Telefon pro 7leté dítě, není to brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
19.1.15 20:40

@Antonie Bolavá - pro prváka telefon za pět tisíc? 8o
Moje prvačka má tenhle, ve žlutý barvě: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…r-s4000-duo/ Dokoupila jsem jí akorát paměťovou kartu a myslím, že je to pro ní akorát. Dovolá se, napíše SMS (ona teda ještě nepíše), má tam stáhlejch pár blbostí a občas něco vyfotí. Když ho někde ztratí nebo ho někdo ukradne, tak se jí holt koupí novej. Ale moje holky telefony do školy většinou nenosej, volá jim táta každej den a berou si je, když jedou k němu a to volaj mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.1.15 20:48

@Kamča.dalmatinka Synátor dostal čudlíkovej alcatel. Především proto, aby nepařil a neskypoval kdy nemá. Plus ve třídě moc telefonistů není, tak aby nečeřil vodu. Ale je to zodpovědný jedinec, tak má do dalšího ročníku už slíbený lepšejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.1.15 20:49

Taky mám prvňáka a zatím zastávám názor, že ho dostane, až se bude sám přesouvat do města na kroužky, do té doby ho nepotřebuje. Je teda pro mně výhodou, že zatím ho nemá nikdo ve třídě. Ale už mám pro něj schovanou jednu prima Nokii (už si nepamatuju tip, ale je to ta tyrkysová), stejně ji určitě ztratí:-)). A když se odvoláváš na ty děti ze satelitů, co dojíždějí, asi prvňáci taky nedojíždějí sami a rodče je vozí, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.1.15 20:57

@baramal Tak syn je snad jediný, kdo chodí dom sám. Ale zase má to skoro za barákem. Plus když běhám s mladšíma, tak je doma nebo venku s kámošema. Ten telefon nemá lehkej život a docela mě překvapuje, že ho pořád má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 21:01
@baramal píše:
Taky mám prvňáka a zatím zastávám názor, že ho dostane, až se bude sám přesouvat do města na kroužky, do té doby ho nepotřebuje. Je teda pro mně výhodou, že zatím ho nemá nikdo ve třídě. Ale už mám pro něj schovanou jednu prima Nokii (už si nepamatuju tip, ale je to ta tyrkysová), stejně ji určitě ztratí:-)). A když se odvoláváš na ty děti ze satelitů, co dojíždějí, asi prvňáci taky nedojíždějí sami a rodče je vozí, že…

kdepa chudinky jezdí sami. Proto je kvůli nim i upravená školní docházka aby jim to navazovalo na autobus co přijede v 7 ráno a první hodina už nám začíná v 7.15, takže vstáváme asi dřív než většina běžných městkých dětí :roll:
Aspon za nás se začínalo d 8 :nevim:
Ze školy přechází všichni do druhé školy(máme tu dvě) kde je družina, kde je hromadně pouští ve 12.00 a autobus stojí přímo u školy, že přes silnici nejdou, ale stejně je mi jich líto, náš mates by to podle mě nezvládl ject někam sám i když jedou v partě, tak autobus rozváží do 6 vesnic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 21:04

A já pro matyho chodím i když to mám do družiny pár metru a z jedné školy do družiny je vodí vychovatelky takže sám není nikdy

Příspěvek upraven 19.01.15 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 21:05

@PetraJ jsem myslela, aby nebyl za socku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 21:08

@Kamča.dalmatinka my tenhle mini kupovali nevlastní dceři. Ona je na tohle hrozná, má to omlácený, rozbitej displej :cert: A to ho má rok. Ale byl by to dobrej telefon, kdyby ona nabyla dobytek. Já jsem si to vždycky představovala tak, že všechny ty školní děti mají podobný telefony. Ale třeba jsem úplně mimo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.1.15 21:15
@Antonie Bolavá píše:
@PetraJ jsem myslela, aby nebyl za socku :nevim:

Já myslím, že prváci nepoznaj rozdíl mezi drahým a levným telefonem. Jasný, když někdo přijde s nějakou cihlou, tak to asi jo, ale třeba mezi holky dotykáčem za patnáct stovek a mým za čtyři tisíce není na první pohled žádnej rozdíl (až na to, že ona má teda žlutej a já černej). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 21:16
@Antonie Bolavá píše:
@Kamča.dalmatinka my tenhle mini kupovali nevlastní dceři. Ona je na tohle hrozná, má to omlácený, rozbitej displej :cert: A to ho má rok. Ale byl by to dobrej telefon, kdyby ona nabyla dobytek. Já jsem si to vždycky představovala tak, že všechny ty školní děti mají podobný telefony. Ale třeba jsem úplně mimo :oops:

já se bojim aby už i v první třídě přece jen nebyl takovej ten konkurenční boj a vytahování a posmívání, proto nechci aby vyčníval i když nad některýma dětma to je těžké nevyčnívat a já od mala byla bita na tom, že sem měla víc, v té době to byl zločin…ale ani nechci aby byl za toho komu se posmívaj. měl by být nákej uni pro všechny, ale to by muselo být i oblečení, výbava atd..

taky chci ale spolehlivej telefon, který neumře po pár dnech a nebo měsících. V telefonech se absolutně nevyznám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
19.1.15 21:19

Koupila bych ho ve chvíli, kdy ho bude potřebovat. Ve chvíli, kdy ho vodíš do školy i ze školy a sám se nikde nepohybuje, myslím, že telefon nepotřebuje. A osobně bych za víc jak 3000 Kč nekupovala, jestli je syn po tobě, dlouho mu stejně nevydrží :mrgreen: A jen tak vyhodit 3000 Kč je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 21:19
@Blackova.K píše:
a po kom je geneticky? pokud po tobě tak se mrknu jestli nemám tu 3310 :mrgreen:

těžko říci:-).Chytrej je naštěstí po tatínkovi a krásnej po mamince :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 21:20

Nejlepšíbude když rovnou hodíte odkaz na to co mají vaše děti, at mám přehled.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 21:22
@Kamča.dalmatinka píše:
já se bojim aby už i v první třídě přece jen nebyl takovej ten konkurenční boj a vytahování a posmívání, proto nechci aby vyčníval i když nad některýma dětma to je těžké nevyčnívat a já od mala byla bita na tom, že sem měla víc, v té době to byl zločin…ale ani nechci aby byl za toho komu se posmívaj. měl by být nákej uni pro všechny, ale to by muselo být i oblečení, výbava atd..taky chci ale spolehlivej telefon, který neumře po pár dnech a nebo měsících. V telefonech se absolutně nevyznám. :?

To spíš záleží, jaký postavení má ve třídě teď. Víš jak, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. A jestli je to vůdčí typ a kamarádi ho mají rádi, tak jim snad bude putna, že má něco lepšího.
I když holka nám vyprávěla, že se ve škole smějou jednomu 10 letýmu klukovi, že má iPhona :roll: Tvl, já tohle nechci řešit doma :zed: A za chvíli mě to čeká. Třikrát!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 21:25

@Kamča.dalmatinka a nevyškrábnete něco doma? My máme takhle jeden mobil po mně a jeden po mým taťkovi a děti si s tím hrajou. A manžel má zase po bráchovi :mrgreen: Ten by si pro změnu nic drahýho nekoupil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí