Tepláky XXL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No jak to tak pročítám a rozkoukávám se kolem sebe, tak zas ta naše vesnička není zas taková zapomenutá „díra po granátu“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi: tepláky, velikost tak XL, příp. XXL, na vysoké lidi. rovný strih. v pase guma, bez kapes radeji. cena není rozhodujici - když to není sunt, tak i priplatim, hl. aby se jim zase rychle neudelala dira mezi nohama nebo aby se nesrazily v delce nohavic.
kupovavala jsem Gina, napada me litex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepláky jsou pro mě taky problém. Před vánocema jsem si koupila v akci v tescu, ale ještě jsem je neprala. Doufám, že se neskrátí a nesežmolkují.
- Citovat
- Upravit
leginy
@tasa píše:
Obnovuji diskuzi: tepláky, velikost tak XL, příp. XXL, na vysoké lidi. rovný strih. v pase guma, bez kapes radeji. cena není rozhodujici - když to není sunt, tak i priplatim, hl. aby se jim zase rychle neudelala dira mezi nohama nebo aby se nesrazily v delce nohavic.
kupovavala jsem Gina, napada me litex.
tepláky nebo leginy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa A co tohle?…v reálu jsem je sice nezkoušela, ale s ostatními výrobky max. spokojenost.
http://eshop.canis.cz/…-damske.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to kdysi vyřešila tak, že jsem si koupila pánský
jsou větší i delší a spokojenost. Bylo to tuším v Tescu, neměli tam zrovna FF True a já je nutně potřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sipkova.zanetka píše:
Já to kdysi vyřešila tak, že jsem si koupila pánskýjsou větší i delší a spokojenost. Bylo to tuším v Tescu, neměli tam zrovna FF True a já je nutně potřebovala.
V Tescu lze nakupovat i s donáškou do domu. Lze tam nakoupit skoro cokoliv. Tak když toho bude víc tak se to vyplatí. Já to tak dělám 2 roky hlavně vše těžké. A je to super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit