Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, měla bych takovou otázku. Jsem 13 tt těhotenství a od začátku mám tělesnou teplotu těch 37 stupnu. Už dva dny mi teče z nosu a očí, prostě nachlazení jak prase a cítila jsem, že hořím. Tak jsem si změřila teplotu a mám jen 36,6. Čili mi spadla teplota. Setkala jste se s tím některá? Je sice fakt, že vždy jsem měřila večer a dneska jsem měřila poprvé ráno. Cítím se pod psa, ale teplota klesla. Jaké máte zkušenosti?
A proc se meris? Je normalni ze rano je nizsi nez vecer. Zadnou vypovidajici hodnotu teplota nema pokud neni vysoka.
@Ivjulin píše:
Ahoj, měla bych takovou otázku. Jsem 13 tt těhotenství a od začátku mám tělesnou teplotu těch 37 stupnu. Už dva dny mi teče z nosu a očí, prostě nachlazení jak prase a cítila jsem, že hořím. Tak jsem si změřila teplotu a mám jen 36,6. Čili mi spadla teplota. Setkala jste se s tím některá? Je sice fakt, že vždy jsem měřila večer a dneska jsem měřila poprvé ráno. Cítím se pod psa, ale teplota klesla. Jaké máte zkušenosti?
já jsem měla celé těhotenství 37st. a bylo vše OK ![]()
V těhotenství bývá teplota vyšší než normálně vlivem progesteronu, na tom je založené měření BT. Ta samozřejmě kolísá během dne a vlivem spousty dalších faktorů. Nachlazení bez teploty není nic výjimečného, vykurýruj se stejně.
Měla jsem měbem těhotenství zvýšenou, zda to vadilo, to nevím ![]()
Zdravim
chci se zeptat jaká je normální tělesná teplota na zacatku tehotenstvi? Chvíli mam zvýšenou teplotu nad 37 stupňů a po druhé mam 35,3, je to normální? Mam to jen dnes a je pravda, ze se mi ta teplota co půl hodina mění a bývá mi spatne ![]()