Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám Gesslein F6, měla jsem kočárků několik, ale tento je nejlepší.- Prostorný, otočná i sport. Sedačka, striska jde hodně sklopit, výměnná přední kola.
Za me na vesnici lonska novinka Concord wanderer, je zde o nem diskuze. Otocne sezeni, hodne siroky a dobre odpruzeni.
Za sebe můžu doporučit I COO Peak Air, veliký, prostorný, dobře ovladatelný, projede fakt všechno, je těžší, ale do kopce to necítím a to mám těžké miminko…jen má menší košík. Ale skěle se skládá a ostatí vedle mě vypadají jak kočárky pro panenky… ![]()
@atominnka píše:
@Verdys Máme gesslein F6 a spokojenost. Jen teda není lehčí, ale to asi kočárek do terénu nebude
Zrovna vcera jsem okukovala na prochazce kamosky Gesslein, je z nej nadsena, projede s nim všechno a nijak ho nesetri, ale je opravdu celkem tezky…
@lucillee má asi 15kg, myslím. Já na něj nedám dopustit, měla jsem už při malé
Jako 1. Jsem měla Janě Slalom pro - hrozne se mi líbil a jezdí se s nim krasne, ale ma hrozne otevřenou stříšku a fouká do nej. 2. Jsem měla Buggaboo Cameleon- jezdilo se s nim pekne, vadila mi sportovní sedačka. Gesslein je velký, těžší, ale není to tak hrozne, unesla jsem ho i s 12ti kg dcerou do cca 6 schodu a to jsem poměrně drobná.
To máš těžké každý ti poradí ten svuj se kterým jezdím rozhodně né polské kočárky ano hluboké jsou parádní ale ta sportovni verze je za trest mám za sebou 3 děti a 13 kočárku a za mě Baby jogger city elite nebo sumit nic lepšího na trhu není měla jsem i ten všey opěvovaný Peg perego gt3 a děs běs težký jak… zase hluboký byl supr ale pak děs takže mít 4 dítko tak to udělám jednoduš koupím starší nějaký hluboky to je na 6 měsícu ani to né někdy jak je dítk ozvědavec a pak bych šla do značky Baby jogger do terénu parádní gelová kola nepropíchneš lehoučký a jezdí sám a to doslova musím ho vždy zabrzdit jinač jedééé
štastnou ruku