Telefon pro 7leté dítě, není to brzy?

48576
19.1.15 20:23

telefon pro dítě

Ahoj. Mám syna 7 let, prvnáka a dožaduje se telefonu :lol:.Číst, psát, volat umí, ale není to brzy aby vlastnil telefon? Hlavně se bojim aby mi pak nonstop nevolal co dělám, kdy pro něj přijdu, co dělá táta atd :lol:

Od kolika let by děti měly mít mobilní telefony a do jaké cenové výše považujete za vhodné telefon nakupovat? Je lepší dotykovej a nebo nákej ten dětskej?

Přece jen telefon má u něj ve třídě spoustu dětí, proto že většina sem dojíždí s okolních satelitu, tak aby se mu někdo nesmál, ale zase nevím kolik investovat aby neřekli že je rozmazlenec nebo mu ho někdo ukradl…
Děkuji za každý názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
19.1.15 20:28

@Kamča.dalmatinka moje děti měli od nástupudo školy. Určitě kup dotykáč, ale ne třeba iphona 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 20:30

Ahoj. Já bych mu koupila Samsunga, něco ve stylu Galaxy mini. Tak kolem 3-5 tis :nevim: dětskej bych nekupovala, to by se mu tuplem smáli. Já myslím, že ten mini je takovej nenadchne a neurazí.
Jinak mu kup simku na kredit a uvidíš. Buď to pochopí hned, že nemůže volat pořád, nebo to vyřešíte za chodu. Pokud ho nutně nepotřebuje, tak mu prostě řekni, že když si to provolá, tak už ten měsíc mu to nenabiješ a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

Dcera má slíbený telefon do druhé třídy, až bude umět pořádně číst. Už v první třídě některé děti telefon mají a předpokládám, že brzo bude mít většina. Dostane nějaký krám, protože ho beztak brzo rozfláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034

Kluci dostanou telefony v okamziku, kdy se budou met nekam presouvat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 20:31
@Blackova.K píše:
@Kamča.dalmatinka moje děti měli od nástupudo školy. Určitě kup dotykáč, ale ne třeba iphona 6 :mrgreen:

a kolik si do nich vrazila? :lol:
já sama mám telefon na čudlky za 500kč(500 za novej)proto že lonský rok sem zlikvidovala asi 7 drahých dotyk. :cert: tak vůbec nevím co je normální? Nechci aby v něčem vyčníval, ale zase nemužu šacovat jeho kámoše co maj za přístroje.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 20:31
@Blackova.K píše:
@Kamča.dalmatinka moje děti měli od nástupudo školy. Určitě kup dotykáč, ale ne třeba iphona 6 :mrgreen:

Se vsadím, že toho by zrovna chtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
19.1.15 20:32

@Kamča.dalmatinka těžko říct, pro telefon bych byla, ale koupila bych nějaký obyčejný. A pokud ho po pul roce/roce neztratí tak dotykac :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
19.1.15 20:32

@Kamča.dalmatinka těžko říct, pro telefon bych byla, ale koupila bych nějaký obyčejný. A pokud ho po pul roce/roce neztratí tak dotykac :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.1.15 20:33

My bydlíme v Praze a syn je taky v 1.třídě. Telefon u nich ve třídě má jedno nebo dvě děti. Taky by ho chtěl, ale mě se za těhle podmínek daleko lépe odolává. Navíc ho vodím a vyzvedávám a na hry má tablet, takže s telefonem počítám tak až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 20:34

@Antonie Bolavá teda tolik sem ani nečekala. chlap je schopnej mu koupit klidně za deset, to je blázen, ale jak řikám nechci aby vyčníval a nebo sem kupovala telefon po měsíci jako sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 20:35
@Antonie Bolavá píše:
Se vsadím, že toho by zrovna chtěl :mrgreen:

no je fakt že když psal ježíškovi o tablet, tak chtěl jen s tim jablkem :lol:

Příspěvek upraven 19.01.15 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
19.1.15 20:35
@Kamča.dalmatinka píše:
a kolik si do nich vrazila? :lol:
já sama mám telefon na čudlky za 500kč(500 za novej)proto že lonský rok sem zlikvidovala asi 7 drahých dotyk. :cert: tak vůbec nevím co je normální? Nechci aby v něčem vyčníval, ale zase nemužu šacovat jeho kámoše co maj za přístroje.-D

moje děti šli do první třídy za ery 3310 :mrgreen: za rok a kus by měl jít posledníček, tak myslím tak kolem 3000 :think: čudlíkovej určo ne, je to trapný :roll: :mrgreen:
Uplně nej by bylo koupt v zastavárně nebo nějakým bazaru. Třeba natrefíš na nějakej za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
19.1.15 20:36
@Kamča.dalmatinka píše:
@Antonie Bolavá teda tolik sem ani nečekala. chlap je schopnej mu koupit klidně za deset, to je blázen, ale jak řikám nechci aby vyčníval a nebo sem kupovala telefon po měsíci jako sobě :mrgreen:

a po kom je geneticky? pokud po tobě tak se mrknu jestli nemám tu 3310 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.1.15 20:38
@Blackova.K píše:
moje děti šli do první třídy za ery 3310 :mrgreen: za rok a kus by měl jít posledníček, tak myslím tak kolem 3000 :think: čudlíkovej určo ne, je to trapný :roll: :mrgreen:
Uplně nej by bylo koupt v zastavárně nebo nějakým bazaru. Třeba natrefíš na nějakej za super cenu.

já náhodou čudlíkovej i běžně peru a drží :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati