Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
smolarka píše:
ahojky ja jsem matka a kourila jsem i v tehotenstvi,jakpak jste na tom vy ostatni,taky vas za to lidi odsuzovali???Příspěvek upraven 25.10.10 v 14:27
Počkej a ty se divíš, že tě za to odsuzovali???
To, že někdo kouří, je opravdu jen a jen jeho věc. Ale pokud kouří těhotná žena, jen její věc to rozhodně není
.
Každý si svůj život řeší podle svého, ale pokud by svými činy mohl ohrozit nebo ublížit někomu jinýmu, tam už jeho svoboda končí. Ale neodsuzuju, to si musí každý v sobě srovnat sám.
Já se přiznám, že bohužel ještě kouřím
je to hrozný, vím to..snažím se přestat.Od té doby co vím o těhotenství,omezila jsem to na 2-3 slimky denně.A i to je moc, snad se mi povede co nejdřív přestat uplně.
Kamarádka kouřila 10 denně celé těhotenství a má krásnou zdravou holčičku(8let).Tím to kouření neomlouvám,ale ani nikoho neodsuzuju pokud kouří.Vím, jak je těžké přestat a je na každém, jak se rozhodne.
marcelka88 píše:
Tak to vypadá na diskuzi, kde bude zase nějaká melaNechci být hnusná, ale těm co sem přišli napsat, jak odsuzujou ty co kouří a jsou sobecké, zakladatelka psala vstup jen kuřačkám … Ale jako můj fuk …
Kde je vstup jen kuřačkám?
Sice nejsem kuřačka,ale alespoň tě neodsoudím!!!Mám kamarádku,co kouřila hodně a gynekolog ji řekl,že když přestane kouřit tak absťák bude mít i mimčo.Když už to v těle má,tak ji to jen tak neodejde.Někdo tu psal,že dva roky a já s tím souhlasím.
Nekouřím,nebudu a neodsuzuji!!
Hezký den a hurá do boje
.
Nemůžu nereagovat, a to jsi se nám s tím jako přišla pochlubit jako nebo co?
![]()
Já jsem ten vstup jen kuřačkám taky přehlídla, až teď, když holky upozornily. Takže odcházím
![]()
janine24 píše:marcelka88 píše:Kde je vstup jen kuřačkám?
Tak to vypadá na diskuzi, kde bude zase nějaká melaNechci být hnusná, ale těm co sem přišli napsat, jak odsuzujou ty co kouří a jsou sobecké, zakladatelka psala vstup jen kuřačkám … Ale jako můj fuk …
Hned v nadpisu zakladatelky … ![]()
dekuji za prispevek,takovy jsem tu chtela mit,aspon nekdo pochopil spravne ![]()
madi píše:
Já jsem ten vstup jen kuřačkám taky přehlídla, až teď, když holky upozornily. Takže odcházím![]()
Nápodobně..
PetaP píše:
Nemůžu nereagovat, a to jsi se nám s tím jako přišla pochlubit jako nebo co?![]()
Nemyslím, že se chce chlubit.. Asi si chtěla popovídat jen s kuřačkami …
Ahojky jsem skoro v 7 měsíci těhu a kouřím po celou dobu. Odsuzuje mě skoro každý..Ale jsem opravdu silný kuřák, před těhu i 60 a víc denně..Teď max. 10.. Těhu nebylo plánované… A teda přešla jsem z červených marlborek na lehčí cigarety. Vím,že to pro mimi není dobré, ale i když to není výmluva tak znám spoustu maminek co kouřili a děti mají zdravé. Včetně té mojí mámy teda. Mimi je zatím úplně v pořádku a všechny screeningy nám vyšly negativně, pokud by byly nějaké problémy asi bych se nad tím zamyslela. Takže asi tak, a teď do mě ![]()
marcelka88 píše:PetaP píše:Nemyslím, že se chce chlubit.. Asi si chtěla popovídat jen s kuřačkami …
Nemůžu nereagovat, a to jsi se nám s tím jako přišla pochlubit jako nebo co?![]()
vzala si me slova.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat