Těhulky Zlín, TP prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
2.9.11 14:02

Díky Petko,tak to jsi mě trochu uklidnila.Taky vím jen přibližně,kde se nachází. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.9.11 08:51

Dobré ráno :mavam:
Tak co Eli,jak se daří?
My jsme celý víkend zase makali,manžel je už vyřízenej,přijde domů z práce,skočí do montérek a večer sprcha a spánek :-?Tak ráda bych mu pomohla,copak v mým stavu můžu tahat tvárice a míchat beton? :-(
Jinak včera mi celý den tvrdlo bříško,malá tam sebou už tři dny pěkně háže :-D
A jak u vás,okna už máte vyměněné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 18:45

Ahoj,jsem taky ze Zlina,ale termin mam az v unoru … muzu se pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.9.11 20:59

Holky, mám dotaz, nemáte ve svém okolí někoho kdo by chtěl odkoupit pernamentku na aqua aerobic do Nekky clubu ve Zlíně na Svazích.

Chodila jsem ve středu od 19:40, je to hodinka cvičení.

Vstupy jsou ještě 14,21,28.9 a 5.10. Prodám za 300 (původně 5 vstupu za 450).

Začala jsem chodit, ale zjistila jsem že jsem těhu (TP květen) a jelikož mám za sebou potrat (letos v červnu), tak nehodlám riskovat a sportu se na chvilku zase vzdám. Pokud by jste věděli o někom kdo by měl zájem ozvěte se, je mi líto to nechat propadnout tak to nabízím.

• Citovat
  • Upravit
206
8.9.11 09:27

Ahojky Salme,vitám tě :mavam: .Klidně se přidej moc nás tu zatím není.Nevím kde se schovávají všechny ty zlínský těhulky :-) Termín máš Únor,tak to jsi teď nějak ve 4 měsíci? :think: A čekáš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.9.11 09:28

Petko,u mě asi nepochodíš…Mám líný kámošky :-P Ale kdybych náhodou na někoho kápla,dám určo vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 09:41

Ahoj … jj .. zacinam 5.mesic … prvni mimco .. a uz se tesim … :dance: … jen poradne nvm do ceho jdu … :lol: :mrgreen: :lol: … ale to asi kazda pri prvnim … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.9.11 10:06

No to jsme na tom úplně stejně,taky si pořád říkám jaké to bude až tu bude naše mimi s náma a co nás ještě čeká a nemine :-) Ale taky se už moooooc těšíme :dance:
A jseš už doma nebo ještě pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 10:46

Jsem doma uz od srpna … ja pracovat nemuzu … nechteli me nechat … a to jsem chtela … mam svou prai rad .. :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 10:47

Stasi-a ty jeste chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.9.11 10:58

To je škoda,když tě práce bavila.Ale aspoň budeš mít čas věnovat se přípravám na mimi. :wink:
Já jsem doma už asi od 3 měsíce,ze začátku jsem měla problémy-hematom,krvácení,tak mě nechal dr.na nemocenské.Teď už je vše v pořádku,ale už nemá smysl nastupovat do práce,jsem už taková docela neohebná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 11:14

Taky prosinec je za chvilku … :wink: … uz mas vsechno nakoupeny,pripraveny a tak? :oops: … ja tk nejak obcas koupim,co se mi libi … :oops: vim,ze je jeste brzy,ale co … a ohromnou radost mam z tehu kalhot … byly jsme v Malenovicich a ac jsem se branila-neubranila … :lol: … al efakt jsem rada,ze je mam … citim se pohodlne … :lol: taky cekas prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.9.11 11:35

No právě,že ještě toho moc nakoupenýho nemám a už začínám být pomalu nervozní,budu se na to muset v nejbližší době vrhnout.Děláme rekonstrukci baráčku,ale nějak nestíháme… :-?
JJ,taky čekám první a bude to holčička :-D
Taky jsem si koupila v Malenovicích těhu kalhoty,krtečkový lacláče :-P Jo byl to fakt oddych když jsem je začala nosit,teď už jsem musela pořídit i těhu tepláky…guma mě už táhne všude :-(
No a už jsem se taky přihlásila do těhu kurzu od 20.září,sice zase na poslední chvíli :oops:,ale to jsem celá já.Snad do porodky na poslední chvíli nepojedu :-D
A co ty už máš nějaký těhu potíže…bolesti zad,kyčlí nebo tak?
A už víš co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.9.11 12:10

No jeste nvm,co tobude … ale doufam,ze mi to treba ted v pulce zari rekne … :nevim: … uz se nemuzu dockat az budu vedet … myslim,ze holka,ale pritel to vidi na kluka,tak jsem zvedava,kdo ma pravdu … :lol:
Ja mam trosku problemy se zadama a kyclema,ale uz delsi dobu,atk asi to jeste z tehu neni … :lol:
a ty kurzy jsou kde? … pry v batovce jsou kurzy,ktery plati pojistovna,ze ti je ale musi napsat tvuj gyn.doktor … tak to zkusim no … :-)
do Malenovic chodim docela rada … meli tam ted ty detsky vecicky-bodycka apod. za docela dobre ceny … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.9.11 12:24

Mě manžel od začátku přesvědčoval,že to bude holka a měl pravdu :hug: Holčičku jsme si přáli oba,ale kdyby byl kluk,tak by to určo nevadilo,hlavně aby bylo mimi v pořádku a zdravé.Jo v Malenovicích se dá dobře nakoupit,taky tam často jezdím,slevy teď měli,taky jsem hodila pár kousků do košíku :wink:
Na kurz budu chodit na Jižní svahy,někde jak jsou prý lázně,musím si to najít na mapě,moc to tam neznám.Nějaké centrum NEKKY se to jmenuje,tak uvidím.To jsem nevěděla,že pojišťovna proplácí nějaké kurzy?Zkusit se to může 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová