Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Terulinka1998 jo je to drahý, využije všechny funkce, nebudou ti (vam) peníze chybět?
Jak by mu udělal radost a finančně to zvládnete co by ne, musíš se rozhodnout sama dle svých možností.
Jakýkoliv telefon nad 5tis jsou dle mě jen vyhazované peníze do kanálu. Když je máte a nebudou vám chybět, tak mu to kupte, nemusíte se ptát tady.
Netuším, kolik stojí…ale pokud ti ty peníze nebudou chybět a chceš mu udělat radost, tak proč ne…
Vygooglila jsem si cenu a přijde mi tolik peněz za dárek dost. Dává ti taky dárky v takové hodnotě?
Na takový telefon si může za chvilku vydělat na brigádě. Bude si ho víc vážit.
@Terulinka1998 kup si co chceš
jestli na to máš a bude z toho mít radost, tak proč ne. Jenom aby mu pak nebylo trapný, že si třeba nebude moct dovolit dát ti taky drahej dárek k narozkám…
@Terulinka1998 A on si preje konkretne tento telefon? Aby nebyl zklamany, ze by chtel jiny ![]()
Ja bych se spis bála, aby se nezlobil. Ja bych byla naštvaná dostat tak drahý darek, byť bych ho chtěla, kdybych ho nedokazala pak oplatit.
Dárek za 20 tis.no nevím, kulatiny ani pulkulatiny to nejsou
… je to vážný vztah? Nosí tě na rukou? Zvaž zásluhy.
Zvaž, zda se nebude cítit zahanbený, že ti nemůže dát dárek ve stejné hodnotě. Osobně bych takovou částku za mobil v životě nedala. Ta užitná hodnota ceně prostě neodpovídá. Stejnou kvalitu máš u jiné značky za třetinovou cenu.
Podle mě je to vyloženě nevhodné. Mám sama sice dražší telefon, taky darem, ale v naprosto jiné situaci a jiném věku. Musela bys obětovat úspory, že? Pochybuju, že máš měsíčně dvacku nazbyt… Že přítel po něčem touží neznamená, že to chce dostat darem od dvacetileté přítelkyně.
Já mám telefon za stejnou cenu, ale koupila jsem si ho sama. Popravdě, bylo by mi trapné, kdybych ho dostala i od svého manžela. A to jsme ženská. Pro chlapa to třeba může být 2× tak ponižující. ![]()
@Cenarius píše:
Jakýkoliv telefon nad 5tis jsou dle mě jen vyhazované peníze do kanálu. Když je máte a nebudou vám chybět, tak mu to kupte, nemusíte se ptát tady.
Tak ten financni limit mame koukam stejny.
Sveho muze jsem ke kulatinam „odflakla“ darem ve stejne hodnote. ![]()
@Kriss Tina píše:
Ja bych se spis bála, aby se nezlobil. Ja bych byla naštvaná dostat tak drahý darek, byť bych ho chtěla, kdybych ho nedokazala pak oplatit.
Ještě, že na takové pocity netrpím ![]()
Ahoj, ji mi 21 let. Již několikátý rok si slušně vydělávám
mému příteli bude 24 let, stale studuje… ale vim, ze velikou radost by mu udelal mobilni telefon samsung S20 co si o tom myslite? Vim, je to drahe