těhulinky babího léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
24.6.09 11:47

Tak ještě přidávám info:

Petrák, Václav Jan Petrák :-) 11.5.2009 50cm, 2980g

Dnes už ale máme 56cm a 4440g

Follah Jitka 36, Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.6.09 11:49

Elli, ty probiotika se můžou užívat současně se sab simplex, ale odděleně. Hlavně skladovat v lednici, to mě nedošlo, tak jsem je asi týden měla v pokoj. teplotě :x :x . Stránky o nich jsou tady: www.probiotickekapky.cz

Mě se zdá, že nám trochu pomohly, ale zabraly až po několika dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.6.09 11:56

Ahoj Ello, to mi je líto s tou žloutenkou. Držím palce ať to zvládnete. Víš jakou máte oba krevní skupinu, prý to nějak souvisí, ale nevím jak. Zkusíme to někde vyčíst.

Na prdíky nám taky pomáhá nahřívání bříška, mám gelový obklad na prsa. Manžel si ho dává na bolavá záda a malý na bříško. Na mě jaksi nezbyde :D
Probio kapky nám nějak nevyhovovaly. Sab se musí sice dávat skoro pořád, ale zdá se mi, že funguje líp.
Jinak, když přijde taťka domu, tak s malým dělá mašinku. Kopou nožičkama a to je pak rachot… to pomáhá asi nejvíc. Ale jde to jen s tátou, mě u toho brečí a manželovi vůbec. Holt na mašiny jsou tátové :lol:

Ahoj Kajko, ráda Tě vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
24.6.09 23:23

Holky, nějak teď pořád nestíhám, chodím spát k půlnoci. Už jsem pěkně dlouho nestahovala fotky z foťáku, budu muset dát nějaké nové do fotoalba.

Ahoj Follah, malej vám pěkně roste. Jak mu vlastně říkáte, Vendelín? Nechystáš se s ním na nějaký kurz?? Přemýšlím o masážích bříška pro kojence a psychomotorice.

Holky, taky máte u dětí někdy vodnatou stoličku? On to teď má, ale jinak vypadá v pohodě (teda až na ty prdíky :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.09 09:12

Dobré ránko všem!

Kajko, taky chodím spát pozdě, ale někdy se mi podaří jít spát i přes den s Vendou. Vendelín jsme mu říkali, když byl v bříšku, ale nějak mu to zůstalo :lol:
Měla jsem před časem taky obavu, že konzistence té stolice je nějak vodnatá, ale normálně jí, teplotu nemá a přibírá až moc… tak jsem to přestala řešit. Asi to bude tím, že jí jenom mlíko.

Nestášela jsem, když se známí bavili na společných dovolených o tom, jak jim to miminko kaká a jak se v noci poblinkalo… a teď to dělám taky. :roll: Snad mě to brzy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.6.09 09:40

Follah, no jo, to mně taky lezlo na nervy povídání o stoličkách :lol: a teď to každý den člověk řeší, jak se vykadí a vyprdí, napapá atd. :D :D
Ale myslím, že zase přejde, neradabych, aby mi to zůstalo :wink: :wink:

Nepsalas, že používáte taky Huggies a pročurává se Ti? My používáme Huggies, ale v noci se vždycky pročural, tak jsme vyzkoušeli Pampers a na noc je asi budeme dávat, protože se konečně nepročural. Já ho v noci nepřebaluji, když není pokaděnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.6.09 09:42

Elli, jak dopadla malému krev?? Slyšela jsem od známých,že měli dítě žluté i 2 měsíce, tak snad se mu to nezvyšuje. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.6.09 09:55

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, na co očkujete vedle hexa? Já přemýšlím, jestli nenechat na Pneumokoka až po 1 roce věku Prevenarem, na podzim má být nová čistčí vakcína, ještě mi nabízela dr. rotaviry, ale ty mu asi nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.09 10:29

Kajko, přes den dávám Happy, mám jich ještě jeden balík. Dávám je i na noc, ale občas se nějaká ta nehoda přihodí, zvlášť když spí na boku. Když jdeme někam ven na dýl a nejsem si jistá, jak budu moci přebalovat a mladej je za fešáka, tak dávám ty Huggies. Zatím jsme s nimi nehodu neměli, ale jsou 2-5kg (oboje) a tak už budu muset pořídit příště větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.09 11:06

co se týká očkování: chci malého nechat oočkovat proti pneumokoku už teď s hexavakcínou. Ohrožení je nejvyšší už do 1 roku. Jen Mi dr dala na výběr buď Prevenar a nebo nový Synflorix. Vybrat si ale musíme prý sami. Synflorix má širší pokrytí sérotypů, ale ještě nejsme rozhodnuti. Máme na to ještě 14dní, pak se vakcína objedná. Ten pupínek po TBC se nám hezky vyvíjí tak snad budeme moci očkovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.6.09 17:40

kuk maminky :srdce: tak my jsme konečně doma :D
nám Sabík nepomohl vůbec ale jinak sabík a ty probiotické kapky je každé něco jiného… Sabík by měl plynatost pomoci vstřebat a Probi dodávají do tělíčka bakterie na úpravu střevní mikroflory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.6.09 23:42

Stefi, poslala jsem Ti mail. Co Gabulka, máme na ni kontakt?? Dnes jsme byli poprvé na in line bruslích s kočárkem. Bylo to fajn, konečně tu jeden den nepršelo a my jsme se aspoň protáhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.6.09 11:09

tak koukám že tu nikdo moc není… :roll:
jdu na tu postupku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.09 11:59

Zdravím Štěpánko i všichni ostatní vespolek!

Dnes jedeme na hory a tak poprvé balím pro malého do úplně cizího prostředí… Hlavně nesmíme zapomenout dudlíky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.09 12:07

Taky jsem poslala sms Irince, dlouho od ní nemáme zprávy.
A co Maruška? víte o ní někdo? Má na ni někdo email nebo telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí