Těhule a kouření

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
142
25.10.10 15:19

MARCELKA 88

TAK TO MAME SPOLECNE,JA MAM TAKY 2LETEHO KLUKA A NAPROSTO ZDRAVEHO A PAK ZE KURACKY DETI V SOBE ZABIJI NAPROSTA BLBOST :lol:

• načítám...
24320
25.10.10 15:21
Anonymní píše:
Aladina To víš, že to jde :-D Kouřila jsem v podstatě všude kde jsem mohla. A ono když třeba večer sedíš u TV a co 10 minut si zapaluješ tak to máš hned :wink: Normální člověk- kuřák si bere na čtvrthodinovou procházku ze psem tak 1 cigaretu a já jsem stihla třeba i 4 :mrgreen:

Ono staci sednout vecer do spolecnosti a dve krabky jsou fuc +ta krabka ktera se nacla rano.
ja jednu dobu taky strasne kourila jako kdyz bylo dobre obdobi tak jsem zvladla i 40od rana do vecera do 10 a nekdy jeste jenu krabku navic kdyz jsem nekam sla.takze fakt se to da vykourit.

• načítám...
142
25.10.10 15:22
zuziks píše:
Ahoj sem v 15 tydnu a kouřim. Teda mnohem min než před tehu ale porad dam tak 5 cigaret denne ( spis min) no a snažím si kazdou vychutnat. Tak kouřim doma na terase nebo s kolegy v práci kteří to respektuji a jde to. Fakt je ze se stydím ale vystreslou matku která nepribira to díte asi nechce a já už zhubla 7 kilo bez cigar by to bylo víc. Přítel to respektuje ale občas si rypne Ze budeme mit vajgla a to je neprijemny protože vím ze ma pravdu.STUJ SI ZA SVYM… :palec:
  • načítám...
Anonymní
25.10.10 15:23
smolarka píše:
TAK TO MAME SPOLECNE,JA MAM TAKY 2LETEHO KLUKA A NAPROSTO ZDRAVEHO A PAK ZE KURACKY DETI V SOBE ZABIJI NAPROSTA BLBOST :lol:

Nediv se, že sem budou psát i nekuřačky, když píšeš takovýhle bláboly :cert: .
Jistě, že jsou případy, kdy děti kuřaček jsou zdravé. Ale je spousta případů, kdy to tak není a je prokazatelné, že je to právě kvůli kouření.

• Upravit
23505
25.10.10 15:24
marcelka88 píše:
janine24 píše:
marcelka88 píše:
Tak to vypadá na diskuzi, kde bude zase nějaká mela :mrgreen:Nechci být hnusná, ale těm co sem přišli napsat, jak odsuzujou ty co kouří a jsou sobecké, zakladatelka psala vstup jen kuřačkám … Ale jako můj fuk … :pankac:
Kde je vstup jen kuřačkám?
Hned v nadpisu zakladatelky … :pankac:

Sorry, ale ten se tam objevil až po mým příspěvku, kdy jsem nechápala, o co jde.

Takže jako nekuřačka končím.

• načítám...
12154
25.10.10 15:25
smolarka píše:
TAK TO MAME SPOLECNE,JA MAM TAKY 2LETEHO KLUKA A NAPROSTO ZDRAVEHO A PAK ZE KURACKY DETI V SOBE ZABIJI NAPROSTA BLBOST :lol:

Blbost? Myslíš?

• načítám...
dada1511
25.10.10 15:25
kattkka píše:
dada1511 píše:
Mě udivuje,že zakladatelku udivuje,že ostatní pohoršuje že kouří.Pokud chceš kouřit těhotná,tak si na to zvykej,to samé tě čeká když budeš kojit a kouřit,nebo když budeš s prckem na hřišti a budeš ho sledovat z dálky,bo na dětském hřišti se kouřit nesmí,a ty si zapálit půjdeš,ostatní matky to taky bude pohoršovat.Taky tě nesoudím,jen ti říkám co máš čekat.A že nikoti zůstává v těle dva roky?To si můžeš říkat,jen pro to,aby jsi si to sama před svím svědomím omluvila.Pohoršovat to prostě ostatní bude.
na to musim reagovat.je to celkem dlouho nevim tedy presne co se probiralo ale bylo psano ze na deckem hristi stal hloucek maminek ktere tam kourili.A jedne mamince se to enlibilo.Cimz chci rict neni to nahodou opacne?? :wink:

Tak samozřejmě záleží na převaze a mentalitě lidí,že.

• Upravit
Anonymní
25.10.10 15:26

Marcelka 88 Taky jsem tomu tvorečkovi co mi roste v bříšku vděčná, že mě donutil to omezit aspon takhle. A že může mít radost, že mu maminka neumře na rakovinu plic dřív než vyroste :mrgreen:

• Upravit
24320
25.10.10 15:27
jo
Anonymní píše:
smolarka píše:
Nediv se, že sem budou psát i nekuřačky, když píšeš takovýhle bláboly :cert: .
Jistě, že jsou případy, kdy děti kuřaček jsou zdravé. Ale je spousta případů, kdy to tak není a je prokazatelné, že je to právě kvůli kouření.

Jo a miminka kuracek se rodi predcasne s nizkou porodni vahou apod.me by zajimalo kde to berou.nebot znam hodne maminek kuracek a predcasne se nanarodili az na vyjimku a nizka porodni vaha taky az na vyjimky.

• načítám...
142

ANONIM

:think: ZE BY DOKTORKA A NEBO VSEZNALKA????

• načítám...
2785

Smolarka: Já teda taky kouřím 3 denně, jak už jsem psala, takže nemám moc co říkat…ale přijde mi, že Ty to kouření v těhu vyloženě prosazuješ?!
Hesla jako „je blbost, že to může mimču ublížit“, „stůj si za svým“ atd.. mi přijde teda už hodně přehnaný.
Každýmu je snad jasný, že to pro mimčo dobrý neni. :nevim:

• načítám...
3200

Ahoj,já před těhotenstvím kouřila dost,asi krabičku a něco k tomu,ale co jsem zjistila,že jsem těhu tak jsem se snažila přestat,jsou takové mámy,které nad tím mávnou rukou,ale jde přece o jejich dítě,ne?Já jsem přestávala asi čtrnáct dní,bylo to těžký,ale povedlo se a pak jsem cigarety nenáviděla.. :-) A popravdě pohled na maminu s pupíkem,která má v ruce cigáro je teda odpuzující,fuj :poblion: ted už zase kouřím.Já odsuzuju koření v blízkosti dětí a kouření v těhu…

Jsem připravená na ukamenování! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
118
25.10.10 15:30

Já teda znám hodně děti kuracek a zádné zatím problemy nemá. Jedine díte co se narodilo s vrozenou vadou je zatím díte mě sestry která nikdy nekourila takže je to asi spis tak, ze to procento ze se dítěti něco stane není zase o tolik vyšší ale pokud se jedna o kuracku tak všichni řeknou ze je to z kouření.

• načítám...
784
25.10.10 15:30

Ja jsem taky kuracka, vykourila jsem aji 30 cigaret denne, ted vykourim tak 10, ale jak kdy! Nikoho neodsuzuju nikoho nepochvaluju, nemam silnou vuli na to abych prestala, sedim cely den doma a nuda je svina!!! Znam spoustu maminek co kourily behem tehu a maji krasne dzrave deti!!! Je to kazdeho volba, ja kazdej den posloucham tchyni ze zabijim dite, posloucham obcas pritele at nekurim, ale nez byt nervozni tehule a pak aji matka ze si nemuzu dat cigarko tak si radsi zapalim a jsem v klidku

• načítám...
Anonymní
25.10.10 15:31
Daniella82 píše:
Smolarka: Já teda taky kouřím 3 denně, jak už jsem psala, takže nemám moc co říkat…ale přijde mi, že Ty to kouření v těhu vyloženě prosazuješ?!
Hesla jako „je blbost, že to může mimču ublížit“, „stůj si za svým“ atd.. mi přijde teda už hodně přehnaný.
Každýmu je snad jasný, že to pro mimčo dobrý neni. :nevim:

:palec: :palec: :palec: Přesně tak!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky