Těhulky Zlín, TP prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
15.9.11 08:42

Dobré ráno těhulky :mavam: Jak se dnes daří?Včera počasí na nic a dnes to vypadá,že to bude obdobné :-(
Valli,nevím jestli je volné místo,ale zkus zavolat a uvidíš.Já budu chodit sama,taky jsem přistěhovaná,sice už pár let,ale moc známých tu nemám a těhulky už vůbec ne,proto jsem se taky přihlásila na e-mimino,abych se mohla s někým podělit o všechny ty radosti a strasti,co se týče těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.11 09:46

Dobré ranko ve spolek :-)
Stasi tak jsem se jí dovolala a začínám kurz s Tebou! :dance: Ani nevíš jakou mám radost…jdu i na tu jogu pro těhotné co má tu lekci před kurzem,tak jsem ráda,že to budu mít v jeden den :-) Jinak moc díky za ten odkaz co jsi poslala, ty recenze mě totálně dostaly :-D Tak mě napadá,jaké si dáme na úterý znamení, aby jsme se třeba poznaly?? :mrgreen: Jinak přeji pěkný den a nenechejte si ho kazit nějakým počasím,na něm stejně nesejde! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.9.11 10:14

No tak to je super! :potlesk: Doufám,že vše vyjde a budem spokojení.Taky se už těším :dance:
No vidíš,to znamení musíme ještě vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.11 10:23

Už podle hlasu byla velice příjemná! :palec: A ty recenze byly všechny pozitivní, mluvili tam o ní jako o porodním andělovi :-) Fakt se na to těším a jsem moc ráda,že dělá i tu jogu,kterou jsem hledala! :palec: Se znamením to nějak vymyslíme a uvidíš,bude to super, moc si to užijeme…manžel už je taky natěšený až půjde na tu část o porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.9.11 20:13

Ahojky … no teeeda … jeste chvilku to o tom mluvte a jdu do toho taky … :lol:
Drzte mi palce,zitra poprve do skoly … :-)
Tak premyslim,jestli se mi zitra bude chtit vstavat … :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.11 20:46

Salme tak to je super!A máš nachystáno všechno…penál,aktovku a tak??? :mrgreen: A co budeš studovat?Tak pojď do toho s námi,bude to určitě fajn,já jsem vážně natěšená,jak na to cvičení, tak na samotný kurz! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.9.11 21:37

Holky,vůbec nestíhám,před chvílí jsme skončili.Dnes to byla fakt zabíračka,poslední bourání je za náma a teď už jen omítky,nová podlaha,kuchyň a to ostatní.Prachu je všede hrůza,ale už to dnes nezvládám,budu uklízet zítra. :-(
Valli,taky myslím,že to bude v pohodě.Manžel taky říkal,že se mnou půjde na tu lekci o porodu :huban:

Salme,tak ať se na ten zítřek dobře vyspíš :palec:
Klidně se k nám taky přidej na kurz,jestli je ještě volno,bude sranda :dance:

No nic děvčata,já jdu do hajan,dneska už toho mám plný kecky.Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.11 10:42

Stasi úplně tě chápu!U nás je něco podobného!Momentálně bydlíme dohromady s rodiči od manžela a rekonstruujeme jim byt, do kterého půjdou, děláme koupelnu, kuchyň, podlahy a tak všechno kolem.Až se odstěhují, tak začneme u nás…už to chci mít za sebou!Docela z toho místy šílím!Jen doufám,že se úplně nevycinkáme na té jejich rekonstrukci z peněz a něco zbyde i pro nás, ať tu pak nežijeme mezi holými zdmi! :-D Člověk se těšil jak si bude užívat těhu a ono to ani moc nejde…tak snad to potom všechno doženu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.9.11 12:00

Valli,mluvíš mi z duše.Už mám občas takové stavy,že sednu a brečím a mám obavy,že to nestihneme než se mimi narodí.Nemám ještě nic nachystáno a zbývá ještě moooc práce,jen se modlím,aby se té naši princezně nechtělo na svět dřív.A přesně tak,říkala jsem si jak si to těhotenství budu užívat a zatím to všechno tak rychle plyne kolem mě,že mi připadá,že se jen každé ráno vzbudím a vidím ,že mám větší bříško a za chvíli se nestačím vzpamatovat a budeme 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.11 13:03

No je to docela záhul!Ale co se dá dělat, nějak bylo a nějak bude! :-) Všechno to nějak zvládneme,uvidíš…člověk musí být hlavně v pohodě a plný optimizmu, ikdyž to někdy nejde.....musíme se vzepřít, přece nechceme mít nějaké smutné a uplakané mimísky! Tož koukám kolik toho máme společného! :-D Už se těším jak se v úterý sejdeme a pokecáme! :-) Tak hlavu vzhůru a neboj, do prosince ještě daleko, všechno stihneš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.9.11 13:43

Díky!Hned mám lepší náladu :-) Povzbudila jsi mě.
Taky už se těším na to úterý,akorát budu muset vyjet asi o hodně dřív,pač vůbec neví,kde to je,tak jsem zvědavá,jak to budu hledat :think:
Tak z nejhoršího jsem vysála a setřela prach,šůrovat nemá ještě cenu,až se budeme blížit ke konci,to už si ale budu muset asi pozvat nějakou posilu :oops:
Jdu pověsit prádlo a budu čekat na manžílka až přijede z práce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.11 13:51

Mě tam bude muset doprovodit manžel, jinak nevím :-D Kdyby jsi dorazila dřív, vůbec by to nebylo na škodu!Já jdu totiž na tu jogu a ta končí 15:30, tak budu mít půl hodiny volno…aspoň by jsme se mohly poznat, potom při kurzu už to půjde asi těžko! :-D Já jsem tak natěšená, jako malé děcko…aspoň si konečně začneme užívat a vypadneme aspoň na chvíli z toho bordelu co je doma! :dance: Jinak taky čekám na polovičku, byl na pohovoru ohledně práce, tak uvidíme s čím přijede..zatím se moc nedaří něco najít! :-( Ale to se poddá! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
16.9.11 14:10

Zkusím přijet dřív,raděj ať tam klidně čekám než abych přišla na první lekci pozdě :wink: Taky se těším,že na chvíli vypadnu z domu a poznám zase nové lidi :kytka: Jen doufám,že nebude v Malenovicích zase nějaká hrozná zácpa :-(
Hmmm,s prací je to v dnešní době špatný.Manžel sice práci má,ale poslední dobou je to takový nejistý,tak snad přijdou nový kšefty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.9.11 16:30

Ahoooj … nooo … hlasim prichod ze skoly … :lol: … studuju UTB vseobecnoou sestru … ale po dnesku si myslim,ze jsem prave skoncila … :zed: :zed: :zed:
a jeste zitra … chjoo … nejhorsi je,ze to mame od 7 hod do 18 hod … des .. ale co uz … :lol:
nooo … na tu jogu bych chodila rada … ale ten porodni kurz asi uz nestihnu … :-? … teda asi ne v tom terminu,co budete chodit vy dve … :-( poslete mi prosim jedna odkaz na ten kurz … diiiky … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.11 17:31

Našla jsem si na webu akorát porodní asistentku a jí jsem zavolala a ona mi dala info,že teď 20.9. otevírá další kurz pro těhotné 20.-28.týden,tak jsem jí hned řekla,ať si mě zapíše.
http://www.rodinavezline.cz/?
Na první lekci jdu v úterý.

PŘEDPORODNÍ PŘÍPRAVA
Registrovaná porodní asistentka  Romana Gogelová „Přivádíme děti na svět beze strachu.“

gogelovaromana@vol­ny.cz telefon 737 539 218
praktické kurzy předporodní přípravy pro nastávající maminky(rodiče)
možnost individuální předporodní přípravy
individuální konzultace a poradenství pro těhotnou ženu
prohlídka porodnice
joga pro těhulky,dech k porodu, relaxace  přihlášky a více informací telefonicky : telefon 737 539 218 nebo gogelovaromana@vol­ny.cz

 místo konání – centrum Nekky – Jižní svahy, Valachův Žleb 5371  vhodný začátek kurzu – vhodný začátek kurzu 20 – 28 týden gravidity,
možno i později, od 35 týdne bude nutné se domluvit na individuální přípravě
(finančně náročnější)  počet lekcí : 6× 2 hodiny

 Obsah kurzu : 1. lekce – životospráva v těhotenství, psychosomatický vývoj dítka
bonding – navazovaní prvních kontaktů s děťátkem, praktická část 
2.lekce – předčasný porod – jak rozpoznat signály předčasného porodu, poslední týdny před porodem – jak se s děťátkem připravit
3..lekce – porod, dýchání, úlevové polohy, partner u porodu
4.lekce  – prohlídka porodnice – pokračování lekce.3.
5.lekce  – kojení, šestinedělí
6.lekce  – manipulace s děťátkem, praktická část

cvičení s porodní asistentkou – úterý 13.00–14.00, 14.30–15.30

• dech k porodu , joga , relaxace
  • hradí se vždy v jednotlivé lekci lekci , není nutno předplácet
  • je nutné předem zavolat nebo se objednat sms – cvičení má omezený počet míst
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová