Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
prosím o radu.
Jsem v pokročilém stádiu těhu a kvůli potížím už nemůžu několik týdnů jezdit MHD. Zatím jsem to řešila tím, že jsem ještě řídila, nebo mě muž odvezl, kam bylo potřeba, jenže cest k lékaři přibývá, moje řidičské schopnosti po Praze už přestávají být co bývaly a můj muž se z práce taky věčně uvolňovat nemůže
.
A tak se chci zeptat - nemáte tip na nějakou dobrou a levnou taxislužbu po Praze, kterou bych mohla použít na tyhle pojezdy k lékaři a zpátky?
Předem děkuji za rady a tipy
.
Mirejzr
Nejlevnejsi taxi http://www.nejlevnejsitaxi.cz/ Alebo AAA, ale ked si ich objednavas cez telefon, tak musis povedat, ze chces nejlevnejsi tarif
@mirejzr
S áčkama bych nejela, protože jsou to prasata, ale co si nemůžu vynachválit tak jsou vozy Tick Tack - od student agency (bílý audiny) - skvělý řidiči, pohodlný auto, na displeji vidíš kudy jede, nekradou jako ostatní..
@Natálka26 Jak se jim projevuje, že jsou prasata? Já s nimi mám jen dobré zkušenosti a 16,90 za kilák je pohoda…
Taky se přikláním k Tick Tack.
Je to pohodlné, bezpečné a nekradou, takže nakonec by tě to nemuselo vyjít tolik. Anebo jestli někdo nezná soukr. spolehlivého taxikáře, kterého by sis mohla domluvit třeba dopředu za předem dohodnutou cenu.
Když potřebuju taxi, tak jezdím jedině se speed cars. Nekradou jako jiní, při objednání dispečerka řekne přibližnou cenu a ta se prakticky neliší od toho, co pak chce řidič.
Jo, u áček chodí přibližná cena v potvrzovací sms, ale reálná byla zatím vždycky nižší, takže netuším, jak to měří. (Nevím, jestli jsou nejlevnější, ceny jinde neznám.)
@Viking
Jak se to projevuje, že to jsou prasata? Stačí se jenom podívat na to jak jezdí. To mi stačí, a jestli chceš zjistit jak kradou tak stačí nastoupit k nim do auta promluvit cizím jazykem a to máš vidět jak se točí penízky v očích..
Jedině Tick Tack, ty jsou slušní, spolehliví, nekradou a ještě máš přehled o tom kudy jedeš. Dokonce se tě ptají zda chceš rychlejší nebo nejkratší cestu.
@Natálka26 Aha, já jako neřidič tohle asi neposoudím:) Výběr trasy mi taky obvykle nabízejí. Jezdím s nima tak dva roky a bez problémů, vždycky ale před dispečink s garancí ceny.
@Viking
Staň se řidičem a poznáš
ale jo dobře já ti věřím, já bych s nima nejela už jenom proto, že je nechci podporovat a s TT jsem naprosto spokojená ![]()
@Natálka26 A to já Ti taky věřím:) Ale ta cena je prostě dost jinde, no, a já to používám na přepravu z hospody, kdy mám asi nižší nároky ![]()
Ještě se mi podle popisu zamlouvala ta taxislužba pro ženy a děti (safe taxi?), ale zatím jsem je nezkoušela. Ceny únosné.
Ahoj, oživuji diskusi..máte někdo zkušenost s nejlevnejsitaxi.cz? podle webovek se tváří seriózně, tak jsme se chtěla zeptat, jeslti nemá někdo zkušenosti..jde mi o to, jestli se na přistavení vozu mohu spolehnout, budu potřebovat v úterý v noci odvoz na letiště, a kdyby taxík nepřijel, byl by to pro mě docela problém. Díky
Bohužel neznám. Nám se teď maximálně osvědčil Tick tack, objednávám přes internet, cena je pak o trochu nižší než přes dispečink. Přistavený je vždycky minimálně o 5 minut dřív a pošlou ti i tel. číslo na řidiče.