Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Přestěhuje se co nejrychleji do klimatizované bytu, nebo aspoň stropni větrák si porid
1. prober to s psychologem, psychiatrem
2. funguj ráno a večer (já se jdu za chvíli projít)
3. větráky, mobilní klimatizace - vím, že to stojí peníze + spotřeba el., ale fakt se ti uleví
a já já jsem důkaz, že od psychikuy může být megamoc věcí a bojužel ta mi taky brání teď dělat normální věci, které jsem ještě před pár měsíci dělala s nadšením a nepřišly mi divné ![]()
Ale nehodlám to vzdát..
A byla jsi na vysetreni stitne zlazy? Ja mam velke problemy se snasenim tepla, je mi porad horko, v noci se potim, pokud je v mistnosti vic jak 17 stupnu. Zjistili mi autoimunitni onemocneni stitne zlazy a cekam na nasazeni lecby. ALE co pomaha je naopak se postupne tomu teplu vystavovat, travit cas venku a hlavne chodit pravidelne do sauny, to mi prijde, ze ma uplne nejvetsi efekt.
Již teď 27, když je venku 21 a v noci 10? Větráš v noci? To přece nic neopravují.
Taky spravne volit stranu se zelenymi prioritami, jinak zdechnem vsichni.
Ahoj, píšu radši anonymně, třeba mi pak někdo odpoví.
Jsem v ID, když jsem byla mladá milovala jsem léto a ráda se opalovala atd. Pak nějak nevím, jestli to začlo trochu zhroucením rozjetím panické poruchy, agorafboie atd. a pak hlavně nakaženým klíštětem, začla jsme se víc potit a nezvládala léta, co si budem počasí je čím dál horší, rada doktorky byla ať nechodím ven. To bylo ještě v roce 2013, mám hafec problémů, ale teď to vypadá tak, že cca 22 hod. jsem v pololeže, leže nebo spím a čekám až se mi večer udělá líp, žto hrát trochu i psychika, není to jen ve vedru a v podvědomí jsem stále ve stresu, už léta řeším stěhování.
Poslední léto bylo takový peklo, s*alo mě všechno, celý dny čekat, až to skončí, v těch 40 se mi strašně blbě dýchalo, celý život v posteli, nezvládám se pak vykoupat, vyměnit zvíře natož se něco učit, ještě v těch vedrech abych nabrala energii mám chuť víc jíst a extrémně pít. je mi na omdlení a přijdu si jako na půl mimo!
Moje praktička se dost změnila, tak mě napadlo si blízko zaplatit internistku a rovnou i kardio. Máte to někdo s psychickými problémy taky, že by to bylo jen od psychiky? Jako opravdu extrém.
Stěhování řeším, ať to vyjde i do něčeho, co zrovna nebude ono a i kdyby na 4 - 5 měsíců, strašně to tu nenávidím a mám strach i o zvířata, nenávidím poslouchat ten bordel atd,. Ted předělávají barák naproti - 17 pater, takže na té straně nevětrám, zatím to dělají „jen“ od července
Jsme pod střechou, už ted 27 stupňů. Pamatuji si rok 2018, když bylo extrémné léto od dubna do října vedro a ve mě možná trochu ruplo.
Pořád si říkám, že jestli tohle dělá jenom psychika, tak jsem v p**eli
Můj fotřík má problémy a začalo mu taky vadit slunce, když na něj září a má docela podobné stavy, ale on má něco s cévami, se srdcem atd.

Kdyby měl někdo radu co s tím? A nebo jak nezažírat pocit prázdnoty