Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tehulky,
Je tady nejaka mamca v ocekavani? Ktera by chtela sdilet sve TEHU? Nebo jen tak poklabosit? ![]()
Ahoj jsem ![]()
TP máme 26.12. a čekáme holčičku Stellinku
A kdy máš termín ty? Velmi ráda se k tobě přidám
Odkud jsi přesněji z Ostravy? Já ze Zábřehu
@Laurii píše:
Ahoj jsem
TP máme 26.12. a čekáme holčičku StellinkuA kdy máš termín ty? Velmi ráda se k tobě přidám
Odkud jsi přesněji z Ostravy? Já ze Zábřehu
Ahoj jsem v 18+4 a termin mam 9.2.2017
Jsem taky ze Zabrehu kousek od mestskeho stadionu.
Dneska je mi mizerne ![]()
@PavlaHr píše:
Já taky z ostravy a tedy termín už za měsíc
Ty jo tak to budes mit za sebou a mas prvni? ![]()
@werika já už druhé. ale jinak jo, už se i těším
je to ok, ale ty noci už jsou občas na pytel. a ty? a holky první? to počasí je na pytel, jak je chvíli zima a chvíli pařáky, to asi taky člověku neudělá nejlépe.
@werika Já jsem ze Zábřehu bydlím kousek od Kino Luny
To máme k sobě kousíček
A já si stěžovala, že nemám žádnou parťačku, bychom s tím mohly něco udělat, hm?
@PavlaHr Já čekám první, tak ty už víš do čeho jdeš ![]()
A ty vedra jsou neskutečné, už se nemůžu dočkat až bude chládek ![]()
@Laurii píše:
@werika Já jsem ze Zábřehu bydlím kousek od Kino LunyTo máme k sobě kousíček
A já si stěžovala, že nemám žádnou parťačku, bychom s tím mohly něco udělat, hm?
@PavlaHr Já čekám první, tak ty už víš do čeho jdeš
A ty vedra jsou neskutečné, už se nemůžu dočkat až bude chládek
Ja jsem pro ale vylety jsou ted pro me tabu vis.
Jsem po autonehode na voziku a byva mi zle s bolesti bricha tak nic neusedim. Jen lezim ale pro na seznameni jsem
@PavlaHr píše:
@werika já už druhé. ale jinak jo, už se i těšímje to ok, ale ty noci už jsou občas na pytel. a ty? a holky první? to počasí je na pytel, jak je chvíli zima a chvíli pařáky, to asi taky člověku neudělá nejlépe.
Ja mam prvni a jeste nevime co budeme mit meli bychom se to dovedet 26.9. Tak uvidime. To pocasi je hruza, ale ja se potim ikdyz je chladno tak je mi to fuk ted jsem zrovna po nemoci jeste dolecuju
@werika Jejky, tak ať si hlavně co nejdříve v pořádku ![]()
Každopádně ti přeji, ať zjistíte co čekáte, my to víme až od 23.tt
a to ještě stálo půlhodinový boj, převalování mě a šťouchání do bříška
Na velkém Utz měla nožičky křížem a nebylo vidět vůbec nic… ![]()
@Laurii píše:
@werika Jejky, tak ať si hlavně co nejdříve v pořádku
Každopádně ti přeji, ať zjistíte co čekáte, my to víme až od 23.tta to ještě stálo půlhodinový boj, převalování mě a šťouchání do bříška
Na velkém Utz měla nožičky křížem a nebylo vidět vůbec nic…
Uz to je docela v poradku uz se jen dolecuju z nemoci ale po havarce asi jeste nejaky cas zustanu.
A ve kterem vubec jsi? Ja v 18tt a 26.9. Se dovime co to bude SNAD ![]()
@Laurii noo, tak jako vím (což ne vždy je výhoda
),ale tak zase každé dítě je úplně jiné. @werika no to potěší pak vždycky ještě nemoc v těhotenství :-/ tak hlavně, at je to ok.
@werika A to se ti stalo až v těhu nebo před tím ta nehoda? jsem zvědavá ![]()
Jinak dnes jsem 25+1 a budeme mít vánoční dítě a manžel tvrdí, že si myslí, že budeme mít první dítě roku 2017, tak se necháme překvapit, každopádně ježíšek letos přinese malinkou Stellinku ![]()
@PavlaHr Rozhodně máš pravdu s tím, že je každé jiné… Vidím to i na dětech manžela
Má tři děti z předchozího manželství a bereme si je jednou za 14 dní na víkendy…