Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný večer
chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte s timhle teploměrem zkušenosti popřípadě jaké.Jestli si ho mám pořídit a nebo zůstat u klasického digitálního .Děkuji ![]()
Ahoj, já s ním mám zkušennost jen z nemocnice, kdy nás měřily jako pacientky a za celý týden jim tyhle teploměry nefungovaly dobře..neustále jsme byli všichni podchlazení..
Osobně jsem si ho ze zvědavosti koupila před týdnem pro malou, ale po prostudování manuálu ho šla vrátit a zůstávám u rychloběžky+digitálního.
Třeba má jiná maminka lepší zkušennost.
Používáme teploměr na čelíčko je super …I když syn spinká můžu mu teplotku změřit
Doporučuju:) http://www.primeshop.cz/…ni-infrared/
jo já si do čelního slibovala ale měří nesmysly a je to omron a byl dost drahej, takže nikdy už, používám do zadečku chicco digital a u většího normální rtuťovej, ten je nejspolehlivější
Já teda mám čelní s ušním a měří úplně stejně jako digitální, odzkoušeno několikrát ![]()
ahoj, koupili jsme tento " tefal":http://teplomery-osobni.heureka.cz/tefal-bh1111l0/?… - jako čelní mi to měří blbosti (a je tam i psané, že je to orientační), ale ušní je super - za vteřinku máš změřeno a děcko může klidně spinkat, ne že si ho v noci úplně rozhodíš, to na tom oceňuju nejvíc.
Já bych ho doporučila! ![]()
Ahoj, strašně jsem chtěla ten ušní a čelní teploměr pro naše miminko, dostali jsme ho od rodičů.
Teploty měřením na čele byly tak nesmyslné, že jsem si říkala, zlatý klasický teploměr. Do lékárny jsem pro něj šla, když se teplota naměřená tím čelním lišila o stupeň a půl od teploty naměřené u dětské doktorky a to teploměrem digitálním. A trvalo to pár vteřin. Takže jednoznačně doporučuji digitální!!
Ahoj, malá měla nedávno horečky a rozdíl mezi klasickou rtuťovou rychloběžkou a digitálním byl šílený. Digitál ukazoval i o 1,5stupně míň! Vzhledem k tomu, že malá měla i čtyřicítky, by tahle odchylka byla i život ohrožující. Takže digitál jsem protestovala - několikrát jsem změřila sebe i malou a kontrolní měření rtuťovým a rtuť ukazovala stále stejnou hodnotu a digitál lítal jak chtěl. Za mě tedy digi už nikdy. Ptala jsem se i na ty ušní nebo „střílecí“ a je to stejně špatné. Ty na čelo jsem zavrhla hned, je to jen orientační přibližná teplota, stejně jako u akvaristických termoteploměrů.
Máme již druhý takový teploměr. První byl od Topcom, už si ale nepamatuji typ, který to byl. Ale u stěhování se nám někde zatoulal.
A jako náhradu manžel koupil od Chcicco digitální Infrared
Naprostá spokojenost.