nekuřák, kouření v těhotenství by mi opravdu neprošlo :pocitac:

• Upravit
teresa20
25.10.10 14:21

Tak tuším, že tohle je téma, kde se strhne zas nějaká mela. :mrgreen:
Já osobně nekouřím ani mimo těhotenství, ale jiného neodsuzuju. Je to totiž jen jeho osobní věc, mě ani mé rodiny se to netýká a dotyčný si škodí akorát sobě či svému dítěti. Dneska už je spoustu zdrojů, kde je jasně vysvětleno, co vše může toto dítěti způsobit, takže je rozhodnutí jen a jen na matce.

• Upravit
24320
25.10.10 14:22

:pankac: :pankac:
Uz se popraly? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
23505
25.10.10 14:24

Super, další kontroverzní téma :zed:

• načítám...
25324
25.10.10 14:29

Ahoj,já jsem odnaučený kuřák,přestala jsem tak před 4 roky,hlavně kvůli tomu,že jsem neudýchávala kolo.
Je pravda,že dodneška mi cigaretový kouř smrdí.Jinak za mě-kouření v těhotenství je beze sporu špatné,ale pořád je lepší,když se člověk aspoň snaží ty cigarety držet v rozumné míře-pokud si nemůže pomoct.
Moralizovat nebudu,je to každého věc.Znám jednu,ta kouřila v těhotenství,a mimi jí museli někdy ve 24tt vyndat,ale to se může stát i zdravému člověku.Ža není hezký pohled na těhuli s cigaretou,ani na maminku s kočárkem,se zapálenou cigaretou,to uzná asi každý.

• načítám...
15054
25.10.10 14:31

já jsem tedy celé těhu nekouřila ale kamarádce řekl gyndař že pokud vykouřila denně krabku tak že kdyby přestala kouřit tak že to bude pro tělo šok takže kouřila denně tak 3cigarety

• načítám...
1477
25.10.10 14:32

ahojky ja kourila 4roky a kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna tak jsem neprestala, teda prestala ale asi az po mesíci, moc mi to nešlo přestat.. mati mi tehdy rikala ze jestli neprestanu ze mi usekne ruce(myslím že by to klidne udelala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) je to uz rok a já bych si tááák zapálila, ale ne!! cekám až me ta chuť přejde…

• načítám...
5463
25.10.10 14:35

Ne nekouřila a myslím si,že ženská která ví o těhu a kouří a nechce přestat je sobecká a ohrožuje mimi.Tu odsuzuji!

• načítám...
20656
25.10.10 14:36

vím, že to pro některé není jednoduché přestat, ale na druhou stranu je to podle mého jen a jen slabost těch dotyčných a taky bezohlednost vůči dítěti :nevim: my na výběr máme, ale to prtě ne!

Já kouřila před prvním těhu 7let a přestala jsem hned jak jsem začala mít podezření na těhu. Pak jsem bohužel po 19měs. (po ukončení kojení) zase postupně začala.

Teď jsem znovu přestala - onemocněla jsem a přestala jsem ze dne na den, pak se z horeček vyklubal zápal plic, tak jsem si pauzu protáhla a řekla jsem si, že prostě začnu až budu zase zdravá, ale pak mi došlo, že to je blbost a už jsem nezačala.
Měsíc od poslední cigarety jsme splodili dalšího prcka :huban:

Tentokrát věřím, že už nezačnu, zjistila jsem, že mi to vážně nechybělo ani když jsem ještě neměla ten pádný důvod jako je těhotenství nebo kojení. (Teď ještě přimět manžela, aby třestal, ale to vidím jako běh na hoooodně dlouhou trať)

• načítám...
Hanka1
25.10.10 14:44
smolarka píše:
ahojky ja jsem matka a kourila jsem i v tehotenstvi,jakpak jste na tom vy ostatni,taky vas za to lidi odsuzovali??? :twisted:Příspěvek upraven 25.10.10 v 14:27

Smolarko a co cekas? Ze te lidi budou poplacavat po ramenou jak si dobra, ze ses tehotna a das si cigo? Opravdu smysl tehle diskuse nechapu… :zed: :pocitac: :poblion:

• Upravit
142

holky jak to tu tak procitam,tak vetsina prestala s kourenim kdyz zjistili ze jsou tehotne,takovou silu prestat kourit bych taky chtela…slyseli jste nekdy ze nikotin zustava v tele minimalne 2 roky,tak jsem to slysela aspon ja…

• načítám...
žirafííí

Zrovna dnes jsem přemýšlela proč nekouřim jako věčina lidí kolem mě a hned jsem si odpověděla nemám to zapotřebí(nepotřebuju to) a hlavně nemám na to peníze to si radši koupim maso bo čokoládu. :oops:
jak píše dzarunka to jsem taky slyšela a určitě něco na tom bude.

• Upravit
13794

Tak to vypadá na diskuzi, kde bude zase nějaká mela :mrgreen:

Nechci být hnusná, ale těm co sem přišli napsat, jak odsuzujou ty co kouří a jsou sobecké, zakladatelka psala vstup jen kuřačkám … Ale jako můj fuk … :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100