Tepláčky LIDL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
26.1.13 07:47

No jo, to musíš hned ráno první den akce čekat u dveří, až otevřou.. A pak rychle utíkat! :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.1.13 09:53

Jako je fakt, že poměr kvalita/cena je fajn, ale stejně neberu víc jak jedno balení od velikosti a barvy. Když maj akci v Tescu nebo C&A, tak je koupim taky za tu cenu. Zase mít šestery stejný, to pak vypadá, že chodí pořád v jedněch. :D No a poslední dobou roste tak skokově, že se mi nákupy do zásoby nevyplatí. :evil:

Navíc se ty akce v Lidlu pravidelně opakují, takže se dá dokoupit i pak. A kolikrát mi bylo líto, že jsme něco nesehnali a pak za měsíc to tam měli v tom „výprodeji“ a ještě se slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
26.1.13 10:51

I kdyz mam deti hubeny, tak mi vyhovujou.. mam vlastne jedny ruzovy a jedny sedy, holky co mate klucici i holcici, maji stejny strih? Ze bych ty sedy dala klukovi? Ja se tam hned rano nehrnu, byla jsem tam v sedm jen jednou pro zimni vybavu, nekdy tam poslu tatu nebo mamu.. ted cekam na nejaky dziny a mikiny na jaro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
26.1.13 10:53

Hlavne jsem tam na ty vyprodeje narazila jednou uplne nahodou, vybdavali tam spoustu veci za super ceny, nakoupila jsem plavky, trika, ponozky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.13 11:32

Byla jsem ráno v 8.15 ve vel. 86/92 tam byly poslední holčičí.. Klučičí ani jedny.. A pro větší holky tam bylo tak max. 10 balení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.1.13 11:41
@Johanka83 píše:
Jako je fakt, že poměr kvalita/cena je fajn, ale stejně neberu víc jak jedno balení od velikosti a barvy. Když maj akci v Tescu nebo C&A, tak je koupim taky za tu cenu. Zase mít šestery stejný, to pak vypadá, že chodí pořád v jedněch. :D No a poslední dobou roste tak skokově, že se mi nákupy do zásoby nevyplatí. :evil:Navíc se ty akce v Lidlu pravidelně opakují, takže se dá dokoupit i pak. A kolikrát mi bylo líto, že jsme něco nesehnali a pak za měsíc to tam měli v tom „výprodeji“ a ještě se slevou.

tak já s tím moc nesouhlasím :-) Proč kupovat v Tescu ve výprodeji (který ani nemusím stihnout) tepláky třeba za 100, 130 Kč, když můžu mít ihned za 80? A že bude mít každej troje šedivý, dvoje tmavě modrý a jedny modrý? Vždyť je to úplně jedno - komu záleží na tom, že to vypadá, že má jen tento typ tepláků? Mně je to teda totálně, ale totálně šumák, jak „to vypadá“ :-)

A že se akce opakují - tak ani s tím úplně nesouhlasím. Nakupuju tam oblečení pravidelně a ano, rok co rok se opakují akce na stejné vánoční / velikonoční (atd) věcí, cyklicky se opakují akce na zábranu na dveře, na postel, kuchyňské potřeby a podobně, ale to oblečení se mění. To, že teď měli v akci tepláky neznamená, že třeba do května se bude akce na tepláky ve vel. 86-116 opakovat, a to zrovna za tuhle cenu a tento typ :-)

Prostě pokud plánuju dítěti koupit čtvery tepláky, tak vůbec nevidím důvod, proč koupit dvoje a na další dvoje čekat a být v nejistotě, zda levné seženu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 11:55

@Lucah Já koupila pro syna holčičí, poněvadž chlapecké už neměli a jsou stejné. Respektive nevím jestli jsou stejné, ale střih mi nijak zvlášť holčičí nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.13 14:34

@Lucah jsou stejný, já si pro holku pro změnu koupila klučičí - šedý a modrý, rozdíl není, jen v barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.13 14:38

@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.1.13 14:41
@berry4 píše:
@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna :roll:

8o 8o hustý :D
Jezdím do Komárova.
Když jsem čekala v říjnu na zimní dětské věci, tak před otevřením tam mohlo být tak 30 lidí - já byla první :mrgreen: :mrgreen: Všichni vtrhli dovnitř, ale mlčky, nikdo se netlačil, nikdo se nehádal, vážně. Lidi se tlačí u košů, ale je to všechno v poklidu, nikdo není nějak prostrý nebo tak.

Jako jo, ty věci jsou pryč rychle. Ale tak to tam prostě chodí. A myslím si, že když někdo fakt ty věci chce, tak si holt přivstane, dojede tam před otevřením a může ty věci mít :-)

Já si takhle přivstala zatím 3× za rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.1.13 14:51

@sovicka1 to je pro mne bohužel moc daleko… U nás je to pokaždé stejný scénář, atˇjde o co jde. A nejvíc mne štvou ti, co si nahážou do vozíku od každé velikosti po 5 ti kusech a pak to zpeněžují na MMB. A člověk pro vlastní potřebu už nemá šanci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 14:55
@berry4 píše:
@sovicka1 prosimtě kde v Brně je tak slušný lidl? U nás v Kr.Poli jsou bitky pokaždé, jednou jsem napočítala před otevřením přes 160 lidí- čekatelů. Tenkrát měli mikiny - chlupatky za 225 kč. To pak nejde, aby tam nebyla strkanice, ty mikiny tam byly přesně dvě minuty. Potom ani jedna :roll:

Ve Slatině je to taky mazec 8) Taky by mě ten slušný zajímal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.1.13 14:57

Já vždycky měla štěstí, na sedmou nevstávám. Chodím kolem deváté. Akorát když byla v akci vanilka, na mě už nezbyla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.1.13 15:48
@RyBANA píše:
Ve Slatině je to taky mazec 8) Taky by mě ten slušný zajímal :mrgreen:

já někdy chtěla Slatinu zkusit, tak nemám? :-)

Ještě mě napadlo jet do Hustopečí (tam to mám 20km, do Slatiny či Komárova 10), zajímalo by mě, jaké by to bylo tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.1.13 15:49
@berry4 píše:
@sovicka1 to je pro mne bohužel moc daleko… U nás je to pokaždé stejný scénář, atˇjde o co jde. A nejvíc mne štvou ti, co si nahážou do vozíku od každé velikosti po 5 ti kusech a pak to zpeněžují na MMB. A člověk pro vlastní potřebu už nemá šanci :zed:

Já tam házím balíčků hodně, ale to je fakt tím, že mám dvojčata. No teď jsem jich tam měla šest, no.

Třeba v říjnu pro každého kombinézu, pro každého dvě mikiny. A jednu kombinézu navíc, nebyla jsem si jistá velikostí. Prodavačka mi říkala, hlavně si vezměte účtenku, až to budete vracet. Říkám jí, že nic vracet nebudu, protože mám dvojčata :-)

Jinak tepláčky už mám vyprané a vysušené, trochu se zkrátily, asi je začnu mým klukům dávat s tím, že je trochu ohrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat