Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já už jí taky dávno nedávám do zavinky. Už spí pod velkou peřinkou.
Follah to je hezký jak jsi to udělala ať to nemusím složitě zkoumat.
na www.lilypie.com si vytvoříš ten kalndář a pak si dáš tady v profilu (NASTAVENÍ) do podpisu tu pseudo HTML (z forum signatures) .
Nezapomeň (jako já) zaškrtnout v profilu ANO pro automatický podpis
Ahoj holky,
teda já koukám Follah, jak si to dokázala.?!?!
Mám zatím dobrou zprávu - žloutenka klesla na 175, tak snad se to bude už jen zlepšovat?
Měla jsem zase hrozný strach, že pojedem do špitálu.
Dneska jsem mu začla dávat vodu do lahvičky s kapkou čaje proti prdíkům od Hippa.Dlouho jsem se tomu bránila( vyvařování a převařování), ale dnes mě dr. přesvědčila, že kvůli té žloutence je potřeba ho hodně zavodnit a taky ty vedra a dusna…Co vy holky, dáváte taky děckám něco?
Kaji s tou chorobou si nelam hlavu, klidně se můžeme vidět.Hanka to ale stejně zrušila, ale vůbec nejste rizikoví.Kojené děti by opravdu měly bý v pohodě.
Jo ještě jsem se chtěla zeptat od kdy ( věk)se dává prckům ve vedrech jen třeba bodyčko?Připadne mě jedna vrstva navíc co mamka, že mu musí být hrozný teplo?!?!
Dobré ráno,
taky jsem si ten kalendář zkoušela vytvořit, ale nemůžu ho dostat na stránky?!?
prosím poraďte ![]()
Ello, když Ti přišel ten email na potvrzení tak tam klikni na ten dlouhý odkaz a ono tě to vrátí na stránky Lilypie přímo kde je ten Tvůj kalendář. V dolní části jsou pak formáty v kterých se to dá použít. Ty si vyber pseudo HTML ze sekce Forum signature a zkopíruj ho do podpisu tady v nastavení. Pak už by to mělo jít.
Ahoj holky,
dnes jdeme na kyčličky, tak snad budou OK. Elli, ještě tam odklikni v nastavení připojit podpis. Taky jsem to zkoušela, než to šlo :
. Dnes je tu zatím sluníčko, tak snad vydrží do odpoledne.
Ahoj, tak kyčličky má malej v pořádku, tak můžem balit normálně. Dnes tu byl pořádnej pařák a naštěstí vůbec nepršelo.
Elli, byli jste dnes někde s Pat??
Kaji byly jsme s prdákma v Mariánským údolí a ušly jsme 7km.děti jsme ale nějak neutahaly, bud řval jeden, nebo druhá
.Sebe ale ano!!!Ale i tak to bylo moc fajn.Bylo ale hrozný teplo a tak děcka moc nespaly.Musíme se domluvit na setkání…