Těhulky Zlín, TP prosinec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
206
31.8.11 13:57

Těhulky Zlín,TP prosinec

Ahoj těhulky,nenašla jsem žádné téma pro těhulky ze Zlína a okolí,tak zkouším založit nové.Kdo chce ať se přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
31.8.11 15:01

ahojky já jsem ze Zlína a TP mám už začátkem října :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 10:06

Ahoj Elisko!Tak to se ti už blíží.Já mám zatím termín 26.12.Je to naše první mimi.Bydlím v Otrokovicích,přistěhovala jsem se,tak tady nemám moc známých.Hodně brouzdám po e-miminu,tak zkouším najít aspoň tady někoho s kým bych si mohla vyměnit názory,zkušenosti a poradit se.
Ty čekáš taky první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.11 11:11

ahojky, čekáme první, už se moc těšíme. Já taky nejsem rodilá Zlíňačka, i když už tu pár let bydlím, tak jsem taky spíš přistěhovalec :-). To budete mít vánoční miminko. Já mám temín 5.10., ale kdyby to bylo o něco dřív, vůbec bych se nezlobila :-). Co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 11:50

Taky tu bydlím pár let,ale mám o 15 let staršího manžela,tak všichni známí v našem okolí už mají děti odrostlé,tak je to takové,že se nemám ani s kým podělit o tu naši radost.Čekáme holčičku a taky se už moc těšíme,mám pocit že to ale strašně rychle utíká.Děláme ještě rekonstrukci baráčku a bojím se,že to nebudeme stíhat. :-o Se nedivím,že by ses nezlobila,kdyby na vás mimi vykouklo dřív,mě už taky poslední dobou všechno bolí a začínám být taková neohrabaná,se nechci vidět v posledním měsíci. :think: A vy čekaté co?A rodit budeš asi ve Zlíně,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.11 12:44

My čekáme taky holčičku, nechtěla se nám skoro celé těhu ukázat, až před 14 dny se odhalila…teda doktorka říkala na 80 % holčička, tak snad se nespletla, já s tím počítám :-). Taky už si připadám dost neohrabaná, i když každý říká, že mám malé bříško, nedávno mě paní tipovala na 6. měsíc.....prostě malá je tam ergonomicky uspořádaná :jazyk: . Rodit budu ve Zlíně, ty též?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 12:57

Ano,taky budu rodit ve Zlině,i když ješte ani nevím kde je porodnice :oops: Ty jo,tak to vás malá dlouho napínala.Nám řekli už na prvním ultrazvuku,když jsem byla na tripl testech,že na 70% holčička a na druhém už to dr. potvrdil na 100%.No já ne že bych zatím nějak moc přibrala,ale bříško mi roste poctivě,u mě si zase všichni myslí že jsem už aspoň v osmém a straší mě,že budu mít velké mimi. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.11 13:37

Já myslím, že velikost bříška závisí asi na úplně jiných věcech. Pamatuju si kamarádku, ta měla břicho jak před porodem už tak v 5 měsíci, před porodem mega břicho, padalo jí úplně dolů :-) a malá měla necelé 3 kg. Prostě byla asi hodně oteklá či co. Já jsem zatím moc nepřibrala, 7 kg, ale jím celkem normálně, je fakt, že hlad spíš nemám a strašně si vybírám, co sním. A docela nemusím maso. Zato sladké zobu pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 14:45

Taky si myslím,že to nezáleží na velikosti miminka,tak se snažím připomínky ignorovat :roll: Tak to mám přesně i já už od začátku těhu,maso fakt nemusím,ale sladkého sním denně tuny :lol: No příští týden musím na test na cukrovku,tak snad to nebude mít vliv :wink:
Eli,a ty už si na mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.9.11 15:34

JJ, šla jsem 8 týdnů před porodem, byla jsem i nějakou dobu předtím na neschopence. Ted už se jen těšíme na miminko a doufáme, že všechno dobře dopadne. Včera jsem objednala kočárek a měla bych mít i celou základní výbavičku, zbytek dokoupím až bude mimčo na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 16:53

Taky jsem na neschopence.Výbavičku už začínám pomalu kupovat a kočárek je už vybraný,ještě musíme rozhodnout barvu.Akorát jak už jsem psala,probíhá u nás rekonstrukce tak je to takové trochu divoké,nemůžu ještě zařizovat pokojík a chystat věcičky,pač každý den je všude prachu a prachu,už se těším až to bude za náma a budeme jen čekat na to naše sluníčko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.9.11 16:54

Jo ještě jsem se chtěla zeptat,jestli to nevadí,kolik ti je let?Mě je 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.11 11:46

Mně je 29. S těma úpravama tě plně chápu, nám ted mění okna, je to hrůza a děs a pak nám budou 3 měsíce zateplovat panelák, takže si to užije i mimčo. Mám z toho hrůzu. I když největší bordel je asi z těch oken, pak už to bude spíš o hluku, snad to nějak zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.9.11 12:40

Tak to na tom nejste o nic líp.Taky si vzpomínám když jsme měnili okna jakej to byl bordel :poblion: Chtěla jsem se zeptat,chodíš na nějaký kurz pro těhotné,nebo nějaké cvičení.Nevím jestli to k něčemu je a mám si začít něco shánět.Co jsem pročítala na netu,tak jsou názory tak 50/50,tak nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.9.11 12:44
stasi píše:
Ano,taky budu rodit ve Zlině,i když ješte ani nevím kde je porodnice :oops:

Z toho si nic nedělej, já jsem byla poprvé v porodnici ve 37týdnu :) - do té doby jsem jen tušila, že tam někde je, ale jak se tam jede a kudy nejlíp a nejrychleji jsem nevěděla :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová