Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky!
Nevíte náhodou jestli mohu změnit gynekologa a hned druhý měsíc jít k jinému?
Nebude nějaký problém s pojišťovnou?
Díky za odpovědi R.
No, pokud se nemýlím, tak lékaře můžeme měnit jedenkrát za 3 měsíce. Tj. lékaře, u které se budeš registrovat.
Samozřejmě v případě, že tě tvůj gynekolog pošle na vyšetření k jinému gynekologovi a s výsledky z vyšetření půjdeš zpět k tomu prvnímu, tak se o změnu lékaře nejedná.
hehe, taky zrovna o tom premyslim.
nevim, nikdy jsem nedelala v ambulantnim provozu. ja se nacpala ke gynekolozce a zjistila, ze mi tak moc nevyhovuje a ze bych priste radeji sla jinam. zadny registracni listek jsem nevyplnovala (ale prej se to tedka uz nedela), tak ani nevim, jestli si me jako prihlasila, nebo jestli si jen vykazala vysetreni (byla jsem tam 1×). Fakt nevim, co z toho vyleze.
U me je to tak, ze po te prvni kontrole mi uz zakazala chodit do Gennetu (prej si to nebude moci vykazat, ale to neni pravda, protoze v gennetu poradnu nevykazuji) - a ja tam presto sla, protoze tam je luxusnejsi pece. ted v 30 TT budu v Gennetu koncit a k ni jit radej nechci, aby treba nebyl nejaky konflikt.
Můžeš změnit doktora jednou za 3mes., pojištovnu pak jednou ročně.
Držím palce, abyste holky našly dobrého doktora.
Takže pokud to dobře chápu, tak mohu změnit gynekologa až za 3 měsíce.
Už jsem z toho docela „hotová“.
Moje gynekoložka mi v březnu slibovala, že už nám dá doporučení do Prahy. Snažíme se o mimi od 10/08.Byla jsem u ní minulý týden a ona se mě ptala, jestli jsem už byli v poradně pro sterilitu!
Já jsem chvíli mlčela a řekla, že si to ještě rozmyslím. V tu chvíli jsem nevěděla, co jí mám říci. Byla jsem potom naštvaná i sama na sebe.
Teď má dovolenou, tak tam za ní musím příští týden, aby mi tedy napsala to doporučení, že jsem si to rozmyslela.
Až to budete číst, budete si říkat : ta holka je fakt praštěná, ale jsem už z toho pořádně na nervy.
Proto uvažuji o změně gynekologa.
Papa R.