Kde sehnat teplou zimní bundu pro chlapečka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Naducanou - buřtíkovou máme z Marks and Spencer, je opravdu hodně teplá a neprofoukne. A ještě lyžařskou z Lidlu, ta je mnohem tenčí, nosí ji, když nemrzne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame bundu z HM a naducana je dost pro mladsi a starsi ma ze ZARA a to same. Mensi do skolky ma z Lidlu a z Tchiba a ani v jedne jsem zadnou stiznost na tenkost nezaznamenala…
- Citovat
- Upravit
@mikky píše:
Ahojky, nevíte kde sehnat opravdu teplou zimní bundu pro chlapečka? Máme z tchiba ale zdá se mi docela tenká tak musíme docela dost podvlíkat. Když jsem se dívala i po jiných značkách furt mi ty dětské zimní bundy příjdou dost tenkénemáte někdo tip na něco teplejšího? Díky
v Marksi a Spencerovi jsme koupili naducane bundy. Maji tam akci jednu vec za plnou cenu, druhou za polovicni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikky jestli máš dost peněz, doporučuji tuhle značku ![]()
http://www.armyworld.cz/…ke-obleceni/
Mame dceru cernosku a zijeme ted na vychodoseveru od CR. Manzel ji poridil jednu z vyse uvedenych bund a ani nepromokne, ani neprofoukne, dcera si vloni nestezovala na zimu ani jednou a to mivame -25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak me jedine napada, zda mu neni zima kvuli noham ci necemu jinemu. Moje dcera treba dneska (byl tu dopolko -1 stupen) mela do skolky proste k bunde oteplovacky s laclem, ma to jako komplet a nosi ho, kdyz je pod nulou, i do mesta. Je hubena a zmrzla a je mi jasny, ze „jen“ v podsitych kalhotach by mrzla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má jednu bundu z Tchiba + oteplovačky a jednu naducanou z Nextu. Obě jsou fajn, nestěžuje si, že by mu byla zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mme koupenou perovou z Tesca, je hodne tepla. Pak ma na litacku jednu z HM ta je trochu tensi a do velkeho snehu ma nepromokavou kombinezu od Wolf.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dcerce pořídila péřovou bundu od Benettonu a je úžasně teploučká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinézu máme od Loap (dnes jsme byli venku -1 st. a syn neměl punčocháče a jen slabý rolák a byl krásně teplý) a jestli chceš kvalitní bundu (cenově dražší) tak doporučuju Spyder nebo McKinley, i v těch největších mrazech pod nima nosím jen slabý rolák a je mi teplo a to jsem velký zmrzlík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má bundu killec a od topolino(nebo jak se to přesně jmenuje)
a s oběma jsme spokojený malýmu v tom zima neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, kolik je malému, zima mu být může, třeba i na nohy, nebo profukovat na krk, a děti to neurčí správně, mně mladší dcera tvrdí, že je jí zima na oko
A dnes u nás začalo sněžit a docela foukat, i když byly holky oblečené dobře, bylo jim to dost nepříjemné a když jsme se zeptala, jestli je jim zima, tak jo a chtěly hned domů… Starší svou" první chodící "zimu nechtěla ven vůbec, zima ji prostě vadila, třeba máš doma něco podobného…