těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
1.8.09 11:06

Tak jsem mluvila s laktační poradkyní. Zadní mléko v tomhle věku tahají už asi po 2 minutách. VJ teď dva dny pije už půl hodiny. kolem 3měsíce prý začínají mít mnohem větší spotřebu a tak je potřeba je přikládat co nejčastěji. To jsou pořád nějaké starosti :x Ta zelená stolice může být také způsobena kontaktem s novou bakteriií, která zplynovala.

VJ se dnes po ránu smál normálka nahlas. Bylo to úžasné, hrozně jsme se u toho s manželem nasmáli… To bylo štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.8.09 19:42

Follah, tak to je rychlovka, jsou to ale savci :)). Hlavně, že je spokojenej a dobře přibírá. Já jsem dnes vážila před a po každém kojení, tak si tahal od 90 ml do 190 ml, to vypadá, že je dost, tak váhu vrátím. Fakt se mi zdálo, že jsem teď měla pár dnů míň mléka, dnes už to bylo lepší, prý to tak někdy může být.
To musela být legrace s tím smáním :D :D , to jsem Otíka ještě neslyšela, jen třeba vykřikne. Je krásný, když se na mě při kojení podívám, já se usměju a on se usměje na mě. Jsou to roztomilá zlatíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.8.09 22:00

Ahoj maminky a miminka,

byli jsme s malým a velkým děckem v Jeseníkách na týden a musím říct, že to bylo moc fajn.Jezdíme každý rok se stejnou partou lidí a moc se mě to líbilo.Je sice fakt, že to byla s mimi trochu hoňka, ale prdoch byl spokojený a skoro pořád spal na čerstvém vzduchu.Zjištuji, že když jsme doma tak je to pro něho nuda a že venku mezi lidma je fakt hodnější a více spinká.Já sama jsem taky taková, že moc na jednom místě nevydžím, tak co se divím?!?! :o)
Jinak četla jsem vaše starosti s kojením.Máme to taky tak!Někdy je to pohoda ( nejvíc v noci) a někdy se kroutí a řve a nevím co s ním…Pije od tak 7min do 12,15min. vzdy z jednoho prsa.Ale po kojení je nespokojený, ale to bude tím přežíráním:o(.Váží už 6kg!!!!!Pořád prdíkuje…
Snad se to zlepší?Nerjlepší ze všeho je stejně ta rourka…

Stěpánko, kluci jsou moc krásní bobišci.když čtu, co všechno zvládáš s dvojčátkama tak před tebou smekám.Musí být asi hodně hodní.

Kajko, nenašla jsi v Brně nějaký cvičení s hlídáním?Já něco jo,ale musím tam zítra zavolat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 09:41

ahooooj mamči, jak se máte?
my v pátek přijeli z motola a za hoďku už jeli na chaloupku, tak jsem ani nestihla písnout, Maxík to zas zvládnul statečně :D
včera jsme byli u neuroložky, byla z kluků nadšená co umí, Maty se jí i 2× ukázkově překulil :D Maxík má tu slehlou kebulku a otáčí ji víc doprava, ale zatím nikam cvičit nemusíme, mám dávat vše zleva snad se to srovná samo :lol:
jinak k tomu pokládání na bříško mají se dávat co nejvíce třeba jen i na pár minut, právě proto aby zvedali hlavičku, mám to od fyzioterapeutky, prý se jim jinak nechce ji zvedat a opírat se o tlapky… já je dávám tak 3-4× denně a dokud se jim to líbí, jak začnou se vztekat tak je otočím nebo se sami překulí, dejte jim tam hračky ať na ně koukají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.09 10:59

Ahoj maminy,
to jsou ty tvoji kluci sikovny a statecny, my pujdem taky k neurologovi a pak asi i k fyzioterapeutovi, Marek je hypertonicky a David zas ma naky selest na srdicku,tak na kardio a uz pres tyden prujmujeme,pry naky virus, vyter byl negativni. Nevite nektera,jak presne se dela odvar z ryze nebo mrkve, mam v nem rozdelavat mlicko a nemuzu tonikde na webu najit. Snazim se o nej,ale nevim,jestli ho delam spravne Nevim,jestli tu uvarenou ryzi jeste rozmixovat,coz mimochodem vubec nejde, nebo jenom zcedit a jestli ryzi predtim vymyt nebo naopak.
Stefi,jak ty prosim te uchovavas mlicko pro kluky na cesty, vodu v termosce a davkovace nebo jiz smichane? A horkou a studenou vodu nebo jen vlaznou s sebou,tam se zas tvori mikroby,tak nevim. Taky uzivame Nutriton,protoze kluci blinkaji,tak jeste ten do toho, no a ted jeste Smectu na ten prujem. Ja jsem zatim venku jeste nekrmila a docela se toho bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 11:07

Na chaloupce v kočárku, Maxík je vlevo Maty vpravo

http://foto.dama.cz/…2/612111.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.8.09 16:03

Gabulko to je prima, že ses ozvala. Odvar nevím, ale asi bych tu rýži jen zcedila a předstím moc neproplachovala.

Štefi tychle šátky jsem koupila taky, jsou sice prý na krk, ale pro kluky na hlavu skvělý :)
Malej mi ze všeho vyrostl a protože jedeme na prodloužený víkend od čtvrtka za paňmámou na dovču k Jindřicháči tak musím ještě dnes a zítka nakoupit alespoň nějaké nátělníky a trička. To je děsný, jak rychle rostou a ani mi to nepřijde, jen to oblečení je najednou malé. A pak když se podívám na fotky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.8.09 16:14

Náš taťka jako klokan…

http://foto.dama.cz/…2/612407.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 16:53

Gabulko odvar bych slila vodu z uvařené rýže nebo mrkve… jinak na cestu vozím horkou vodu v termosce a umýchám dle potřeby :-) jen musím čekat než to vystydne, někdy si naleju horkou do náhradní lahvičky a ta mi vystidne a ředím to s ní. mikrobů bych se ve vodě nebála, spíš v hotovém mlíčku .
ty máš stále nějaké starosti…nejdříve se sebou a teď i s broučkama… snad už to budete mít vybráno…
kolik už vážíte? tedy před průjmem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 16:58
Follah píše:
Náš taťka jako klokan…

http://fotoalba.centrum.cz/~$11868645~7d15c07d98636a7174a2bf5a6bb5d480/photo.php?pid=20639734&row=w%3Dnp%26uid%3D11868645%26offset%3D1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 17:04

Jitulko snažila jsem se aby se ti taťka zobrazil na fotečce, ale je to ve špatném formátu bohužel, tak jsem to Img umazala jako odkaz na adresu a dá se na to kliknout a je tam :D
musí to být kod http a končit.jpg třeba načíst do fotoalba na www.dama.cz teda to si tam založit :D a tam to nabízí ty kody celé a i tak se sem musí trošku upravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.8.09 17:08

asi jak budu mít chvilku založím tam diskusi pro nás je to tam veselejší a asi tam budete psát víc :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.8.09 17:38

Jůůůůů tak se mi to podařilo opravit… Tak to je náš táta klokan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie