těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
27.7.09 22:00

Follah,
taky zkouším kolébku do kříže. Jak ho tam soukáš? Mně je ho líto s tou klátící hlavičkou, když ho tam dávám. Navíc mám pocit, že to tam má moc natěsno, přece jen má přes těch 7 kg a to už normálně miminka sedí, to by byl pro něj vhodnější úvaz než ta kolíbka. Je mi to líto :( , zatím jsme se s šátkem nezžily, přitom bych ho moc ráda nosila, ten kříž je super na záda, váha se pěkně rozloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.7.09 23:14

Jaká máš šátek? Mám víc šátků, ale k Vatanai jsme dostala karty s návodem na vázání. Jestli budeš chtít oskenuju Ti je a pošlu do emailu. Vendelín taky občas fňuká, když ho tam soukám, on má ale jen 5,3kg. nKdyž už tam pak sedí, poplácám ho po plence a on se rychle uklidní. Nebo se pohupuju, vypadám trochu jako cvok, ale zabírá to :lol:
Toho, že je natěsno se neboj, většinou se po chvilce uzel dotáhne podle potřeby. Miminko se podle mě nedá v šátku nosit pořád, ale na střídání s kočárkem mi to přijde úžasné. Neumím si některé věci bez něj vůbec představit. Taky miminka rychleji drží hlavu, když jsou nošeny v šátku. Prý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.7.09 08:15

dobré ránko mamky a mimouškové :D
v pátek a včera jsem fotila a dávala fotky na mimibazar, je to fuška na celý den… :cry: než to jen zmenšíš, uděláš detaily, popíšeš…
pak jsem vyžehlila hromadu oblečeníčka a spálila si tlapičku o žehličku.. :roll:
na chaloupce se mi dokonce podařilo vyplejt část skalky :lol:
Maty je dnes nějakej protivnej od rána pobrekává......
holky už se vám některé otočili ze zad na bříško? Matymu chybí už jen kousínek, jen o chloupek než se mu překulý prdelka a je to, zvedá zadeček vysoko a otáčí se na bok, Maxík také, ale o chlup méně

Jitulko ve čtvrtek to bylo super :D :D strašně rychle to uteklo..... :cry:
snad to teď zopákneme častěji, IKEA mne fakt překvapila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.7.09 21:01

Follah, díky, návody na vázání mám. Jen asi musím získat praxi, jak ho tam dávat. Dnes jsem to zkoušela (říkala jsem si, že se jen tak rychle nevzdám :), manžel mi ho tam pomohl dát, usnul mi v šátku pěkně, jak se ale vzbudil, tak se začal mrcasit, bylo vidět, že se mu tam moc nelíbí. Tak to budu zkoušet.

Stefi, náš se ještě na bok nepřetáčí, zatím jen pase koníky. Máš to ale šikulky :). Budu muset taky časem na mmb prodávat věci, vůbec se mi do toho nechce.
Holky, jak zmenšujete fotky, máte na to nějaký program??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.7.09 22:35

Kajko já mám program stažený z internetu je zdarma a jsem s ním spokojená jmenuje se Paint.NET
jo a Matyášek se dnes z bříška překulil na záda mně přímo na klávesnici, to jsem zírala :D mrcasil se na bříšku a jak ho to nebavilo a mrskal sebou tak se mu to podařilo :D Maxík se přetočil skoro také, ale ten se cíleně nakláněl na bok, pak mu Maty pomohl že do něj strčil a bylo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.7.09 10:28

Štěpnko kratuluji Lentilkám k prvnímu válení sudů přes klávesnici. To skončilo Ti období ležících miminek… Začínají být batolata :lol:
Dnes jsem byla ráno na magistrátu upřesnit jaké miminko chceme adoptovat. Byla to legrace, když jsme tam dorazili ve 3… Ale raději jsme to na rok pozastavili. Tak uvidíme, co mám ještě přinese čáp a dr.Zubatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.09 16:39

tak to překulení nebyla náhoda, dnes to oba zopákli :lol:
koupila jsem jim šátky v Tchibu, vypadají v nich roztomile :D a dnes byli za frajery, vytáhli jsme adidasky od tety :lol: koukali co to mají na tlapkách :lol: :lol:
jinak jsme byli v 10 v Motole na příjmu a zítra tam máme být v 6.45 :? to budem vstávat v 5 :x brrrrr

Jitko to muselo být fakt komické, co říkali, když vás viděli 3 :) ?
ale docela se Vám to pohlo viď kdyby jste neměli Vendelínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.09 17:13

to je Maxík za frajera
http://foto.dama.cz/…8/608440.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.09 17:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.7.09 00:00

Stefi, to jsou krásní myšátkové :)), fakt nezapřou, že jsou to brášci, připadají mi hoodně podobní :)). Držím palce na zítra, ať vše dobře dopadne.

Follah, taky jsme žádost ještě nezrušili, jen přerušili na 1 rok, přece jen nevím, jak to bude s druhým děťátkem. Jak ses ptala na ten šátek, ani nevím, který mám, mám ho od švagrové, moc se v těch typech nevyznám. Dnes jsem ho tam zase dávala, ale plakal, nebyl spokojený. Přemýšlím, jestli ho už nezkusím nosit v Manduce.

Dnes jsme byli na H.Potterovi, Otíčka jsem chtěla nakojit před odchodem do kina, ale zrovna dneska mi nechtěl pít, plakal, měla hlad a nepřisál se. Tak jsem si říkala, jestli to vydrží. Naštěstí vydržel, jen mu mamka musela dát trochu odstříkaného mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.7.09 09:58

Tak máme zase nějaké trápení, :cry: malej má posledních pár stolic zabarvených do zelena. Zkoušela jsem najít na netu nějaké informace, ale moc moudrá z toho nejsem. Psala jsem dr. tak čekám jestli se mi ozve. Kroutí se a má zase nějaké ty čerty v břiše, už aby byl větší a tohle ho netrápilo.
Taky jsem se Vás chtěla zeptat, jak často je převracíte na bříško? Vendelín u toho hrozně pláče a odmítá hlavičku zvedat, přitom když ho nosím tak ji drží moc pěkně, ale ty ruce nám nějak nefungujou na pasení koníků. Tak nevím co s tím?

Štěfi, kluci jsou krásní jak z reklamy na Granko :) Těžký frajeři 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.7.09 18:53

Follah, ta zelená stolička bývá z předního mléka, taky ji malej měl, hlavně aby nezapáchala, jinak by to mělo být OK. Já fakt nevím s tím kojením, jestli bys ho už neměla kojit jen z jednoho prsa, tak si vytáhne i to zadní mléko, obecně se to doporučuje. Já mám teď trochu problémy s kojením, nevím, jestli mám míň mlíka, nebo jestli mu to ještě stačí. Pije už docela krátce (třeba jen 5 min), tak si říkám, jestli tam ještě něco má.Ani už teď tak moc nepřibírá. Možná je to nějaká laktační krize.

S těmi koníky, já mu musím taky držet ručičky u tělíčka, protože jinak se mu rozjíždí. Někdy taky nemá náladu a hlavičku nezvedne. Já ho moc netrápím, dávám ho každý den tak 1×, max 2×, když vidím, že ho to nebaví, tak ho překulím.
Kdy se vůbec děti začínají otáčet, že už to Stefiny kluci zvládají. To u nás ještě ani náznak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.7.09 18:57

Byli jsme dnes na výletě v Kroměříži, je to mc pěkné město, krásné historické centrum a hlavně Podzámecká zahrada v anglickém stylu pná vzrostlých stromů, ideální na projížďku kočárem . Kdybyste měli cestu na Moravu, tak doporučuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.7.09 10:01

A jak poznám, že už tahá to zadní mlíko :( pije mi téměř vždy stejně tak 10-12minut z jednoho a pak se začne ktroutit a jenom mě tak okusovat a když ho přendám na druhé tak zase krásně pije zase tak 5-10 minut podle toho jestli je to přes den nebo v noci. Já ho prostě na tom jednom dýl neudržím, on pak nepije, přitom mléka mám určitě dost. Zkusím nějakou laktační poradkyni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.7.09 23:38

Follah, to Ti pije docela dlouho u každého (Otík někdy jen 4 min.), to by si měl to zadní určitě vytáhnout. :D Já ho dávám k jednomu prsu, ale když jsem mu dávala ještě cucnout z druhého (když měl hlad, nebo se u jednoho vztekal), tak měl tu zelenou stoličku, to ale nic není. Dobrý jsou stránky www.kojeni.net.
Byla jsem si dnes půjčit digi váhu, tak ho budu asi vážit před a po kojení, abych věděla, kolik vytáhne. On se teď u kojení hodně vzteká a někdy nechce pít vůbec :( . Volala jsem lakt.poradkyni, prý to může být z toho vedra, taky říkala, že večer už bývá mléko míň výživné (asi to cítí, tak se ani nechce namáhat tahat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí