Ten správný typ kočárku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
2.1.14 22:11

Mám Gesslein F6, měla jsem kočárků několik, ale tento je nejlepší.- Prostorný, otočná i sport. Sedačka, striska jde hodně sklopit, výměnná přední kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
2.1.14 22:13

Za me na vesnici lonska novinka Concord wanderer, je zde o nem diskuze. Otocne sezeni, hodne siroky a dobre odpruzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
2.1.14 22:20

Za sebe můžu doporučit I COO Peak Air, veliký, prostorný, dobře ovladatelný, projede fakt všechno, je těžší, ale do kopce to necítím a to mám těžké miminko…jen má menší košík. Ale skěle se skládá a ostatí vedle mě vypadají jak kočárky pro panenky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
2.1.14 22:20
@atominnka píše:
@Verdys Máme gesslein F6 a spokojenost. Jen teda není lehčí, ale to asi kočárek do terénu nebude

Zrovna vcera jsem okukovala na prochazce kamosky Gesslein, je z nej nadsena, projede s nim všechno a nijak ho nesetri, ale je opravdu celkem tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.1.14 22:22

@lucillee má asi 15kg, myslím. Já na něj nedám dopustit, měla jsem už při malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.1.14 22:31

Jako 1. Jsem měla Janě Slalom pro - hrozne se mi líbil a jezdí se s nim krasne, ale ma hrozne otevřenou stříšku a fouká do nej. 2. Jsem měla Buggaboo Cameleon- jezdilo se s nim pekne, vadila mi sportovní sedačka. Gesslein je velký, těžší, ale není to tak hrozne, unesla jsem ho i s 12ti kg dcerou do cca 6 schodu a to jsem poměrně drobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
2.1.14 23:00

To máš těžké každý ti poradí ten svuj se kterým jezdím rozhodně né polské kočárky ano hluboké jsou parádní ale ta sportovni verze je za trest mám za sebou 3 děti a 13 kočárku a za mě Baby jogger city elite nebo sumit nic lepšího na trhu není měla jsem i ten všey opěvovaný Peg perego gt3 a děs běs težký jak… zase hluboký byl supr ale pak děs takže mít 4 dítko tak to udělám jednoduš koupím starší nějaký hluboky to je na 6 měsícu ani to né někdy jak je dítk ozvědavec a pak bych šla do značky Baby jogger do terénu parádní gelová kola nepropíchneš lehoučký a jezdí sám a to doslova musím ho vždy zabrzdit jinač jedééé :mavam: štastnou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.1.14 11:42

Moc děkuji za rady, všechny typy poctivě projedu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí