Březňátka 2012 Praha 10

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3620
30.8.11 21:27

Březňátka 2012 Praha 10

Ahojky děvčata tak snad se tu uchytím i já je tu někdo z Prahy 10 co se čeká v Březnu 2012??? já jsem na to sama, ale díky bohu mám báječnou rodinu a co Vy jak jste na tom? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3620
19.9.11 11:04

snad už tu nějaká mamina je!

tak co děvčata jste tu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.10.11 14:09

Ahoj, ja jsem z Prahy 10, termin mam sice polovinu unora ale az takovy rozdil to neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.10.11 22:58

no jasně to je už v podstatě kousek před námi já jsem ze Zahradního města odkud Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.10.11 09:21

Tak to bydlis kousek, ja jsem z Malesic.
Koukam, ze jsi psala ze jsi na vse sama, my taky asi budeme bez tatinka, ale nastesti me rodina podporuje…

Nemam zadne tehotne zname nebo maminy, tak by bylo fajn mit nejaky kontakt na stejne stare mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
5.10.11 23:26

copak se stalo že budeš sama jestli se můžu zeptat? já mám díky bohu taky perfektní rodinu která se na mě rozhodně nevykašle. Co se týká těch těhotných kamarádek těch mám kolem sebe asi 6 ale všechny mají tatínky a tak jsou věčně s nima a na mě jaksi nemají čas holt osud samotných mamin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.10.11 10:33

No s tatinkem je to slozitejsi, skoda mluvit :-( Ale momentalne to moc neresim a tesim se na prcka, to je mnohem dulezitejsi!
A jak u tebe?

A porodnici vybranou mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.10.11 21:59

naprosto Tě chápu mám to stejné ale jinak jo jo porodnici jsem si vybrala Vinohradskou protože jsem se teď tak nějak probrouzdala po netu a jsou na ni jedny z nejlepších recenzí a co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
11.10.11 12:03

Ja se rozhodla pro Krc, narodila jsem se tam taky :-D

No a co jinak, jak to vsechno zvladas? A uz vis co to bude? Me se mimco porad schovava, takze to asi bude prekvapko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
12.10.11 23:36

no já jsem se taky narodila na vinohradech tak to testu po více než sedmadvaceti letech znova jinak já ještě nevím co budu mít jdeme na utz 21. tak snad se nám ukáže mrňousek. Jinak zvládám naprosto v pohodě nic mi není jen jsem pořád unavená a v noci špatně spím ale to bude ok no a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.10.11 23:33

Ahoj, já mám termín v dubnu 2012 a asi za měsíc se stěhujeme do nově koupeného bytu do Záběhlic. Nikoho tam neznám, celý život jsem téměř nevytáhla paty z Prahy 6 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
16.10.11 03:44

ahojky a kampak přesně do záběhlic jestli to není tajné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.10.11 09:05
ivaska píše:
no já jsem se taky narodila na vinohradech tak to testu po více než sedmadvaceti letech znova jinak já ještě nevím co budu mít jdeme na utz 21. tak snad se nám ukáže mrňousek. Jinak zvládám naprosto v pohodě nic mi není jen jsem pořád unavená a v noci špatně spím ale to bude ok no a co ty???

No tak budu drzet palce at utz dopadne na jednicku ;-)
Ja taky vsechno zvladam, jen je mi obcas jeste po ranu spatne, ale jinak vse ok :-)
Uz pomalu zacinam silet co a jak s vybavickou, tak nevim jestli jsem blazen nebo to tak maji vsechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.10.11 09:06
sulyen píše:
Ahoj, já mám termín v dubnu 2012 a asi za měsíc se stěhujeme do nově koupeného bytu do Záběhlic. Nikoho tam neznám, celý život jsem téměř nevytáhla paty z Prahy 6 :-)

Ze by se nas nakonec seslo z P10 vic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
16.10.11 14:56
PetulinaP píše:
ivaska píše:
no já jsem se taky narodila na vinohradech tak to testu po více než sedmadvaceti letech znova jinak já ještě nevím co budu mít jdeme na utz 21. tak snad se nám ukáže mrňousek. Jinak zvládám naprosto v pohodě nic mi není jen jsem pořád unavená a v noci špatně spím ale to bude ok no a co ty???
No tak budu drzet palce at utz dopadne na jednicku ;-)
Ja taky vsechno zvladam, jen je mi obcas jeste po ranu spatne, ale jinak vse ok :-)
Uz pomalu zacinam silet co a jak s vybavickou, tak nevim jestli jsem blazen nebo to tak maji vsechny :-D

díky moc já už asi došílela asi už mi chybí posledních pár kousků a tím končím jen sehnat pár kousků oblečení až se nevejdu do svého a jsem komplet. Jinak držím palce aby už ty nevolnosti nebyly já už díky bohu nemám skoro žádné příznaky těhotenství tohohle typu jen občas pobolívá bříško a to je vše ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová