Teplota 37,2

35786
10.8.18 15:11

Změř normálně v zadečku teploměrem. Jinak je to zvýšená teplota, nic hrozného ještě pokud byla taková vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
10.8.18 15:12

37,2 není žádná závratná teplota, miminka ji můžou mít zvýšenou i tím že je venku horko. Syn si po kojení taky často ublinknul, to je normální, problém by bylo kdyby vyzvracela většinu toho co vypije :think: nemá často čepičku? Že píšeš že má horkou hlavu. S dudlíkem zkušenost nemám, spíš mám takovou že čím větší vymoženosti tím hůř to měří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
10.8.18 15:16

Miminka binkají to je normální… Teplotu měř digitálem a zadečku a odečti půl stupně. 37,2 je u mimin normální teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.18 16:35

Teplota v ustech je naprosto fyziologicky vyssi nez v podpazi, stejne jako je v konecniku.. Navic, pokud ten teplomer duda, vytvari to teplo i fyzikalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.8.18 19:34

@Kriss Tina právě že vyblinká větší část co sní. Doktorka říká, že prospívá a že mám smetanu. V noci spí 9 hodin přes den jí po 4 hodinách. Čepici?!? No vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.8.18 20:48

Teplotu bych neřešila, ta může být teď z těch veder. Moje malá byla dnes na očkování, nejdřív naměřená teplota 37,4 a asi po dvou minutách 36,6. Prostě byla přehřátá z venku. Spíš bych dávala pozor na to ublinkavaní,jestli nevyblinkala vše - tam by pak mohla být i dehydratovaná a to by v těch vedrech, taky nebylo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.8.18 18:32

@CoocaCola dávala bych častěji než po 4 hodinach, to je hrozně málo!! Klidně jenom chvíli, ale aspoň co 2 hodiny, v těhle vedrech ji akorát tak dehydratuješ, zkus si být ty 4 hodiny bez napití když je venku skoro 40 stupňů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí