Tělo už léta nestíhá teplo

Anonymní
4.5.24 23:52

Tělo už léta nestíhá teplo

Ahoj, píšu radši anonymně, třeba mi pak někdo odpoví.

Jsem v ID, když jsem byla mladá milovala jsem léto a ráda se opalovala atd. Pak nějak nevím, jestli to začlo trochu zhroucením rozjetím panické poruchy, agorafboie atd. a pak hlavně nakaženým klíštětem, začla jsme se víc potit a nezvládala léta, co si budem počasí je čím dál horší, rada doktorky byla ať nechodím ven. To bylo ještě v roce 2013, mám hafec problémů, ale teď to vypadá tak, že cca 22 hod. jsem v pololeže, leže nebo spím a čekám až se mi večer udělá líp, žto hrát trochu i psychika, není to jen ve vedru a v podvědomí jsem stále ve stresu, už léta řeším stěhování.

Poslední léto bylo takový peklo, s*alo mě všechno, celý dny čekat, až to skončí, v těch 40 se mi strašně blbě dýchalo, celý život v posteli, nezvládám se pak vykoupat, vyměnit zvíře natož se něco učit, ještě v těch vedrech abych nabrala energii mám chuť víc jíst a extrémně pít. je mi na omdlení a přijdu si jako na půl mimo!

Moje praktička se dost změnila, tak mě napadlo si blízko zaplatit internistku a rovnou i kardio. Máte to někdo s psychickými problémy taky, že by to bylo jen od psychiky? Jako opravdu extrém.

Stěhování řeším, ať to vyjde i do něčeho, co zrovna nebude ono a i kdyby na 4 - 5 měsíců, strašně to tu nenávidím a mám strach i o zvířata, nenávidím poslouchat ten bordel atd,. Ted předělávají barák naproti - 17 pater, takže na té straně nevětrám, zatím to dělají „jen“ od července :zed:
Jsme pod střechou, už ted 27 stupňů. Pamatuji si rok 2018, když bylo extrémné léto od dubna do října vedro a ve mě možná trochu ruplo.

Pořád si říkám, že jestli tohle dělá jenom psychika, tak jsem v p**eli :,(

Můj fotřík má problémy a začalo mu taky vadit slunce, když na něj září a má docela podobné stavy, ale on má něco s cévami, se srdcem atd. :nevim: :nevim: :nevim:

Kdyby měl někdo radu co s tím? A nebo jak nezažírat pocit prázdnoty :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
5.5.24 01:41

Přestěhuje se co nejrychleji do klimatizované bytu, nebo aspoň stropni větrák si porid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
5.5.24 06:38

1. prober to s psychologem, psychiatrem
2. funguj ráno a večer (já se jdu za chvíli projít)
3. větráky, mobilní klimatizace - vím, že to stojí peníze + spotřeba el., ale fakt se ti uleví

a já já jsem důkaz, že od psychikuy může být megamoc věcí a bojužel ta mi taky brání teď dělat normální věci, které jsem ještě před pár měsíci dělala s nadšením a nepřišly mi divné :(
Ale nehodlám to vzdát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.5.24 08:00

A byla jsi na vysetreni stitne zlazy? Ja mam velke problemy se snasenim tepla, je mi porad horko, v noci se potim, pokud je v mistnosti vic jak 17 stupnu. Zjistili mi autoimunitni onemocneni stitne zlazy a cekam na nasazeni lecby. ALE co pomaha je naopak se postupne tomu teplu vystavovat, travit cas venku a hlavne chodit pravidelne do sauny, to mi prijde, ze ma uplne nejvetsi efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42058
5.5.24 08:44

Již teď 27, když je venku 21 a v noci 10? Větráš v noci? To přece nic neopravují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.5.24 08:52

Taky spravne volit stranu se zelenymi prioritami, jinak zdechnem vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí