Telefon Acer Liquid e3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.10.14 08:20

telefon acer liquid e3

Ahojky, prosím o radu, včera jsem si koupila nový telefon, celou noc jsem jej nabíjela a ráno mi nejde zapnout. Zkouším to zapínat a nic, nemáte některá tento telefon. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3083
5.10.14 08:39

@gabkalezakova mam, ale toto se mi nestalo. Na nabijecce to dela co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
5.10.14 08:42

A reaguje ti na nabijecku? Tim myslim, jestli se ti ukazuje ikonka baterky, kdyz to mas na nabijecce. Pokud ne, tak bych zkontrolovala vsechny kontakty a pokud se nechytne, tak zkusila jiny kabel nabijecky, pokud jich mate vic. A kdyz to nezabere, tak vratit do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 08:58

Vybalila jsemho, dala do zásuvky, svítí modré světýlko vlevo nahoře a displej je pořád černý, žádná ikona nabíjení tam není. Tlačítko pro zapnutí je to zvrchu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
5.10.14 09:16

Tak jedine zkusit jinou nabijecku. Nebo podrzet tlacitko vypnuti delsi dobu. Treba 5 vterin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.14 11:29

Mám stejný mobil a i tento problém.. Jak jste ho nakonec dala do provozu? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.14 11:45

Stejnej problem… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.14 16:42

Nakonec jsem jej byla reklamovat, pokud jej dáte na nabìječku a nezobrazí se Vám ikona nabíjení, tak je mrtvém, jděte jej reklamovat. Pokud tam ikona nabíjení bude, nechte jej nabíjet třeba i 24 h i déle on naskočì.Tento telefon se nesmí nikdy nechat vybít, jinak je problém jej pak nahodit. Vždy nabít jak Vám zbývá třeba jen 15%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.15 23:27

Acer E3 liquid

Dobrý den, prosim vas muze mi nekdo poradit…?
Koupila jsem si acer liquid E3,mam ho 2 dny…pokousim se neustale nastavit nejakou pisnicku z moji SD karty nebo i z telefonu jako vyzvaneni a nejde mi to…porad nemuzu najit na vyber např:nastavit melodii jako vyzvaneni..uz jsem bezradna a nevim co dal zkusit..doufam ze se nekdo najde kdo poradi, dekuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.4.15 07:58
@sikovka píše:
Dobrý den, prosim vas muze mi nekdo poradit…?
Koupila jsem si acer liquid E3,mam ho 2 dny…pokousim se neustale nastavit nejakou pisnicku z moji SD karty nebo i z telefonu jako vyzvaneni a nejde mi to…porad nemuzu najit na vyber např:nastavit melodii jako vyzvaneni..uz jsem bezradna a nevim co dal zkusit..doufam ze se nekdo najde kdo poradi, dekuji :potlesk:

Ahoj, já mám sice Zenphona, ale myslím, že u všech asusu je to stejný. najedeš si do nastavení zvuku a vyzváněcích tonů a to ti vyjede ten výběr Asusáckých vyzvánění, pak si dáš úplně nahoře „přidat vyzváněcí tón“ a vybereš si z hudby, kterou máš na kartě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.15 11:20

Moc dekuji ChocharR..akorat ja tady tu nabidku „přidat vyzváněcí tón“ nemáááám…:-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.15 07:13

Telefon mam asi měsic vše v pořadku dnes se mi do rana vybil a nejde zapnout svítí jen modra dioda a nic 4 nabiječky sem vyzkoušel a nic :/ :) jinak spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.16 09:28

Telefon se nesmí vůbec vyybít, už jeje k vůli tomuto problému ůjdu po třetí reklamovat.Je to hroznej telefon, už nikdy více. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.7.16 10:11

Dobrý den, mám telefon acer liquid M220. Mám problém, který mě už vytáčí. Chodí mi neustále sms zprávy dokola…ráno mi někdo napíše, a ta jedna sms během dopoledne přijde třeba 8krát. Takhle je to každý den. Neví někdo kde je chyba? Jestli za to může telefon? Jestli někde něco nastavit, a co?

Děkuji za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.16 09:49

Dobrý den to se mi také v čera stalo a telefon nereaguje jen svítí modré světýlko :nevim:
Vůbec nevím co dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák