Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V televizi prakticky koukáme už jen na filmy stažené na flash disk. V tv občas dokumenty na zoomu, nebo momentálně manželské etudy, jinak seriály vůbec žádné, zprávy taky nesledujeme, to bych tu televizi musela vyhodit z okna. Nemít flashku, tak raději koukám do stropu.
Taky si myslím že na TV se nedá dívat.. vždy když mi to vyjde a pátek sobota večer volno říkám si bude nějaký film určitě tak prd.. trapný seriály nebo filmy s reklamou každých deset minut, nedá se na to koukat
Program TV neresim, mame netflix a ruzne postahovane filmy a jeste rozsahlou filmoteku na dvd, coz uz nas starsi syn povazuje za retro uchylku. Klasicke TV vysilani nesleduju, hlavne kvuli reklamam, ty mi fakt vadi. Vyjimecne se mrknu na neco v archivu. Deti TV vubec nezajima, pouzivaly ji hlavne jako monitor pro pripojeni ruznych hernich konzolí.
@vulpes píše:![]()
![]()
my každý večer listujeme…listujeme…zase listujeme…a pak s výkřikem, že zas nic, skončíme tedy u Přátel (které za poslední 2 roky vidím tak po 15. dokola)…a přes den pochopitelně nějaké ty pořady pro děti
@lasička1 přesně nevím, ale naposledy jsem zaregistrovala na FB, že ted stříhají natočené materiály, takže už brzy ![]()