Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Změř normálně v zadečku teploměrem. Jinak je to zvýšená teplota, nic hrozného ještě pokud byla taková vedra.
37,2 není žádná závratná teplota, miminka ji můžou mít zvýšenou i tím že je venku horko. Syn si po kojení taky často ublinknul, to je normální, problém by bylo kdyby vyzvracela většinu toho co vypije
nemá často čepičku? Že píšeš že má horkou hlavu. S dudlíkem zkušenost nemám, spíš mám takovou že čím větší vymoženosti tím hůř to měří…
Miminka binkají to je normální… Teplotu měř digitálem a zadečku a odečti půl stupně. 37,2 je u mimin normální teplota…
Teplota v ustech je naprosto fyziologicky vyssi nez v podpazi, stejne jako je v konecniku.. Navic, pokud ten teplomer duda, vytvari to teplo i fyzikalne.
@Kriss Tina právě že vyblinká větší část co sní. Doktorka říká, že prospívá a že mám smetanu. V noci spí 9 hodin přes den jí po 4 hodinách. Čepici?!? No vůbec
Teplotu bych neřešila, ta může být teď z těch veder. Moje malá byla dnes na očkování, nejdřív naměřená teplota 37,4 a asi po dvou minutách 36,6. Prostě byla přehřátá z venku. Spíš bych dávala pozor na to ublinkavaní,jestli nevyblinkala vše - tam by pak mohla být i dehydratovaná a to by v těch vedrech, taky nebylo nic moc.
@CoocaCola dávala bych častěji než po 4 hodinach, to je hrozně málo!! Klidně jenom chvíli, ale aspoň co 2 hodiny, v těhle vedrech ji akorát tak dehydratuješ, zkus si být ty 4 hodiny bez napití když je venku skoro 40 stupňů ![]()