Taxi v Praze?

491
26.5.14 20:58

Taxi v Praze?

Ahoj,

prosím o radu.
Jsem v pokročilém stádiu těhu a kvůli potížím už nemůžu několik týdnů jezdit MHD. Zatím jsem to řešila tím, že jsem ještě řídila, nebo mě muž odvezl, kam bylo potřeba, jenže cest k lékaři přibývá, moje řidičské schopnosti po Praze už přestávají být co bývaly a můj muž se z práce taky věčně uvolňovat nemůže :-(.

A tak se chci zeptat - nemáte tip na nějakou dobrou a levnou taxislužbu po Praze, kterou bych mohla použít na tyhle pojezdy k lékaři a zpátky?

Předem děkuji za rady a tipy :kytka:.

Mirejzr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
26.5.14 21:13

Nejlevnejsi taxi http://www.nejlevnejsitaxi.cz/ Alebo AAA, ale ked si ich objednavas cez telefon, tak musis povedat, ze chces nejlevnejsi tarif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.5.14 21:51

@mirejzr
S áčkama bych nejela, protože jsou to prasata, ale co si nemůžu vynachválit tak jsou vozy Tick Tack - od student agency (bílý audiny) - skvělý řidiči, pohodlný auto, na displeji vidíš kudy jede, nekradou jako ostatní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
26.5.14 21:54

@Natálka26 Jak se jim projevuje, že jsou prasata? Já s nimi mám jen dobré zkušenosti a 16,90 za kilák je pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.5.14 21:55

Taky se přikláním k Tick Tack.
Je to pohodlné, bezpečné a nekradou, takže nakonec by tě to nemuselo vyjít tolik. Anebo jestli někdo nezná soukr. spolehlivého taxikáře, kterého by sis mohla domluvit třeba dopředu za předem dohodnutou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.5.14 21:57

Když potřebuju taxi, tak jezdím jedině se speed cars. Nekradou jako jiní, při objednání dispečerka řekne přibližnou cenu a ta se prakticky neliší od toho, co pak chce řidič.

• Citovat
  • Upravit
9887
26.5.14 22:02

Jo, u áček chodí přibližná cena v potvrzovací sms, ale reálná byla zatím vždycky nižší, takže netuším, jak to měří. (Nevím, jestli jsou nejlevnější, ceny jinde neznám.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.5.14 22:08

@Viking
Jak se to projevuje, že to jsou prasata? Stačí se jenom podívat na to jak jezdí. To mi stačí, a jestli chceš zjistit jak kradou tak stačí nastoupit k nim do auta promluvit cizím jazykem a to máš vidět jak se točí penízky v očích..

Jedině Tick Tack, ty jsou slušní, spolehliví, nekradou a ještě máš přehled o tom kudy jedeš. Dokonce se tě ptají zda chceš rychlejší nebo nejkratší cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
26.5.14 22:56

@Natálka26 Aha, já jako neřidič tohle asi neposoudím:) Výběr trasy mi taky obvykle nabízejí. Jezdím s nima tak dva roky a bez problémů, vždycky ale před dispečink s garancí ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.5.14 23:06

@Viking
Staň se řidičem a poznáš :) ale jo dobře já ti věřím, já bych s nima nejela už jenom proto, že je nechci podporovat a s TT jsem naprosto spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
26.5.14 23:15

@Natálka26 A to já Ti taky věřím:) Ale ta cena je prostě dost jinde, no, a já to používám na přepravu z hospody, kdy mám asi nižší nároky :mrgreen:
Ještě se mi podle popisu zamlouvala ta taxislužba pro ženy a děti (safe taxi?), ale zatím jsem je nezkoušela. Ceny únosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.9.14 20:02

Ahoj, oživuji diskusi..máte někdo zkušenost s nejlevnejsitaxi.cz? podle webovek se tváří seriózně, tak jsme se chtěla zeptat, jeslti nemá někdo zkušenosti..jde mi o to, jestli se na přistavení vozu mohu spolehnout, budu potřebovat v úterý v noci odvoz na letiště, a kdyby taxík nepřijel, byl by to pro mě docela problém. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.9.14 20:07

Nikdy s nimi problém nebyl, jezdila jsem jenom v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
6.9.14 20:10

Bohužel neznám. Nám se teď maximálně osvědčil Tick tack, objednávám přes internet, cena je pak o trochu nižší než přes dispečink. Přistavený je vždycky minimálně o 5 minut dřív a pošlou ti i tel. číslo na řidiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
6.9.14 20:38

@slavuska1 Využila jsem asi 2×, v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí