Těhulky nebo maminky na individuálu při SŠ

2242
2.11.12 12:45

Těhulky nebo maminky na individuálu při SŠ

Zdravím :mavam:
Holky, co studujete ještě střední a jste těhotné, příp. maminky, jak řešíte studium a jak to zvládáte?? :)
Mám na individuál nastoupit, jsem mom. 15tt, tak se informuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
2.11.12 12:58

Moje svagrova otehotnela ve druhaku a vyresila to tak, ze se na skolu proste vybodla. Dnes nema vzdelani, dela na tri smeny ve fabrice za par korun a je desne nas*ana, kdyz ma nekdo vic penez. Rada by si dodelala dalkove maturitu, ale na jakykoli podnet, jak to zvladnout, ma milion argumentu, proc vlastne vubec studovat nemuze :)

• Citovat
  • Upravit
2242
2.11.12 13:00

@ncc1701 Tak to je přesně zářný příklad toho, jak dopadnout nechci :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.11.12 13:03

@amille
To by nechtel asi nikdo, kdo dokaze myslet do budoucna :) Drzim palce :)

• Citovat
  • Upravit
2242
2.11.12 13:05

@ncc1701 Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
2.11.12 13:22

Já měla na střední spolužačku, která tuším otěhotněla v květnu před nástupem do 4tého ročníku, co vím, tak dostala individuální plán, na zkoušky docházela po domluvě s vyučujícím, který ji přezkušoval v kabinetě. Absolvovala s námi i maturitní ples, neodmaturovala sice v řádném termínu, ale v září. Pamatuji si, že nám na maturity přinesla ukázat miminko. Je to už sice x let, ale asi to bude pořád stejné.
Držím palce, ať to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.11.12 13:39

Ahoj, ja si stredni zacala dodelavat jako tehotna… Celou stredni jsem zvladla za 3 roky individualniho studia. Da se to uplne v pohode, odmarurovala jsem ted, v cervnu, a to ma mala uz 2 roky ;)
Ale je fakt, ze jsem mela velkou podporu rodiny.. Malou jsem si cca do 10 mesicu brala s sebou na zkousky, spinkala, a kdyz se nahodou vzbudila, tak ucitelky si ju hrozne rady pochovaly a me nechaly psat pisemky :) pak nastoupily babicky, jedna hlidala kdyz jsem se ucila, druha, kdyz jsem byla na zkouce. Nebylo to vzdycky uplne jednoduchy, ale da se to zvladnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
2.11.12 13:51

Tak to ráda slyším, já nastupuju co nejdřív, kvůli komplikacím v těhu. :( Taky jsem už ve 4. ročníku, tak to nechci zahodit před maturitou, když doteď jsem školu zvládala. Bohužel TP mám přesně na období maturit, tak uvidím, jak to stihnu nebo nestihnu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.12 22:55

Ahojky :) je mi 18 a mám skoro 5 měsíční holčičku :) letos jsem mohla mít maturu, ale po 2 letech OA jsem odešla na přírodovědné lyceum, jsem tedy ve druháku. rodila jsem 29. 6 2012 a dá se říct, že jsem mohla být na mateřské od 30. 5. 2012, ale chodila jsem asi až do poloviny června do školy. Ted mám individuál. dostala jsem plán na papíru a mám vždycky téma a termín provedení. když učitelé nahlásí na některý den test, tak vezmu malou do školy a učitelům ani děckám nevadí, když se občas něco ozve z kočárku :) přítel chodí i na noční, takže když bývá přes den doma, tak mu malou nechám doma a občas si zajdu i normálně do školy, jako bych měla denní studium. Ovšem dělám si ted i autoškolu, tak jsem ted ve škole mírně ve skluzu :/ ale zkoušky z autoškoly mám koncem měsíce, pak už snad budu víc stíhat :) není to jednoduché, ale dá se to zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.1.15 21:18

Ahoj jsem ve 4 ročníku SŠ a indivi. mám od 3 ročníku a zvladam to dobře. Učení, starani se o malou, volný CAS plus autoškola. Někdy mi polevi nervy ale říkám si ze to jde všechno dobře. Mám krásnou 10 měsíční holčičku a milujícího přítele :-) Beru to tak ze nám je fajn :-) Lidi se sice dívají někdy skrze prsty ale to asi k tomu patří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze