Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nekky je u lazni … chci tam chodit na plavani … ale jeste jsem se nedomluvila …
… maji tam i najeky cviceni? … ja se divala jen na to plavani … ![]()
Taky jsem přemýšlela o plavání,abych měla aspoň nějaký pohyb a myslím,že to není tak namáhavé a plavat mě baví ![]()
Cvičení pořádá přímo porodní asistentka ke které budu chodit do toho kurzu,ale to je zvlášť,tam nevím jestli se přihlásím.Jinak na netu jsem našla: http://www.nekky.cz/index.php?…
Ale na JS neni NEKKY,ne?To je jen u lazni … aspon myslim … no to plavani se mi libi … a musis se do toho plavani prihlasovat? Nebo tam staci jen tak prijit? ![]()
No mě právě řekla ta porodní as. že je to u lázní na JS,já nevím kde jsou ve Zlíně lázně jsem přistěhovaná
Zkusím to ještě prozkoumat ![]()
No to jsem taky přemýšlela,jestli tam stačí přijít bez přihlášení,nemají tam k tomu nic napsaný,jen že každý pondělí,tak tam asi zkusím zavolat a zeptám se.
Aha,už to vidím podívej se na úvodní stránkuna ty netovky,co jsem ti poslala odkaz.Mají 2 budovy.
aha … taky uz to vidim … takze cviceni je na JS a plavani u lazni? … asi ze … a kurzy? ![]()
JJ,přesně tak.My na to přijdem
,ale to plavání zkusím ještě zjistit,jak je to s přihlášením.Já budu chodit na ten kurz na JS.To mi poslala PA do mailu.
Ty jo,dneska celý den sedím u netu,asi bych si měla dát pauzu,malé se to už taky asi nelíbí
,kope a kope.Jdu něco požehlit a poklidit a pak se asi vydám do obchodu,manžel jede dnes na sraz,tak budu stejně doma sama.
Tak ja vlastne taky,jenze jsem nesedela,ale u toho netu uklizela a varila … ale neni mi dnes moc dobre …
… a to je tam ten kurz pece o dite?
No,tak jsem ještě nakoukla než půjdu spát.Ne to není ten kurz péče o dítě,našla jsem si bokem na netu tu PA a u ní bylo,že pořádá ty kurzy pro těhotné,vlastně tam je zahrnutá i prohlídka porodnice,péče o mimi po porodu..Zavolala jsem jí a ona mi poslala info,kde ten kurz probíhá.
Není ti dobře?To bude možná tím počasím ![]()
Mě zase poslední dobou tvrdne břicho.Jsem i nějaká moc přecitlivělá a vystresovaná.Asi to mám vše z těch nervů kolem baráku,lítání kolem dělníků,zařizování ostatních věcí,je toho teď moc,už aby to bylo za námi ![]()
Zítra zase naběhnou dělníci dělat střechu ![]()
Tak se na to půjdu vyspat
Dobrou
Ale ty uz to mas,jak se rika „za par“ …
… vzdyt prosinec je za chvili …
…
ja nvm … od vcerejska me nejak boli bricho a mam v nem lehky krece …
… tak vubec nvm co to je … a k doktorovi jdu az v utery,ale snad uz mi aspon rekne,co to bude … ![]()
Vy stavite? … pani,a kde,v Otrokovicich?Ja sem se ted stehovala k priteli a stacilo
… tebe to asi teprve ceka,pak vse prestehovat … ze …
No to máš pravdu,že prosinec je za chvíli.Hrozně rychle to utíká,vždyť teprve nedávno jsem našla na testu // a teď už tu budeme tři ![]()
Jestli tě bolí v podbříšku,může to být tím,jak se ti začíná roztahovat děloha a všechny ty vazy a kosti.
Já to teď mám ty bolesti už pravidelně každý den,k tomu ještě bolesti pánve a zad
Ale co,patří to k tomu a za chvíli na to budeme s úsměvem vzpomínat ![]()
Ne ne,nestavíme,děláme jen rekonstrukci a přístavbu čtvrdomku v Otrokovicích,takže v tom všem bydlíme,o to je to horší.Ale velkou část už máme za sebou,to je aspoň trochu pozitivní.
Prave ze ne … vim,ze se mi roztahuje deloha a vazy,ale to nebyla ta bolest … no … nicmene uz je to lepsi … ![]()
Tak to teda mate fakt naposleni chvili … stahnete to do porodu? … pak by to asi bylo mnohem tezsi … jeste s prckem …
a mate uz jmeno? … my to obcas resime,ale shodnout se nemuzeme …
![]()
Tak aspoň,že tak,ale raděj se ještě poraď s doktorem. ![]()
No mysleli jsme si,že to stihnem všechno,co jsme si naplánovali,ale teď už to vypadá,že ne.Novou kuchyň budeme muset řešit až příští rok na jaře,asi pak odjedu s prckem na pár dní na chalupu a bude ![]()
Jméno jsme už řešili,když jsem nebyla ani těhotná,shodli jsme se,že to bude Petra nebo Petr…prostě Peťa
Takže Petruška je už jistá ![]()
No nic dělníci jsou už na střeše,jdu vařit.Mám tam sice plněný papriky,měla jsem je na mražáku,tak ty jenom ohřeju a udělám těstoviny.Už fakt nevím,co vyvařovat,chlapi by furt jenom jedli řízky,guláš,bůček…
Prostě bez masa to pro ně není oběd.Ještě,že ten můj chlap není vybíravej a sní všechno ![]()