Tělesná teplota v těhotenství

30
27.5.14 09:42

Tělesná teplota v těhotesnství

Ahoj, měla bych takovou otázku. Jsem 13 tt těhotenství a od začátku mám tělesnou teplotu těch 37 stupnu. Už dva dny mi teče z nosu a očí, prostě nachlazení jak prase a cítila jsem, že hořím. Tak jsem si změřila teplotu a mám jen 36,6. Čili mi spadla teplota. Setkala jste se s tím některá? Je sice fakt, že vždy jsem měřila večer a dneska jsem měřila poprvé ráno. Cítím se pod psa, ale teplota klesla. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
27.5.14 09:44

A proc se meris? Je normalni ze rano je nizsi nez vecer. Zadnou vypovidajici hodnotu teplota nema pokud neni vysoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.5.14 09:45
@Ivjulin píše:
Ahoj, měla bych takovou otázku. Jsem 13 tt těhotenství a od začátku mám tělesnou teplotu těch 37 stupnu. Už dva dny mi teče z nosu a očí, prostě nachlazení jak prase a cítila jsem, že hořím. Tak jsem si změřila teplotu a mám jen 36,6. Čili mi spadla teplota. Setkala jste se s tím některá? Je sice fakt, že vždy jsem měřila večer a dneska jsem měřila poprvé ráno. Cítím se pod psa, ale teplota klesla. Jaké máte zkušenosti?

já jsem měla celé těhotenství 37st. a bylo vše OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
27.5.14 09:48

Já jsem měla celý první trimestr zvýšenou a nic mi nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.5.14 09:51

V těhotenství bývá teplota vyšší než normálně vlivem progesteronu, na tom je založené měření BT. Ta samozřejmě kolísá během dne a vlivem spousty dalších faktorů. Nachlazení bez teploty není nic výjimečného, vykurýruj se stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.5.14 09:52

37st. fakt nic neznamená, problém je dva a více dní 38+ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.5.14 10:13

Měla jsem měbem těhotenství zvýšenou, zda to vadilo, to nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
27.5.14 11:59

Já jsem 11. tt a mám 37.2 -37.6 už celých pět týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 20:45

Zdravim :kytka: chci se zeptat jaká je normální tělesná teplota na zacatku tehotenstvi? Chvíli mam zvýšenou teplotu nad 37 stupňů a po druhé mam 35,3, je to normální? Mam to jen dnes a je pravda, ze se mi ta teplota co půl hodina mění a bývá mi spatne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.15 06:50

Holky pomozte prosím ja nevim jestli je to OK :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení