těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
26.6.09 12:08

tak už máme tři mamči v postupce kde jste ostatní ať to mohu doplnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.6.09 12:27

Elli, šup sem s mírama a váhou miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.09 12:43

Tak Irinka psala, že nemá moc času, ale že si jistě najde chvilku nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.6.09 12:47

ahoj holky mamky,

včera jsem čekala na výsledky žloutenky a opět nám hrozila nemocnice… :( ,ale mět to zvýšený - na 200,což je hraniční, tak uvidíme v pondělí..no řeknu vám jsou to nervy.Už ho nechci nikam dávat… :(

Kajko,Hanko platí úterý?teda pokud budeme v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.6.09 12:50

Ella Andrea 38, Adámek 28.5.009,51cm,3,67kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.09 14:08

Ahoj Ello,
200 přeci naní tak moc a s přibívajícím věkem a váhou to může být přeci víc než nazačátku. Ale já nejsem dr. bohužel. Já bych Vás určitě nechala doma :)
Tak přeji míň a míň žluté!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.6.09 22:16

Holky, je fajn, že tu můžeme navazovat a nemusíme zakládat stále nový pokojík jako na nepl. Stává se vám někomu, že vám dítě navečer řve při kojení? Dostane vyloženě hysterák, je to jen při večerním kojení, nic ho neuklidní, když ho chci oddělat od prsa a dám dudel, řve, když ho nechám u prsa nebo dám k druhému řve taky. Napadá mě jen únava, ale jsme třeba celý den doma, tak nemá mít ani z čeho moc zážitků.

Follah, hezký víkend, napiš, jak to malý zvládl. Chtěli jsme v létě do již. Čech na pár dnů, ale i ta cesta se mi zdá celkem dlouhá, tak nevím.

Stefi, kde bude ta postupka, to si ji budeme vždy kopírovat přímo v pokojíku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.6.09 22:54

Ahoj Kaji,

zrovna dnes je u nás řvoucí večer!Prduch se kroutí a řve.Vypil 100 ( večer před spaním si ho občas vážím abych měla klid, jinak ne) a chce pořád a nemá a nemá dost a řve a řve. tak moc nevím co s ním?!?!Třeba je dneska něco divnýho… :)

Jinak to úterý platí, když bude hezky.Takže doraz co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.6.09 08:29

Dobré ráno, kaji u nís je to každý večer. Někdy je tak pláče a někdy řve. Kojit večer ani nezkouším stejně byse nechytla. Už takhle jí to dělá problém. Jak jsem psala minule vůbec nepřibírá stojíme pořád na 3700g. Tak u nís si myslím, že je to hlady i když jí teda pořád cpu buď svým odstříkaným nebo umělým. Ale řeknu vám je to děsný, pořád si odstříkávat a pak jí to dávat s flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.6.09 08:29

Ello dej vědět jak jsi dopadla budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.6.09 09:31

Ahojky Všem,
Víkend byl naprosto v pohodě. Malému jsem vzala polohovací válečky a dala jsem mu je na třetí postel. Krásně spinkal jako doma. Byl moc hodný. Nechá se chovat i od „cizích“ lidí. Vlastně moc ani nepláče poslední dobou. Když má ty čerty v břiše tak tak divně vrčí a tlačí. Celej u toho zrudně, ale pak sám za chviličku přestane. Jí ukázkově. Občas se u toho kroutí, pak to zastřílí do pleny a zase se zakousne jako piraňa. Jen mi teď občas ublinkává při kojení. Po 10minutách ho nechám odříhnout a přiložím na druhou stranu. Když jí z druhého tak po chvíli začne blinkat. Myslím, že je to tím, že neví kdy má dost a přejídá se. Snažím se ho odstavit dřív, než začne, ale občas to nevychytám. Je to prostě Otesánek. Jedl by pořád. Jsem za to ráda, jen když nejsme doma tak je to složité ho pořád převlíkat. Naštěstí to většinou zachrání bryndák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.6.09 09:54

Ahoj holky,

Keny, tak to si teda užiješ s tím kojením, jseš dobrá, že stále odstříkáváš. Není to někdy legrace s tím kojením, co.

Follah, to je fajn, že jste si víkend užili a malej to tak krásně zvládl. Vy už používáte polohovací válečky? To už asi není v zavinovačce, že? Já jsem si nedávno říkala, kdy ho už přestanu balit, už mu jsou stejně všechny zavinovačky malé.

Holky, jsem teď pořádně naštvaná :evil: . Čekali jsme celé šestinedělí, než jsme malého seznámili s dětmi od bráchy. Tak jsme se teď setkali včera, děti byli konečně zdravé, nekašlali, vše vypadalo OK. No a zrovna včera jim začala teplota, teď jsem se dozvěděla, že je to angina. Tak jsem z toho na nic. Samozřejmě, že byli s malým v jedné místnosti, hladili ho po nožičkách atd. Doufám, že to nechytne a nebudeme muset dávat ATB. Říkám si, že je velkej (přes 6kg), kojenej, tak by snad měl mít dobrou imunitu. Kéž by. :nevim:

Elli, to út. asi padá, raději mezi vás nepůjdu, přece jen jsme já i malej teď rizikové. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.6.09 10:45

Kajko, neboj to bude dobré. U nás na návštěvě byli taky minulou sobotu děti od bráchy a ta nejmenší má teď neštovice. Dr mi říkala, že dokud kojím má malej dost protilátek ode mne a že je hodně chráněnej. A jsme čistí 8)
Tak držím palce, ať jste taky v pohodě.

Polohovací válečky máme od začátku, dávala jsem ho do nich i v zavinovačce, aby mi ležel hezky na boku. Ale teď už hodně kope a tak ho balím pod deku jen tak navolno to tenké dečky. Spíš mu jen svazuju ruce k tělu, aby se neškrábal a nebudil vlastním šmrdláním těch pacinek. Stejně je po chvíli celej rozmotanej a ruce zase všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.6.09 10:48

Snažím se tu zobrazit náš kalendář, ale nějak mi to nejde grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.6.09 10:55

Tak ještě jednou…