těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
3.7.09 10:03

Ahoj holky,

Štěpánko, taky jsem přemýšlela nad tím vzkazíkem pro holky v albu, ale aby vůbec zjisitli,že tam pro ně nějakej vzkaz je. To musí být idylka ta vaše chaloupka. :)

Elli, tak to brzy na úřadě vyřiď. Jak jsem byla včera u dr., tak jsem malému dala takové ty teplejší ponožečky. Tak se mě dr. ptala, jeslti mu prý není vedro :lol: :lol: . No, řekla jsem popravdě, že někdy nevím, jak ho zatím oblékat.

Jinak kojení je teď u nás očistec, pokaždý při něm řve, nevím vůbec proč :( . Dřív to bylo na konci kojení večer, teď už je to už na začátku i přes den. Ani bych s ním takhle nemohla vyrazit kojit někam ven, protože by vypadal jako týrané dítě. Bohužel to asi není jen počasím. Tak snad to brzy překonáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.09 10:19

tak to napíšu na papír a dám to tam jako fotku, toho by si snad mohly všimnout :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.09 10:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.09 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.09 11:05

nešly mi vložit do fotoalba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.7.09 11:58

Stefi,
tak poprvé mezi nimi vidím trochu rozdíl, jinak mi připadali jako jednovaječná dvojčátka :)). Jsou to krásní myšánci :). Reagují už trochu na sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.09 12:25

jdu pomalu balit na chaloupka

http://i289.photobucket.com/…/nad0006.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.7.09 11:06

kdepak jstew všechny, vypadá to, že si tu píšu sama pro sebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.7.09 12:38

Ahojka Holčiny…

Budu si muset nějak začít organizovat. vůbec nic nestíhám. Celý den skáču kolem malého a nebo spím. V noci malý spí v pohodě, dnes spal dokonce 7 hodin, ale nad ránem tak kolem 5-6 se rozhodne vstát a to fakt nezvládám. Navíc mě od porodu stále bolí nohy, pánev a chodidla. Budu muset k doktorovi, ale nevím kdy.

Jinak oběd byl klasika bussines… nuda :)

Ale v neděli jsme byli v zoo a zvládli jsme i kojení na lavičce u jelenů. Měla jsem přes rameno šátek a tak jsme nebyli vidět - skoro
A včera babička s dědou hlídali a tak jsme byli v kině na Době ledové 3
Bylo to příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.7.09 16:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.7.09 23:12

Ahoj holky,

jsme stále na návštěvě u prarodičů, malý je tu spokojený, večer jsme si dokonce zašli na pivo ( já nealko) :) .
Stefi, kluci jsou jsoo panenky, krásně už povyrostli :)).

Follah, dáváš Vendelínkovi ty látkové pleny?? Prosím Tě, dívala jsem se ve fotoalbu, že má malej dudel připevněnej na té klipse od Fehnu, jak jsi to tam připevnila?? Mě nejde tím dudlíkem provléct ta hlavička na klipse, tak mi to leží ve skříni a pořídila jsem mu klasický řetízkový klips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.7.09 10:33

Ahoj Kajko,
Fhenn jsem navlékala složitě, procpala jsem tím okem hlavičku medvídka na pásku. Mám dva a u obou to šlo dost ztuha.
Látkovky ještě nepoužívám. Ještě jsem se nerozhoupala. Pořád mi vadí, že je to taková velká hmota. Na chalupě ve vedlejší vsi je jedna známá co je používá, tak vyčkávám, že si s ní promluvím, až tam budeme moci jezdit. Jestli se pro ně rozhodnu, budou i pro druhé mímčo. Teda zatím ho plánuju až za rok :)
Stejně je to zvláštní pocit, že mám ještě 3 zmrzlíky. Na horoskopy až tak moc nevěřím, ale zajímalo by mě, jak to řeší astrologové: Miminka jsou z jednoho „vrhu“ a co když se to nebo ta další narodí jiný měsíc a a vlasntě i jiný rok. Plánuju KET na další srpen, aby to bylo pro to embrio co nejpodobnější. Třeba jsou i ty embria připravená na narození na léto…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.7.09 10:42

Strefi kluci jsou krásný, jistě Vám dělají jen samou radost. Vy máte neto týden zase nějaké doktory, že? Jestli to nepletu. No raději Vám budu držet palce už teď, protože si nepamatuju, kdy tam jdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.7.09 10:48

Holky, chtěla jsem se zeptat, jak se cítíte po porodu. Už je u Vás všechno v původním stavu? Mám neustálé bolesti nohou, stále špiním (ale to už může být po té antikoncepci co beru - nevím jestli jedno skončilo a druhé začalo, nebo je to obojí…) Nemám aní chuť na sex nebo mě spíš není příjemná představa toho fyzického kontaktu. Prostě jsem jiná , unavená a starší… nevím jestli to ještě přejde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.7.09 16:16

Jitulko ahojky, já jsem po porodu 5měsíců a ještě jsem také stále taková zničená.....ještě chci schodit asi 5kg ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, ale až mi začnou utíkat a budu je honit každého jinde, tak to snad půjde samo :lol: jinak kontrolu jsme měli včera a už mají krvičku v pořádku, byli dlouho anemičtí…v pondělí jdem na příjem Maxík jde na tu operaci, co ten další týden kafčo? třeba konečně vyjde :lol: :lol:
jdu vyndat prababičku z postele…pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital