Televizní program k blití...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40384
21.1.18 21:49

Nemám TV, koukám jen na net a je mi dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.1.18 23:00

V televizi prakticky koukáme už jen na filmy stažené na flash disk. V tv občas dokumenty na zoomu, nebo momentálně manželské etudy, jinak seriály vůbec žádné, zprávy taky nesledujeme, to bych tu televizi musela vyhodit z okna. Nemít flashku, tak raději koukám do stropu.

• Citovat
  • Upravit
4443
21.1.18 23:05

Taky si myslím že na TV se nedá dívat.. vždy když mi to vyjde a pátek sobota večer volno říkám si bude nějaký film určitě tak prd.. trapný seriály nebo filmy s reklamou každých deset minut, nedá se na to koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.1.18 06:52

Program TV neresim, mame netflix a ruzne postahovane filmy a jeste rozsahlou filmoteku na dvd, coz uz nas starsi syn povazuje za retro uchylku. Klasicke TV vysilani nesleduju, hlavne kvuli reklamam, ty mi fakt vadi. Vyjimecne se mrknu na neco v archivu. Deti TV vubec nezajima, pouzivaly ji hlavne jako monitor pro pripojeni ruznych hernich konzolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
22.1.18 09:54
@vulpes píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: my každý večer listujeme…listujeme…zase listujeme…a pak s výkřikem, že zas nic, skončíme tedy u Přátel (které za poslední 2 roky vidím tak po 15. dokola)…a přes den pochopitelně nějaké ty pořady pro děti ;)
:zed: :zed: :zed: Nám Nova2 nejde (musíme opravit anténu). Přátelé a Sex ve městě bylo to jediné, na co jsem koukala. Teď TV zapínám na ct1 po té 22. hodině, to tam bývají pěkné filmy. A na výměnu manželek :oops:
Jinak děcka Déčko a já tady :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.1.18 20:34

@lasička1 přesně nevím, ale naposledy jsem zaregistrovala na FB, že ted stříhají natočené materiály, takže už brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová