Kde sehnat teplou zimní bundu pro chlapečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aneta.Opl
26.11.13 13:58

Nevím, kolik je malému, zima mu být může, třeba i na nohy, nebo profukovat na krk, a děti to neurčí správně, mně mladší dcera tvrdí, že je jí zima na oko :roll:
A dnes u nás začalo sněžit a docela foukat, i když byly holky oblečené dobře, bylo jim to dost nepříjemné a když jsme se zeptala, jestli je jim zima, tak jo a chtěly hned domů… Starší svou" první chodící "zimu nechtěla ven vůbec, zima ji prostě vadila, třeba máš doma něco podobného…

• Citovat
  • Upravit
307
26.11.13 13:58

Naducanou - buřtíkovou máme z Marks and Spencer, je opravdu hodně teplá a neprofoukne. A ještě lyžařskou z Lidlu, ta je mnohem tenčí, nosí ji, když nemrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.11.13 13:59

Mame bundu z HM a naducana je dost pro mladsi a starsi ma ze ZARA a to same. Mensi do skolky ma z Lidlu a z Tchiba a ani v jedne jsem zadnou stiznost na tenkost nezaznamenala…

• Citovat
  • Upravit
60142
26.11.13 14:03
@mikky píše:
Ahojky, nevíte kde sehnat opravdu teplou zimní bundu pro chlapečka? Máme z tchiba ale zdá se mi docela tenká tak musíme docela dost podvlíkat. Když jsem se dívala i po jiných značkách furt mi ty dětské zimní bundy příjdou dost tenké :think: nemáte někdo tip na něco teplejšího? Díky

v Marksi a Spencerovi jsme koupili naducane bundy. Maji tam akci jednu vec za plnou cenu, druhou za polovicni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
26.11.13 14:04

@mikky jestli máš dost peněz, doporučuji tuhle značku :kytka:

http://www.armyworld.cz/…ke-obleceni/

Mame dceru cernosku a zijeme ted na vychodoseveru od CR. Manzel ji poridil jednu z vyse uvedenych bund a ani nepromokne, ani neprofoukne, dcera si vloni nestezovala na zimu ani jednou a to mivame -25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.11.13 14:05

Jinak me jedine napada, zda mu neni zima kvuli noham ci necemu jinemu. Moje dcera treba dneska (byl tu dopolko -1 stupen) mela do skolky proste k bunde oteplovacky s laclem, ma to jako komplet a nosi ho, kdyz je pod nulou, i do mesta. Je hubena a zmrzla a je mi jasny, ze „jen“ v podsitych kalhotach by mrzla :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.11.13 14:11

Syn má jednu bundu z Tchiba + oteplovačky a jednu naducanou z Nextu. Obě jsou fajn, nestěžuje si, že by mu byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
26.11.13 14:15

Mme koupenou perovou z Tesca, je hodne tepla. Pak ma na litacku jednu z HM ta je trochu tensi a do velkeho snehu ma nepromokavou kombinezu od Wolf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.11.13 14:22

Já dcerce pořídila péřovou bundu od Benettonu a je úžasně teploučká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.11.13 14:29

Kombinézu máme od Loap (dnes jsme byli venku -1 st. a syn neměl punčocháče a jen slabý rolák a byl krásně teplý) a jestli chceš kvalitní bundu (cenově dražší) tak doporučuju Spyder nebo McKinley, i v těch největších mrazech pod nima nosím jen slabý rolák a je mi teplo a to jsem velký zmrzlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.11.13 14:37

Syn má bundu killec a od topolino(nebo jak se to přesně jmenuje) :mrgreen: a s oběma jsme spokojený malýmu v tom zima neni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat