Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte prosím někdo zkušenost s touto stránkou TinyDeal.com?
Dcera by odtamtud chtěla telefon.. ![]()
Ja osobne bych do toho nesla kvuli reklamaci, koukni na ceske shopy co prodaji tel z Ciny, u nich reklamovat muzes, pak uz se staraji oni…co kdyz ti fakt klekne, to se ti nevyplati poslat tel do Ciny a koupis novy.. vyber si typ a kontaktuj shop, ten by ti to mel sprostredkovat, asi si vezme tu petistovku navic, ale za tu rekamaci to stoji
furt ti to vyjde lip jak tady u nas koupeny ![]()
Z tinydeal jsem max. objednávala bižuterii. Do elektroniky bych nešla
Jak píše alsem, reklamace apod.
@ShadowHunter chlap tam teda objednal zarovky (ne primo ten obchod) a porad je mame, vsichni co taky maji ledky minimalne 1× menili
ale ja rikam, ze je to karmou, pac nam ty cinske veci drzi neskutecne dlouho
a pritom je to „shit“
jinak hodinky taky super ![]()
@alsem
jo hodinky jsem chlapovi objednávala taky
jemu drží, u mých došla baterka
Ale bižu je hezká i po skoro
roce..
jojo prej karma
![]()
@ShadowHunter jo je to karma ![]()
a reklamace vzdycky probehla v pohode, nafotilo se a nemuselo se nic posilat, bud poslali cast penez zpet nebo nabidli slevu na dalsi nakup, je to hodne o komunikaci, u nich jde poznat ze to nejsou Cesi a neskudli si penize v kapsicce jako my
chteji spokojene zakazniky, co se budou vracet
jako kdyz to bude tel do 2000 tak bych jeste uvazovala ![]()
@ShadowHunter jako kdyby to bylo od nekoho s kym jsme uz tu reklamaci resili, tak proc ne..ale z neznameho obchodu bych taky neobjednala
fakt bych dala o 500 vic a nechala potom obchod at se stara
chteji podnikat, vydelavat, tak co ![]()
@peggy.sl Objednali jste telefon nebo nakonec vzali u nás?…jak to dopadlo?
Objednala jsem, byla jsem spokojena. dite mi ho za 2 mesice zlikvidovalo, zas mam stary ![]()
@alsem Jaký jsi měla?…
Já jsem ještě našla antelife.com tak přemýšlím, že se v říjnu odhodlám a zkusím objednat. DHL prý to dojde za zhruba týden…ovšem s mým „štěstím“ očekávám komplikace
.
@Jannnča me to doslo myslim 5 prac.den
mela jsem lenovo, ale nevim uz jaky typ ![]()
Nakonec zatím telefon vzdávám - nemám dostatek odvahy
…ale chci na zkoušku objednat kabel - http://www.tinydeal.com/…p-80349.html
Nemám ale tušení, jak získat tu dopravu zdarma, stále mi to ukazuje minimálně dvojnásobek ceny kabelu.
Ha, už jsem to objevila…jen nechápu, proč se mi tam stále ukazuje jako objednávka i mobil, který jsem nakonec smazala
.
Zdravim.Ja som v Uk.Uz som na Tinydeal kupil cez Paypal 4 telefony a par drobnosti. kupil som pred 7 mesiacmi 2 telefony THL 5000 po 164 libier a dva telefony Cubot po asi 100 libier. zatial vsetky funguju bez problemov. doprava do uk je okolo 15 az 20pracovnych dni a 3 z nich mi prisli do 2 tyzdnov a na jeden som cakal mesiac ale vsetko prislo v takom stave a so vsetkymi doplnkami ako je uvedene na stranke. S reklamaciou nemam skusenosti pretoze vsetko ide tak ako ma.este by som chcel dodat ze s tym telefonom THL 5000 som maximalne spokojny.uz mi odzvonilo kazdodenne nabijanie telefonu pretoze ma vybornu bateriu 5000 mAh, ktora mi vydrzi okolo 5 dni ak nehram hry alebo nesledujem videa. akurat by som chcel dodat ze niektore doplnky k tym telefonom su uplne nanic napr. sluchatka odrazu vyhadzujem ale telefony su v perfektnom stave, kamery su take ake su uvedene na stranke.