těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
30.6.09 21:51

Elli, tak to jste si udělali hezkou procházku :)) Když bude hezky příští týden, tak basme mohli někam vyrazit. Jinak malej už začíná mít režim, musíme ho koupat kolem 19 hod., pak spí asi do 1 v noci. V tom vedru chce ale hodně pít. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 08:31

dobré ránko maminky a mimouškové :D :D :D :D :D my se chystáme zas do Motola, dne jedou kluci na oční a ušní, snad už budeme slyšet…a chtěla bych stihnout ještě chíru objednat Maxíčka k operaci těch jeho tříselných kýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 08:37

ty kalendáře nám to dcela oživily co ? je to hned veselejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.7.09 09:09

Dobré ráno Všem vespolek! Štěpánko, držím palce na dnešní kontrolu. Zítřek nám snad konečně vyjde :)

Elli, včera v Praze bylo horko a dusno. Vlastně už několikátý den. Malý byl vždy takový upocený a horky v sedačce a ručky měl skoro studené. Tak jsem bu dala takový ten letní overálek. Krátké rukávky a krátké nohavičky. A k tomu ponožky. Mám pro něj také takovou přízovou deku, která je tenká a dirkovaná. Bylo to mnohem lepší. Jen má upocená záda a hlavičku, když je autosedačce. Ale s tím nic nedokážu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 09:25

bohužel postupka je buď úplně nazačátku nebo jako poslední záleží jak mate řazené příspěvky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.7.09 09:46

Kajko koukala jsem do fotoalba na nové fotky. Otík už pase koníky?! Žjova to se šikula. Venda na bříšku pláče a hrozně se mu to nelíbí. Zkoušíme trénovat zvedání hlavičky na předloktí na tygříka a nebo když ho mám na hrudníku, ale ještě nám to moc nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 10:10

tak už vyrážíme, písnem jak jsme pochodili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.7.09 14:45

Ahoj maminy,

Follah díky za info o oblékání.Taky jsem začala míň oblékat.Hanuraj mi poradila na potničky a jiné neduhy Honzíkovu mast, tak jsem ji dnes zakoupila - prý perfektně pomáhá.Tak uvidíme?!?mají jen v lékárnách a míchá se.
Jinak já jsem si dopřále dnes luxus - kadeřnici!Jela jsem s oběma dětma - 17 let a měsíc a prostřídaly jsme se :D .Ale malý byl stejně hodný a spal.Ted už ale vypadám jako před tím - splavená!! a spovcená!takže efekt zkrášlení nula :D ,ale aspoň jsem si je nechala trochu prostříhat.Mám totiž dojem, že mě začínají podezřele padat.

Kaji, něco určitě domluvíme-bylo to moc fajn!zavoláme si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 16:36

tak jsme konečně doma… jsem úplně ko
tak na ušním asi něco slyšíme, ale vůbec nespolupracovali, tak jdem v listopadu na speciální vyšetření v narkoze…
na očním v pořádku, tam jdem až za rok :D jen se máme prvenrivně objednat na nějaké speciální vyš v centru zrakových vad
no a na chře si nás nejdříve chtěli skoro nechat, ale pak uznali, že dnes jsme toho už zvládli moc, tak operace bude 14. a 13. na příjem, přijmou nás všechny tři :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 16:39

Eli, mě také strašně padají, prý je to opožděně po stresu po porodu…Dr mi řekla, že na to nic nezabírá a celkem rychle to přestane… tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.09 17:01

Ahoj holky,

dnes jsem vyrazila k zubaři, musel se mnou manžel, aby hlídal mezitím malého, byla jsem tam cca 1 hod., jako vždy tam bylo co spravovat. :( . Venku je teda pořádný dusno. Manžel chce příští týden na pár dní ke svým rosičům (dozrávají jeho oblíbené meruňky), tak to nechci vidět to pakování všechny ty věcičky a krámy pro malého, navíc držím hypoalergenní dietu, tak abych s sebou tahla všechny svoje potraviny.

Follah, koníčky ho docela baví (chvilku, pak už začne pofňukávat), však na to mají ještě dost času :D . Jinak pročurávání se nám v noci stává i s pamperskama, fakt nevím, kde děláme chybu.
Co chalupa, jak jde oprava, přestěhujete se tam teď na léto?? Ta krajina kolem je nádherná.

Stefi, a jak se dětem vyšetřuje sluch? Malej někdy reaguje někdy ne, ale poleká se, když je nějaká větší rana (hřmění ho předevčírem celkem vyděsilo).

Elli, Ty musíš být kočka :)), vlasy už mě taky trochu padají, ale ještě je to celkem dobrý, v těhotenství mě nepadaly vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.09 17:04

Máme dnes odpoledne dobrou zábavu, teda síš malej. Má oči jako tenisáky, cumlá dudel, když mu vypadne, tak si zařve, já mu ho jdu dát zpátky a tak dokola. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.7.09 20:12

Jsem dnes jako zmlácená. Upocená a utahaná. Malej je nevrlej, sice moc neřve, aleˇnespokojeně kňourá, je mu jistě taky dusno. I tak divně jí, dopoledně chtěl co 2 hodina a teď si po 4 hodinách je trochu cucnul. Teď spí jako andělíček, tak je chvíli klid.
Na zítřek si manžel vzpoměl, že ho mám doprovodit na jeden pracovní oběd. Maleho na chvíli pohlídá paňmáma. Ale jak já se sebe udělám člověka, to nevím :lol:
Jsem teď taková Popelka, ale rozhodně ne na plese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.7.09 21:48

Follah, to je určitě tím dusnem a tlakem. Mně malej v neděli spal celé odpoledne, na kojení pomalu ani neotevřel oči a spal zase dál. Už jsem se na něj chodila koukat, jestli je OK. Byla tu děsná bouřka, druhej den byl už normální. Jsou na to citliví. Zítra pěknej a dobrej :D oběd, taky bych hned šla :)). V sobotu plánuju vyrazit aspoň trochu na slevy, už mi adrenalin z nakupování chybí :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.09 22:04

Kajko, to znám, to kluky také baví… když není nikdo nablízku, tak dudají…jen někoho vidí tak ho plyvou a zas ho dávám zpět a stále dokola :D :D :D fakt legrace… samo z jejich strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí