Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak určitě na focení, videa a hlavně aby se nesetkal a měl dostatek paměti. Já vím že může člověk dát paměťovou kartu do telefonu ale já nevím proč to mi nevyhovuje 😂. Každopádně asi bude lepší ten nový 👍🏼
Dobry den, potrebovala bych poradit s koupi iphone 11. Vyplati se koupit si pouzity? Koupila jsem uz totiz takhle 2 pouzite a oba dva meli po pul roce podobne vady, napriklad v konektoru-problem s nabijenim. A je rozdil mezi temi kategoriemi A+, B+ a C+??
@Anonymní píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit s koupi iphone 11. Vyplati se koupit si pouzity? Koupila jsem uz totiz takhle 2 pouzite a oba dva meli po pul roce podobne vady, napriklad v konektoru-problem s nabijenim. A je rozdil mezi temi kategoriemi A+, B+ a C+??
Vzdy kdyz kupujes neco z druhe ruky, musis pocitat s tim, ze to nejake vady ma. Proto ten vyrobek jiny uzivatel prodava
A pouzivanim se zkratka opotrebovava. Kdyz si koupis produkt novy, tak po roce taky uz bude mit projevy pouziteho vyrobku.
Co se tyce telefonu, ty „starnou“ docela rychle (vse se porad vyviji), takze kupovat stary pouzivany model… za me ne ![]()
@Anonymní píše:
Jestli se vyplatí koupit použitý netuším - může i nemusí, ale kategorie telofonu je podstatná, najdeš třeba zde https://www.mobilegear.cz/…elime-iphony.
Ne nekoupila… Koupila bych si nový. Z druhý ruky vždy může být nějaká závada.
@Anonymní píše:
Nevyplatí, určitě jdi do novýho. Tím, že si koupíš použitý telefon neušetříš, naopak. Udělej si radost ![]()