Tepláky XXL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
17.8.12 09:51

No jak to tak pročítám a rozkoukávám se kolem sebe, tak zas ta naše vesnička není zas taková zapomenutá „díra po granátu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.1.15 12:42

Obnovuji diskuzi: tepláky, velikost tak XL, příp. XXL, na vysoké lidi. rovný strih. v pase guma, bez kapes radeji. cena není rozhodujici - když to není sunt, tak i priplatim, hl. aby se jim zase rychle neudelala dira mezi nohama nebo aby se nesrazily v delce nohavic.
kupovavala jsem Gina, napada me litex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
22.1.15 13:08

Tepláky jsou pro mě taky problém. Před vánocema jsem si koupila v akci v tescu, ale ještě jsem je neprala. Doufám, že se neskrátí a nesežmolkují.

• Citovat
  • Upravit
10726
22.1.15 13:22

leginy

@tasa píše:
Obnovuji diskuzi: tepláky, velikost tak XL, příp. XXL, na vysoké lidi. rovný strih. v pase guma, bez kapes radeji. cena není rozhodujici - když to není sunt, tak i priplatim, hl. aby se jim zase rychle neudelala dira mezi nohama nebo aby se nesrazily v delce nohavic.
kupovavala jsem Gina, napada me litex.

tepláky nebo leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.1.15 13:23

@tasa A co tohle?…v reálu jsem je sice nezkoušela, ale s ostatními výrobky max. spokojenost.
 http://eshop.canis.cz/…-damske.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 13:24

Já to kdysi vyřešila tak, že jsem si koupila pánský :) jsou větší i delší a spokojenost. Bylo to tuším v Tescu, neměli tam zrovna FF True a já je nutně potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.1.15 14:32
@sipkova.zanetka píše:
Já to kdysi vyřešila tak, že jsem si koupila pánský :) jsou větší i delší a spokojenost. Bylo to tuším v Tescu, neměli tam zrovna FF True a já je nutně potřebovala.

V Tescu lze nakupovat i s donáškou do domu. Lze tam nakoupit skoro cokoliv. Tak když toho bude víc tak se to vyplatí. Já to tak dělám 2 roky hlavně vše těžké. A je to super. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat